Hjem / Indsigt / Jødinde bosat i Danmark synger en uendelig klagesang

Jødinde bosat i Danmark synger en uendelig klagesang

Når jeg hælder piskefløde ud på gulvet og så klager over at gulvet flyder med piskefløde, det er træls at gøre rent og det fedt er umuligt at få helt væk, for derefter at hælde endnu en tønde med piskefløde ud på gulvet… Ja, så kan man vel sige at det er et selvskabt problem. At situationen med et plettet gulv fyldt med træls piskefløde skyldes mig selv, og at jeg dog bare skulle holde kæft, i stedet for at brokke mig højlydt over al den piskefløde der er på gulvet.

Er dette billedsprog brugbart? Ja, i nogen grad. For (((Linda Herzberg))) lader til at gøre præcis dette. Hendes etniske gruppe har i Danmark talt med een stemme for at importere muggimasserne, og nu klynkes der max over, at dette er en marginal gene for dem selv. Luk. Røven.

65-årige Linda Herzberg oplever en mere rå tone mod jøder i Danmark.

VI ADVARER MOD STÆRKE BILLEDER:

Hun ligner typen der kunne finde på at opføre “Fund af hagekors”, det stedsegrønne teaterstykke.

– Jeg er dybt taknemmelig for, at den danske stat passer på mig. Men samtidig oplever jeg det også som dybt problematisk, når jeg skal hente mine børnebørn, at jeg skal hente dem bag mure og maskinpistoler.

Hvor er de maskinpistolsbærende betjente der skal beskytte danske børn fra Herzbergs muggidjævle?

– Hver gang jeg møder en betjent, siger jeg til ham, at det her har jeg overhovedet ikke lyst til at vænne mig til eller til at finde mig i. Det er urimeligt.

Så den bizarre særbehandling som jøder bosat i Danmark nyder, bruger hun til at kvetche over i mødet med hr. Betjent. Det urimelige er at danskere ikke beskyttes. Vi burde have militær og lovgivningsmæssig beskyttelse, så hverken muhamedanere eller møntklippere kan genere os.

Sådan fortæller den 65-årige Linda Herzberg om sit liv som jøde i Danmark.

Hun er en af de danske jøder, der har deltaget i en ny, stor EU-undersøgelse om jøders oplevelser med antisemitisme.

I stedet for at finansiere store undersøgelser, så lad os finansiere en skilsmisse og ophæve dette skæbnesvangre gæstebud.

Svar fra 16.000 jøder indgår i undersøgelsen, og ni ud af ti af dem oplyser, at de oplever fjendtlige anti-jødiske

Linda Herzberg deler den oplevelse. Blandt andet peger hun på internettet som et sted, hvor hun ser antisemitisme og racisme folde sig ud i fuldt flor.

“Oy vey, kendskabsgraden omkring vores enormt negative indflydelse, som tilmed er helt ude af proportioner i forhold til vores antal, er øget på grund af internettet. Fakta og information deles og spredes uden total jødisk kontrol. Luk det ned!!”

– Der sker en forråelse ikke kun mod jøder, men også mod muslimer og generelt mod minoriteter. Jeg ser læserbreve med ord, man ikke ville have brugt for ti år siden, og når jeg følger tråde på Facebook, ser jeg folk blive udråbt som jødeelskere, hvis de taler mod nazisme. Det er som om, noget er blevet ophævet, så vi kan sige flere ting, siger hun.

Faktatjek: forkert. Jeg skrev læserbreve allerede i 8. klasse og det sprog jeg fik trykt i Jyllands Posten var faktisk særdeles groft, men, bevares, der er nok flere der tør åbne munden mod multikulturalister og andre landsskadelige elementer i dag. Sucks to be you, Linda. Forhåbentlig.

Linda Herzbergs far flygtede fra Tyskland under Anden Verdenskrig, og hun har boet i Danmark, siden hun var lille.

Som voksen har hun arbejdet som lærer på blandt andet en ungdomsskole med udsatte etniske unge i København.

En aktivistisk jøde der har som sit virke at arbejde med perkere? Jeg er uventet overrasket. Man kalder vist denne oplevelse for et “chok”.

Her oplevede hun elever, som ikke ville være i hendes klasse, fordi hun er jøde. Hun hørte elever fortælle vittigheder om nazisternes gaskamre. En dag var der tegnet hagekors på tavlen, da hun kom tilbage fra frikvarter. Og der var en pige, som råbte hen over sine klassekammerater: “Hvor mange palæstinensere har du slået ihjel i dag?”.

“Oy vey, danske jøder har jo hjulpet jer perkere hertil! Vi var alle aktive for at få Flygtningeloven igennem. Og så kritiserer I mig?”

En anden gang fortalte en ung mand hende, at han ville skrive en stil.

– Læreren her blev begejstret og spurgte, hvad han ville skrive stil om, fortæller Linda Herzberg.

Svaret fra eleven lød, at han ville skrive om at skære halsen over på jøder, og om hvordan blodet skulle dryppe. Imens kørte eleven sin finger hen over Linda Herzbergs hals.

– Dengang tav jeg, fordi jeg var så rystet. Men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke tier mere.

“Hmmm… bop-bop-bop. Jeg vil gerne bede om “Ting der aldrig er sket” til 400, tak.”

Den 65-årige kvindes personlige oplevelser med antisemitismen og jødefjendske holdninger begrænser sig ikke til hendes kontakt med de udsatte unge.

Altså, perkere. Hendes perkere.

Hun mærker den tydeligt, når hun møder politibetjentene ved sine børnebørns skole.

Ligesom vi ville føle situationens alvor hvis danske børn nød politibeskyttelse når de skulle i skole. Men de har ingen statslig medlidenhed og er ubeskyttede mod (((multikulturens))) rædsler. Hvad synes Herzberg om det? Hun er mærkeligt tavs.

Og da hun på et tidspunkt blandede sig i en debat på Facebook om omskæring, blev hun bestormet med opkald fra en eller flere ukendte personer hele natten efter.

“Kan man ikke engang tale for at skamfere babypeniser i et barbarisk blodsritual uden at møde hård kritik?”

I samtaler med stærkt venstreorienterede har hun også oplevet at blive taget til indtægt for handlinger og holdninger, hun ikke står inde for.

– Jeg kan godt forstå den vrede, der er mellem israelere og palæstinensere. Men den har jo ikke noget med mig at gøre, siger hun.

Oplevelserne har tidligere fået Linda Herzberg til at overveje nøje, hvad hun deler med andre om sig selv.

– Men hvis historier som disse ikke kommer frem, så kan vi ikke ændret på noget. Og det er vigtigt, at der sker ændringer.

Brok, brok, brok. Så tag dog til Tel Aviv hvis det er så hårdt at skulle døjes med beskidte goyim. I øvrigt burde vi jo høre Linda Herzberg og andre jøder bosat i Danmarks holdning til Israel. Ønsker de masseindvandring af muggier til Israel? Åbne grænser for Israel? Israel for jøderne men ikke Danmark for danskerne? For det er intet tilfælde at Israel er imod porno, imod nem adgang til skilsmisse, imod negerindvandring et cetera. Alle disse dobbeltstandarder er forudsigelige, har man blot et overfladisk indblik i deres opførsel, væremåde og virkemidler.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Kristian Nisszyklon brusenbadensteinOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg er sikker på, at den almindelige politibetjent, der bare passer sit arbejde, sætter utrolig stor pris på at blive belært at en hysterisk jøde, når han er på arbejde.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Nu håber jeg at (((Hertzberg))) tegnede hagekorset på tavlen korrekt,eftersom jeg har set adskillige hagekors malet forkert.
Troede ellers at “nazisterne” havde styr på den slags ting.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

obligatorisk 6-millioner-glem-aldrig kommentar