Hjem / Danmark / Mand overfaldes 2 gange, nægter at se mønster pga. racisme

Mand overfaldes 2 gange, nægter at se mønster pga. racisme

Kender du det? Du prøver at overbevise en person om en beviselig sandhed, såsom at vand er vådt, græs er grønt, eller at Lolland er den bedste del af Danmark. Men informationen bidder bare ikke fat, personen er fuldkommen uimodtagelig og fornægter virkeligheden fuldstændigt.

En sådan person har skrevet til Kristelig Dagblad, som, i stedet for at henvise ham til en psykolog, udgav læserbrevet.

Jeg er ikke blevet racist, fordi de positive møder, jeg har haft med mennesker, som kaldes for indvandrere, står i overflod sammenlignet med de negative, skriver Rasmus Lundby Gravesen, der er uddannet sygeplejerske
TO GANGE I MIT LIV, med 10 års mellemrum, er jeg blevet udsat for et umotiveret overfald af en indvandrerbande.
Første gang slap jeg med overfladiske fysiske mén, men med en påvirket psyke. Anden gang fik jeg en slem hjernerystelse og måtte sygemelde mig fra mit arbejde. Der gik næsten tre måneder, før jeg var tilbage på fuld funktion.

Jeg er ikke uddannet indenfor medicin eller pleje, men umiddelbart lyder det altså som en svær hjerneskade, og/eller en ordenlig gang Stockholmsyndrom, hvis du ikke er racist efter TO uprovokerede overfald.

Jeg ville lyve, hvis jeg benægtede, at jeg har følt mig truet på min tryghed, og at hadefulde tanker ikke har udfordret mit menneskesyn, men jeg er ikke blevet racist.

Du føler dig truet på din tryghed, din hjerne er kommet med en naturlige respons; mønstergenkendelse, for at sikre dig i fremtiden, og du vælger at ignorere den. I en anden tid var du blevet ædt i forsøget på at kæle en sabeltiger, men i vores moderne verden stemmer du rødt og ødelægger landet for resten af os.

Jeg er ikke blevet racist, fordi de positive møder, jeg har haft med mennesker, som kaldes for indvandrere, står i overflod sammenlignet med de negative. Jeg har gået i folkeskole, gymnasium, på universitetet samt arbejdet sammen med kolleger, der har indvandrerbaggrund. Derudover har jeg nærtstående mennesker i mit liv, som kommer fra Irak og Iran. Jeg oplever på første hånd, hvordan disse mennesker, for at bruge politikerretorik, gerne ”vil” Danmark, samt hvordan jeg værdimæssigt har langt mere tilfælles med dem, end de værdier den politiske diskurs repræsenterer.

Du mødte et par velopdragne sandnegere, der har lyst til at bo i et rigere land en deres eget. Derfor er det ok, at vi bliver overfaldet af fremmede i vores eget land.

Jesus, hvis det ikke var fordi jeg tvivler på personer der taler sådan her får børn, så ville jeg tro det var genetisk. Jeg har simpelthen ikke lyst til at tro, at nogen kan være så dum og selvdestruktiv uden at være født til det.

Tidligere fandt dansk kultur sin stolthed i solidaritet, fællesskab og samhørighed trods forskellighed, men i dag er den blevet reduceret til frikadeller og øl. Jeg vil have denne danskhed tilbage.

Hvad vrøvler manden om? Vi har måske været mere sammenhørige på tværs af økonomiske skel end andre nationer, men vi har altid været danskere i Danmark. Ingen har nogensinde tænkt det som værende dansk, at naboen talte somalisk, havde 3 koner og 10 drenge der gik og overfaldt folk. I hvert fald ingen ved deres fulde fem.

Du kan som indvandrer uddanne dig, kæmpe dig til et statsborgerskab og igennem hele dit liv betale skat til fællesskabet i den danske velfærdsstat, men ingen af alle dine succeser kan ifølge de populære politiske vinde fra højre nogensinde blive gode nok.

Og hvad er der galt i det? Danmark er danskernes land.

Det lader til, at du skal være assimileret og holde jul med flæskesteg, før du kan blive en accepteret borger i Danmark.

Ja, men selv da skal du stadig være Europæer, for ellers kan du altså ikke assimileres. Danskerne er et europæisk folk.

Jeg får decideret ondt i maven og kvalme, når vores folkevalgte udnytter deres tilgængelige taletid i diverse medier på at angribe en minoritetsgruppe, der ikke har en chance for at svare igen.

Ridderen på den hvide hest kæmper for de stakkels undertrykte negere og ørkenrotter… Er det ikke et udtryk for dit eget heteronormative hvide privilegie, at du prøver at forsvare indvandrene i medierne, og derved er endnu en HETERO HVID MAND, der tager spalteplads fra brune homo og queer skægbørn? Tjek dit privilegium!

Igen og igen hører vi i medierne om kriminelle indvandrere og manglende integration, samt hvordan flere stramninger og sanktioner skal hjælpe på integrationen. Jeg kan ikke se, hvad det skulle nytte at sparke til nogle mennesker, der i forvejen ligger ned.

Hvis de lå ned havde de virkelig svært ved at overfalde os, kammerat.

JEG ER IKKE NAIV. Jeg er helt klar over, at der er alvorlige problemer med meget alvorlige konsekvenser, især når det drejer sig om de unge drengegrupper, der enten flirter med kriminalitet eller er fuldblodskriminelle. Det har jeg mærket på egen krop.

Ok jeg er måske forbrændt på den ene side, og høloftet er varmere og lugter mere brændt end det plejer, men jeg tror altså ikke at det er ildebrændens skyld for jeg er ikke racist!

Jeg tror det er lovligt at lyve i læserbreve, ellers var det en let sag at bevise at sætningen med stort er pure løgn.

Men det, jeg ser i de unge mænd, er ikke rendyrket ondskab. Derimod ser jeg en socialt udsat ung mand, der med sin vrede er godt i gang med at ødelægge sin egen og andres fremtid. En ung mand, der med sin adfærd lykkes med at skabe had fra sine omgivelser imod sig selv og dem, som ligner ham. Samtidig gør den destruktive adfærd det nemt at ræsonnere med sanktioner og straf.

Det er racistisk at se og reagere på mønstre, hvis mønsteret hedder Muhammed og overfalder dig fordi du er hvid.

Jeg er ikke blevet racist, for jeg mener ikke, at det entydigt er de pågældende unge, som har været skyld i de overfald, som jeg og andre er blevet udsat for. Mennesker er et produkt af deres miljø, og derfor mener jeg i høj grad, at vores politikere og alle andre, der har svigtet disse unge mænd, er medansvarlige i overfaldene.

Mennesker er først og fremmest et produkt af vores gener, for vi er levende væsner. Vores opdragelse og miljø kan have en betydning for hvordan vi udtrykker vores gener, men IQ test og kriminalstatistikker overalt i vesten viser, at folk fra mellemøsten og Afrika er dummere og mere voldelige end europæere, uanset omgivelser.

Derfor ønsker jeg inderligt en ansvarlig socialpolitik.

Samme her, selvom min ide om en ansvarlig socialpolitik er kanoner bygget til at skyde mennesker mod levanten.

Jeg ønsker at høre om ambitiøse pædagogiske bud på tidlig forebyggelse frem for straf for børn, der er i særlig risiko for at blive kriminelle.

Pædagogiske… Hæh, memes. Men hvem skal betale for det og hvorfor skal vi gøre det? Danmark er danskernes land, vi er ikke forpligtet til at hjælpe fremmede, vi skal hjælpe os selv. Det gøres lettere, og på lang sigt billigere, med udvisninger end med socialpædagoger.

Og endelig ønsker jeg en visionær integrationsminister, der rent faktisk udfører det job, hun er ansat til: at integrere.

Navnet på et ministerium er mere et spørgsmål om tradition end funktion. Hvornår har forsvarsministeriet for eksempel sidst forsvaret Danmark, i stedet for at angribe og true andre lande på USAs opfordring?

Men jeg ser også gerne vi havde en integrationsminister der integrerede, men det der skulle integreres er Grønland og Sydslesvig, ind i en dansk enhedsstat. Senere også Skånelandene og Norge.

Rasmus Lundby Gravesen er uddannet sygeplejerske og er i gang med at tage en kandidatuddannelse i socialt arbejde.

Ingen overraskelse der. Nogen der tør vædde på, om han drikker sojamælk? Jeg har 2 roer på at han gør.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenJohnnyLarsLarsenKomponistenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

bogstaveligt LOL

Soy – Not even once.

Oversætteren
Skribent

Jeg har kun et spørgsmål: Hvordan er hans reproduktive succes?

Oversætteren
Skribent
Komponisten
Gæst
Komponisten

“Betamale cringe compilation part 1488…”

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hmmm, sætter kraftigt spørgsmålstegn ved både at dette væsen skulle være “hetero” og “mand”… Ellers god artikel

Johnny
Gæst
Johnny

“… eller at Lolland er den bedste del af Danmark… Hvad er dette Kætteri ?!?!

Alt spøg til side, det minder mig om ham Nordmanden, som blev voldtaget af en gut fra Somalia.

Nordmanden sagde undskyld, og ville ikke gå til politiet, fordi han var bange for at hans overfaldsmand ville blive udvist *suk*