Hjem / Akbaring / Løkke tager ansvar for terror

Løkke tager ansvar for terror

Den helt uundgåelige vold og terror som udspiller sig hver dag i Danmark og Europa generelt, har ikke hidtil medført nogen meningsfyldte reaktioner fra vores politikere. Ingen tager ansvar. Der er ingen selverkendelse.

Men nu træder en helt frem.

Efter terrorskyderiet i Strasbourg, der endnu ikke har ført til arrestationen af gerningsmanden, så denne kan føle statens vrede i en luksuscelle med tv, computer, telefon og adgang til træningsfaciliteter, bibliotek samt tre dejlige frølårsretter om dagen, så træder Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen i karakter. Han viser vejen. /voresleder/.

Lars og hans kone Solgryn inden terroren stivnede deres varme smil.

Dagens Blæser modtog her til morgen sammen med øvrige medier i Danmark denne overraskende pressemeddelelse.

“Kære Danmark. Kære landsmænd.

Undskyld. Først og fremmest undskyld. Alt for længe har blodet flydt, voldtægterne hobet sig op og fremmedvolden fyldt i vores sind og statistikker. Det er vores skyld. Politikernes skyld. Mediernes skyld. Ja, min skyld. Så undskyld.

Jeg var netop i Strasbourg, da denne syge perker skød løs, som en multikulturel nytradition i Eurabia. Det var som en stor elpære der blev tændt over mit hoved. I forstår det illustrative billede, kære danskere.

Ikke længere vil jeg lade det være et fænomen. For det sker jo ikke ud af det blå, vel? Nogen har jo ansvaret for at have importeret dette bioaffald fra Jordens stinkende lortehuller. Folk som jeg.

Jeg er træt af volden såvel som det økonomiske dræn og jeg er træt af døde europæere. Solgryn er også træt af det. Hun har endda foreslået at vi flytter Marienborg til Klaksvik. Men der skal mere til end det.

Tidligere ville jeg have reageret på et sådant skyderi med noget i stil med “Følger med forfærdelse aftenens hændelser i Strasbourg, hvor julefred og europaparlamentarisk arbejde forvandles til mareridt. Mine tanker er lige nu hos det franske folk og alle deres gæster i #Strasbourg. Frankrig har allerede været igennem alt, alt for meget. #dkpol”.

Jeg undskylder for at have reageret sådan. Denne “hov, det var da super sørgeligt, ikke mit bord, lmao”, er mit ansvarsløse jeg, der har fået lov at udfolde sig, at dominere. Som den gør ved alle politikere. Nu er det nok. Det er endegyldigt slut.

Jeg vil i morgen præsentere en retroaktiv lovgivning til førstebehandling, der skal stille os alle til ansvar for vores forbrydelser. Ja, jeg vil dø som et resultat af dette. Kristian Jensen vil blive dræbt. Uffe Ellemann ligeså. Lykketoft. Thorning, to gange Pia. Alle sammen skal vi bøde.

Samtidig giver jeg instrukser til hæren og erklærer undtagelsestilstand, så den har ordre til dels af påbegynde et repatrieringsprogram af den ikke-europæiske pestbylde, samt internere alle der er omfattet af “landsforræderi i forbindelse med implementering af multikultur”, loven jeg præsenterer i morgen.

Vi har valgt at bruge Lolland som interneringsø, og jeg vil som den første lade mig føre i lænker dertil inden jeg møder rebets skæbne. Det er en meget flad ø med gode udsigtsforhold, der ikke kræver for mange vagttårne. Der er endda udtjente vindmøller, Lollands højeste bebyggelser, der kan tjene dette formål. Det er jo en måde at genbruge på. Det kan jeg godt lide, smileyface.

Det er en ny tid for Danmark; en tid hvor jeg og mine kolleger ikke længere skal skabe problemer for fremtidige generationer af danskere, men i stedet betale for dem med vores danskfjendske blod.

Undskyld Danmark og glædelig jul.

Lars Løkke Rasmussen”

Wow, Løkke. 10/10.

Der kan man bare se.

Og her troede jeg han ville udgylpe noget ansvarsløst nonsens. Ja, ja. Man tager fejl nu og da.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenSolgrynLord of the FrogsOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg nægter, at tro på at det første billede i artiklen er ægte!!11

Lord of the Frogs
Administrator

Globohomo ftw👏🏻(x 6 trillioner, never forget™ goyim)

Lord of the Frogs
Administrator

Hvordan nogen i regeringens bagland eller vælgere kan se på regeringen og tænke: ‘det går squ skide godt det her’ er mig en gåde.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Godt ord igen Larsyboy! Fik helt rejsning da jeg så ilden i din sjæl.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ja, ikke så ringe endda Lars “Jeg Putter Mit Hoved I En” Lykke.