Hjem / Verden / Pewdiepie mod T-Series

Pewdiepie mod T-Series

Svenskeren Felix Kjellberg, bedre kendt som Youtuberen Pewdiepie, startede i 2010 med at optage sig selv spille horror-computerspil og overreagere for komisk effekt. Han blev voldsomt populær over de næste par år, og i August 2013 tog han første gang titlen som den mest abonnerede youtube-kanal, en titel han har holdt uafbrudt siden d. 23 December samme år. 

Pewdiepie var en ukontroversiel ung mand, der bare levede af at opføre sig fjollet og finde sjove ting at tale om for millioner af mennesker. Men i starten af 2017 lavede han en video hvor han brugte tjenesten Fiverr til blandt andet at betale to Indiske drenge for at lave en video hvor de holdte et skilt med teksten “Død over alle jøder” mens de sagde “Abonner på Keemstar” [en anden Youtuber]. Det indledte en mediestorm hvor Pewdiepie mistede hans officielle samarbejde med Youtube og Maker Studio (nu Disney Digital Network) grundet anklager om nazisme, racisme, had og alt andet ondt. Men Felix tog det i strakt arm og ikke bare overlevede men fik stadig flere følgere.

Billede fra videoen der i 2017 fik Wall Street Journal til at anføre en mediestorm mod Pewdiepie. Videoen var ment som en sjov undersøgelse af præcis hvad man kunne få folk til at gøre over nettet for ganske få penge, men blev naturligvis tolket som et hadsk angreb mod “guds udvalgte”.

Her i 2018 er hans position som den mest abonnerede Youtube-kanal truet. Ikke fordi han er upopulær, men fordi den indiske musikdistributør T-Series har en større vækst i abonnenter. I januar havde Pewdiepie 58 millioner abonnenter mod T-Series’ 31 millioner, i starten af Oktober var forspringet reduceret hvor pewdiepie havde 66 mod T-Series 64 millioner. Alle troede det var overstået, at den hvide, Europæiske Youtube-personlighed ej længere kunne holde den brune horde tilbage. Paradigmeskiftet ville efter alt at dømme ske i slutningen af Oktober, og inderne ville have opfyldt deres løfte om at være en supermagt inden 2020, i det mindste på Youtube.

Men så skete der noget utroligt.

Pewdiepie, halvt i spøg, opfordrede sine seere til at få deres venner og andre til at abonnere på hans kanal, til at arbejde sammen om at holde ham i førertrøjen. Den opfordring fik folk til at gøre alt lige fra powerpoint-præsentationer i deres skole, over leje af reklameskilte og uddeling af løbesedler, til hacking af printere. I lidt over halvanden måned har Pewdiepies fans og andre Youtubere kæmpet for at holde ham på toppen, og det begyndte at virke. I slutningen af November var der under 20000 abonnenter mellem Pewdiepie og T-Series, nu er der igen over en million.

Pewdiepies forspring bliver mindre frem mod slutningen af oktober, der løbes parløb i November og et nyt forspring danner sig i starten af December.

Nu sidder du, kære læser, sikkert og klør dig i hovedbunden. Hvorfor i alverden skriver Lolland om en så ligegyldig ting som en digital popularitetskamp mellem svensk komik og indisk musik? Jo ser du, jeg vil bruge den til at pointere noget som vi alle har brug for at vide eller blive mindet om: Vi er stærkere end vi tror.

Pewdiepie blev angrebet af medierne for at være bare den mindste smule uden for mainstream i sin humor. Han fortsatte.
Pewdiepie mistede hans Youtube-sponsorede serie “Scare Pewdiepie” da Youtube skar officielle bånd til ham. Han fortsatte.
Alle troede det var uundgåeligt at Pewdiepie mistede sin position som den mest abonnerede youtube-kanal. Han brugte en af de stærkeste kræfter i mennesket, fællesskab, til at samle millioner af fans til at hjælpe ham ikke bare med at holde sin position, men også genetablere et respektabelt forspring.

Jagtet af medierne, tabte muligheder, uundgåelig undergang.

Alt kan se så sort ud at man har lyst til at give op. Man kan måske kikke på Pewdiepies mange fans arbejde for at holde ham på toppen og begræde at de samme kræfter ikke ligges i at holde os herre i vores eget land.

Men vi skal ikke give op. Vi skal ikke begræde kræftanstrengelsen og dens fjollede mål. I stedet skal vi glæde os over at der i vesten stadig findes den slags kræfter, at de kræfter kan vækkes, og vi skal lade os inspirere. Alle kan gøre noget, det er bare om at finde ud af hvad og så gøre det.

Pewdiepie mod T-Series, europæreren mod de fremmede, er et symbol på vores kamp for vores folk og vores land. Nok kan han tabe på den lange bane, men hvis han ikke kæmpede havde han allerede tabt.

Abonner på Pewdiepie.

 

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenKomponistenTom VensterOversætterenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er overbevist om at Pewds er “One of us” I ret mange af hans YouTube videos, dropper han små red pills.

Den siste kontroverse var pga han gav et “shoutout” til YouTube kanalen “E;R”

E;R er 100% en af os!

Mange vil nok sige at Pweds er en slapsvans, fordi han siger undskyld hele tiden, men jeg er overbevist om at han kender spilets regler, og han bare spiller med 😉

Claus Boatsinker
Administrator

Pewds’ fjender kan æde BITCH lasagne.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Vi må aldrig give op! Det nordiske folks potentiale er uendeligt stort, så selvom vi lige nu ligger i møget, så vil vi rejse os og børste snavset af og så stige til stjernerne.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Hvem er vores leder?
Simon Lindberg fra Nordiska Motstånds Rørelse. Hvem?
Richard Spencer fra altright.com. Hvem?
Andrew Anglin fra Dailystormer. Hvem?
Martin Sellner fra Generation Identitær. Hvem?
Varg Vikernes fra Hakkebakke skoven. Hvem?
Michaloliakos fra Golden Dawn. Hvem?
Richard Taylor fra American Rennaiscance. Hvem?
The Golden One fra Rainbow Fitness?
Rasmus Paludan? Trump? Salvini? Orbán? Le Pen?

nej vores allesammen Fører og frelser er selvfølgelig verdens mest populære YouTuber nemlig PewDiePie himself.

Oversætteren
Skribent

Richard Taylor fra American Renaissance?

Og hvad skal vi bruge en leder til? Vi skal da bare igang hver især.

Tom Venster
Gæst

Meget gode poenger. Som andre har sagt før meg handler kampen for vår del i stor grad om å få vårt folk til å kjempe. Det er bare å se hva som skjer i Frankrike når vanlige franskmenn organiserer seg. De får regjeringen i kne i løpet av noen få uker. Dette må vi alltid huske på.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Selvom dette er fuldstændig ude af emnet, så ville jeg ønske at, vi alle hørte mere Bach, Beethoven, Mozart og Wagner m. fl. , så vi ikke glemmer den indflydelse kunsten har på vor folkesjæl og sammenhold.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Også mere skønlitteratur som August Strindberg og dramatik som Henrik Ipsen. Vi burde sætte dem ligeså højt som Shakespeare