Hjem / Verden / Terror mod ambulancelæge Alex McNabb

Terror mod ambulancelæge Alex McNabb

Det tog meget, meget lang tid for lægen Alex McNabb at blive fanget af det jødiske projektørlys, for hans helt forkerte politiske observans. Årevis, endda. Men nu har de slimede rotter hos CNN besluttet at køre en terrorkampagne mod ikke blot Alex McNabb, for hans frække holdning omkring hans eget folks ret til at eksistere, men hele den ambulancetjeneste han er en del af.

Selv om man ikke er religiøst anlagt, kan man godt overbevises om at der går dæmoner rundt på Jorden. At ondskab er en virkelig, håndgribelig ting. Dette er kynisk, kold ondskab. 109 virker som et meget lavt tal.

Det vi forstår med god læge praksis er ikke hvad (((de))) forstår.

Selv om McNabb har muligheden for “blot” at være fuldtidsansat podcastracist, så har han sideløbende fortsat i sit arbejde som ambulant læge. Ikke fordi han elsker at redde brune mennesker fra deres egen uduelighed, men fordi der er brug for ham. Med hospitalsnedlæggelser, nedskæringer og deslige er hans livreddende ambulancetjeneste en vigtig brik i lokalsamfundet, og derfor bruger han sin tid ikke blot på eget lægearbejde men også på at skaffe finansiering til tjenesten. Og han redder negerliv på negerliv.

Nu er han sendt på ubetalt orlov på grund af disse hadske møntklippere, der helt har forkrøblet vores samfund på alle niveauer på begge sider af Atlanten. Man har blandt andet brugt fortællingerne fra “Dr. Narcan” som påskud. Det sjove ved disse historier var jo, at trods sandfærdige, nedladende beskrivelser af groteske negere, goblinaer og andet rakkerpak, som selvforskyldt ender med at skulle have lægehjælp, så var indsatsen altid 1.488% professionel og hvad angår førstehjælp og livredning var der ingen diskrimination. Tanker om foragt, måske. Men alle som én blev disse narkofyldte, smælderfede afroskabninger reddet af englen Alex McNabb.

Men orlov er ikke nok. Der er stablet en lokal aktivisme på benene som vil have ham fyret. Hvis hans overordnede ikke frivilligt ofrer Alex McNabb på bålet vil de søge at fjerne finansieringen og nedlægge hele ambulancetjenesten. Det er det jeg mener med dæmoner. De findes.

“This individual should never be involved in patient care at any level,” said Lock Boyce, the board of supervisors’ chairman of Patrick County. “Not as a physician, a nurse, an EMT. Not anywhere.” The rural, overwhelmingly white county in the Blue Ridge Mountains has a contract with McNabb’s employers.
Virginia’s Department of Health has opened a formal investigation into McNabb’s conduct after receiving a complaint late last month, a spokesperson said.

Lock Boyce er personen der har fået rollen som bøddel. Alle heste er spændt for vogen. Husk 2018 er toppen af vores fjenders magt. Det er nu de terroriserer os. James Fields den ene dag. McNabb den anden. Von Abele den tredje. Og så videre. Pendulet svinger den anden vej en skønne dag.

An attorney for McNabb’s employer, JEB Stuart Volunteer Rescue Squad, told CNN that McNabb was placed on unpaid leave Monday night, two days after news reports of his comments surfaced.
“We’ll cooperate (with the state),” said Wren Williams, JEB Stuart’s attorney. “I’ve cautioned against firing him outright yet because we don’t want to be sued for wrongful termination.”

Williams said McNabb’s future will rest with JEB Stuart’s board. The board held an emergency meeting Wednesday night where it affirmed the decision to place McNabb on unpaid leave until the state’s investigation concludes, he said.

Williams added that there is no indication so far that McNabb mistreated anyone in his care.

The case is testing the longtime protection for extremists whose words may be racist and offensive, but who are still shielded by free speech laws. In this case, McNabb’s occupation is front and center.

Den jødiske terrorgruppe CNN får en obligatorisk udtalelse fra den jødiske terrororganisation SPLC:

“He is making life-or-death medical decisions for residents of a variety of ethnicities, many of which do not fit his criteria for a white ethno-state,” said Keegan Hankes, a senior research analyst with the Southern Poverty Law Center. “Whether drawn from his experiences as an EMT or fiction, (McNabb’s statements) are tremendous cause for concern.”

Oy vey. Deeebly goncernd.

The Virginia health department’s investigation will focus on whether “any alleged violations of Virginia’s EMS regulations have occurred,” the agency said in a statement. Those regulations stipulate that “EMS personnel may not discriminate … based on race, gender, religion, age, national origin, medical condition or any other reason.”

In a November podcast he said he hasn’t treated any patients differently based on race because “it’s a professional duty,” the Huffington Post reported.

Boyce, the Patrick County board chairman, said he will demand McNabb’s firing at a county board meeting next Monday. If McNabb is still employed, Boyce said he will seek “to suspend all county funds” paid to the JEB Stuart Volunteer Rescue Squad.

“This is not some backward county where we’re a bunch of white supremacists,” said Boyce, who says he’s heard from many people in the county outraged over the reports.

Mål: At få fyret mand med forkerte holdninger.

Plan: At true med at nedlægge JEB Stuart Volunteer Rescue Squad hvis de ikke underkaster sig.

Denne opførsel må ende med politik der søger et definivt svar på dette Evige Spørgsmål. Sameksistens er umulig. Skal vi trives, kan det kun ske gennem atter at have vores egne nationer til vores egne folk. Eksperimentet med at have en “ubetydelige jødisk minoritet” eller andre etniske minoriteter iblandt os er fejlet totalt. Trods utrolig tolerance, ufattelig tålmodighed og vilje til at ofre vores eget blod for disse dødelige gæster, så har vi ikke kunnet opnå fredelig sameksistens. Det er som om de ikke kan stoppe. Det er som om nogen skal stoppe dem med magt. Kan det være en historie der gentager sig gang på gang, og at dette blot er endnu en euro-shlomo-cyklus? Hmm.

 

Reklame:

Har du hørt den nye podcast SnookerSnak? Snyd ikke dig selv for denne fantastiske nyskabelse. Lyt til en herlig omgang fremragende SnookerSnak. SnookerSnak: Når kun snak om snooker er godt nok.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Kristian NissDen gamleClausJohnnyOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Nu vi se, hvor længe de må kalde sig JEB Stuart Volunteer Rescue Squad. Alex McNabb har jo cirka samme holdninger som den kære kavaleriofficer J. E. B. Stuart.

Johnny
Gæst
Johnny

Uh-ha…så en hvid mand skal ned med nakken, men MSN er 100% ligeglade med at en Jødisk ambulance service (Hatzalah) nægter at give hjælp til 2 sorte børn i Brooklyn, efter at de blev ramt af en bil, som blev kørt af en jøde…Sorry no help for you black goy

Eventuelt lydt til TDS379: Hair is a Spook på therightstuff.biz Minute 14:00.

Introen til det podcast er edgy!

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg bøjer mig i støvet for dine geniale tegninger. 😀

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“Nu er han sendt på ubetalt orlov…”

Stort fejlskridt Shlomo. Det kommer dit folk til at bøde for.