Hjem / Akbaring / Strassburg, intet at gøre med Islam

Strassburg, intet at gøre med Islam

I tirsdags var der en mand der angreb et julemarked i byen Strassburg med et skydevåben.

Det var en mand der var brun, var tilhænger af islam og råbte “Allahu Akbar” (Allah/Gud er stor/størst), hvilket som altid har fået journalister og politikere til om kap at skrige “DET HAR INTET AT GØRE MED ISLAM!”

Gerningsmanden råbte “Allahu Akbar” hvilket er fransk for “Ikke noget med Islam at gøre”

2 døde, 1 hjernedød, yderligere 13 sårede. Intet at gøre med islam. (Man skulle ellers tro at ingen ville lægge mærke til endnu en hjernedød i EU-parlamentets hjemby. Høhø.)

Den mistænkte, Chérif Chekatt, var 100% Fransk. Hans forældre var Marokkanere, men han blev født i Strassburg så han var ægte fransk (eller Tysk, hvis man ikke anerkender Versaillestraktaten). Fransk politi mener Chekatt blev radikaliseret i fængslet mellem 2013 og ’15. Det var ikke første gang han var i fængsel, han var faktisk dømt 29 gange for blandt andet vold og tyveri, men han blev ikke sendt ud af landet for han var jo fransk. Han var allerede inden angrebet på Frankrigs 12000-mand lange liste over ekstreme Islamister. Listen er så stor at politiet flere gange har indrømmet, at de end ikke kan holde styr på de 4000 på listen der er markeret som “problematiske”.

Chekatt blev forsøgt anholdt Torsdag aften, men blev skudt og dræbt af fransk politi da han gjorde mine til at trække våben under anholdelsen. Igen, intet at gøre med Islam.

To billeder af den samme 100% franske person, Chérif Chekatt. Medierne bruger hovedsageligt det til højre hvor han ser lysere ud. Kan du gætte hvorfor?

Vi har ikke skrevet så meget om angrebet, både fordi det er deprimerende og fordi vi ud over de tørre fakta i sagen, som man kan få alle andre steder, ikke har så meget andet at sige end et Olsenbanden citat:

“… Ja, det er storartet, det er fantastisk, det er utroligt! Det er det samme hver gang! Det er det samme hver eneste gang! …”

Ove Sprogø som Egon Olsen i Olsenbanden over alle bjerge. Passer måske endnu bedre på Europæiske magthavere og ordensmagter end på Kjeld og Benny.

Men mens jeg følte at vi druknede i et hav af “Intet med islam at gøre” fik jeg en ide. Ideen er måske ikke original, jeg vil ikke afvise andre har fået den før mig, men jeg tror den vil være effektiv til at få tankerne igang i folk: Giv dem ret når de siger at det ikke har noget med Islam at gøre.

Sig ja, netop! Det har ikke noget med islam at gøre, religionen er ikke hvad der presser disse ørkenrotter til at udføre voldelige angreb, de ville gøre det uanset hvad. Se bare på statistikker for kriminalitet, særligt voldtægt! Islam er ikke roden, folkene der følger Islam er. Hvis de ikke havde Islam, ville de forsøge at berige deres lomme og deres skridt i dette liv, hvilket mange af dem gjorde før de blev ‘radikaliseret’. Når de er blevet sande troende på røverhøvdingen Muhammed og hans bagmand Allah, så forsøger de i stedet at berige dem i et opdigtet ørken-efterliv med jomfruer og rosiner, eller hvad fanden det nu er de tror på, ved terror. Det er de samme drifter, det er bare sværre at dække over Mustafa der skyder tilfældige på et julemarked end Ali der voldtager en pige i en busk ved cykelstien.

Så næste gang nogen siger det ikke har noget med Islam at gøre, giv det ret og vend den verbale kniv imod dem.
Det har intet med Islam at gøre, derfor skal de alle ud, uanset statsborgerskab og religion!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æOversætterenEric KreutzmannLord LollandClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

At islam ikke er kilden til al perkerondskab (karbonader btfo), bevises af ikke mindst kristne negeres ekstreme voldtægtsiver for ikke at snakke om den besatte svenske by Södertälje, som er domineret af kristne assyrere. Deres hyperkriminelle terrorvælde bevidner om en klandomineret mellemøstkultur som ikke nødvendigvis religiøst i sit grundlag. Ikke-europæere, alle som en, skal ses som en dødsfjende.

Claus Boatsinker
Administrator

….og Dagens Blæser anerkender naturligvis ikke Versailles. Glimrende pointe af doktor Lolland.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

*Strasbourg

Claus Boatsinker
Administrator

Frøgnasker!!!!!! Nein, nein, nein.

Oversætteren
Skribent

Der er alligevel sket lidt.. For nogle år siden kunne man godt slippe afsted med at sige, at islamisk jihad intet havde med islam at gøre..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ