Hjem / Samfund / Uffe Dreesens selvmål: Angriber hvide mænd, AfD

Uffe Dreesens selvmål: Angriber hvide mænd, AfD

Det schnitzel-nationale parti Alternative für Deutschland har en netjulekalender, hvor de hylder civilisationens skabere og påpeger den sørgelige (((situation))), der har gjort Jordens kustoder, de europæiske mænd, til en udsat gruppe under konstant angreb.

En af kloakpressens mest tro soldater, TV2’s rædselsfulde Uffe Dreesen, prøver at håne AfD for denne gerning. Dagens Blæser kan afsløre at han fejler totalt og igen viser at gammelmedierne har en bizar, hadsk dagsorden, der ikke giver nogen mening med mindre man er bevidst om det store billede.

I Tyskland har det højrenationalistiske parti AfD med en video-julekalender blæst til kamp for det, de betragter som en truet befolkningsgruppe.

Hver dag åbnes en låge i den virtuelle julekalender, og det foregår selvfølgelig til tonerne af ”I’m dreaming of a white Christmas”.

Det er vel temmeligt inkluderende at bruge en jødisk julesang, helt fri for kristne budskaber? Men drømmer vi alle ikke om en hvid jul i racemæssig forstand? Hvis Uffe var troldmand, ville han så trylle Mjølnerparken væk, eller ville han beholde alle disse klamme, usle perkere? Er det i Uffes øjne skidt at ville have et hjemsted for sit eget folk…? Mærkelig indstilling i så fald. Uffe Dreesen forholder sig dog ikke til nogen centrale spørgsmål. Hans opgave er alene angreb.

En politiker træder hen til kameraet og introducerer dagens hovedperson.

Hver dag en ny tysk eller en international personlighed, som har skrevet sig ind i historiebøgerne. Eller som det hedder med partiets egne ord:

– Her ved årets dejligste tid, præsenterer vi Dem hver dag for en personlighed, som på afgørende vis har præget vores vestlige civilisation.

De fleste er tyskere. Alle er de mænd, hvide mænd, og det er selvfølgelig ikke en tilfældighed.

Beklager Spasser-Uffe, men trods din forunderlige antipati mod det cis-hetero-normative verdensbillede, så kan det bekræftes at Europas mænd alene er dem der har skabt, båret og udviklet den vestlige civilisation. Er det et problem? Et ubelejligt faktum? Skal vi lade som om negere og muggier, der inficerer vores fædrende jord har andet at tilbyde end erobring gennem udplopning af levedygtige avlsprodukter?

Det er AfDs medlemmer af Berlins delstatsparlament, som står bag julekalenderen.

Politikerne fra ”Alternative für Deutschland” ynder ikke bare at fremstille sig selv som dem, der forsvarer den vestlige verden mod farerne fra islam, indvandrere, venstreorienterede terrorister og emsige miljøforkæmpere.

Næh, de kæmper også imod “kønsvanviddet”, så derfor er årets AfD-julehilsenen tilegnet en udsat befolkningsgruppe, nemlig hvide mænd, altsammen under hash-tagget ”Ja til hvide mænd”.

De fremstiller ikke just sig selv som det tyske folks forkæmpere, men har en mere tvetunget tilgangsvinkel. Denne bløde tilgang er nødvendiggjort af 70 års besættelse og undertrykkelse til det genskabte Weimar vi har i dag, med over 40% muggier blandt de nyfødte og storbyer med fremmed flertal. I et sundt politisk miljø ville tyske nationalister kunne tale usminket til folket og have lige adgang til massemedierne.

– Hvide mænd er i de senere år blevet et skældsord for mange. Men ikke for os, hedder det i introduktionen til mandekalenderen.

Det kunne lyde som satire eller et afsnit af ‘The Julekalender’, men det er altså ramme AfD-alvor.

Uffe bruger det kulturmarxistiske trick kaldet “wow, bare wow”, som skal være det definitive skaktræk der overtrumfer fakta, statistik og åbenlyst observérbare sandheder. At påstå at hvide mænd ikke dæmoniseres af presse, medier, interesseorganisationer og uddannelsesinstitutioner i Vesten er helt og aldeles uhæderligt. Uffe Dreesen er et pragteksempel på løgnepressens nyttige idiot.

Kalenderen hylder så forskellige mandetyper som Ronald Reagan – “Han besejrede kommunismen”, Pave Johannes Paul ll – “Anførte den polske frihedsbevægelse” og Rudolf Diesel.

Han var opfinderen af motorteknologien af samme navn, altså dieselmotoren, som på det seneste har fået et noget blakket ry. Men ikke hos AfD, selvfølgelig, som fremhæver dieselhakkeren som en “fremtids-teknologi”.

“Opfindelsen af forbrændingsmotoren var ligesom nederen, fordi nu er der dårligt vejr, siger Al Gore, så nu skal jeg køre i tog på arbejde, eller noget, og diesel er bare nederen. Fik jeg sagt det?”. Som en skolepige blamerer Uffe sig med sine platheder og dumsmarte kommentarer om vores forfædres landvindinger. Bevares, jeg ville vælge helt andre figurer at hylde end AfD, helt andre, men Dreesens ankepunkter virker mere end søgte.

Julekalenderen falder dermed godt i tråd med partiets selvforståelse.

“Ubekvem, ægte og modig”, skriver de selv på deres hjemmeside.

Mændene fra AfD (de har 22 medlemmer af Berlins lokalparlament, “Abgeordnetenhaus”, kun to er kvinder), ser sig selv som politikere, der tør sige ting, andre ikke vover at få over læberne af frygt for at forbryde sig mod tidsåndens krav om politisk korrekthed.

Georg Pazderski, lederen af AfDs gruppe i delstatsparlamentet, forklarer til det engelsksprogede nyhedssite DW.com, at hvide mænd i dag har sværere og sværere ved at finde arbejde og i det hele tage bliver hængt ud “på grund af en omfattende diskrimination fra de Grønne og de venstreorienterede”.

En ubekvem sandhed eller blot et forsøg på at forsvare et kønsrollemønster, der er ligeså ramponeret som diesel-teknologien?

Min tæer krummes så knoglerne knager. Hvad er det for et mønster AfD angiveligt er fortaler for? Hvis de var imod kvinders mandeleg på arbejdsmarkedet, deres frie adgang til skilsmisse og fosterdrab eller deres skæbnevangre deltagelse i demokratiet, så ville de have fat i den lange ende. Men AfD er vel ligeså leflende for de (((moderne værdier))) som de frikadellenationale er det i Danmark. Hvad snakker denne feministpadde om?

Under alle omstændigheder har AfDs-mandekalender fået spotten og hånen til at regne ned over partiet.

Der er dem, der har postet billeder af nazister, Ku Klux Klan-medlemmer og kendte massemordere under hashtagget “#JazuWeissenMännern” (Ja til hvide mænd).

Andre har forsøgt sig med en lidt mere satirisk linie og har sendt billeder af Harry Potter-skurken Voldemort og kyssende mænd under hashtagget “Jatilliderligemænd”. Og så er der dem, der bare sender billeder af snemænd.

Dér fik AfD søreme igen. Hold da ferie, mand. Uha. Bøssesnavere og KKK. Kommer de sig igen over dette? Venstrefløjen har sandelig lært at meme. AfD BTFO. KKK, inden det blev en FBI-klub, var jo faktisk en heltemodig gruppering som påtog sig at straffe grovkornede mordere og voldtægtsmænd, hvor lovens arm fejlede. Desuden blev langt flere hvide end sorte lynchede, da den slags var på mode. Og hvert år skyder og dræber negere flere andre negere, end der blev lynchet negere af hvide alt i alt. Men historisk sandhed er en bagatel man kan se bort fra i 2018.

Dagens hvide mand, forstås.

Af gode grunde er alle låger ikke blevet afsløret endnu, men ud fra de personligheder, som indtil videre er blevet hædret med en gæsteoptræden i kalenderen, kan man lære ikke så lidt om den måde, AfD-medlemmerne opfatter sig selv.

Reformationslederen Martin Luther hyldes for at have sat en skræk i livet på de etablerede.

BASED.

Albert Einstein fremhæves for at have brudt “etablerede tænkemåder” og den afdøde socialdemokratiske forbundskansler Helmut Schmidt for at have bekæmpet venstreorienteret terror.

Knap så bæjsd. Meget lidt, faktisk.

Med andre ord opfatter AfD sig selv som en slags frihedskæmpere, der gør op med fasttømrede forestillinger om køn, race og religion.

Det fremgår af julekalenderen, at når det gælder mennesker, der har præget vores vestlige civilisation, så er det vigtigt at fremhæve personer som Otto von Bismarck og Ronald Reagan.

Mændene er under pres i vore tider, lyder forklaringen fra partiet. Om det så er Tysklands gamle konservative parti, Angela Merkels CDU, så har det for anden gang i træk valgt en kvindelig leder, mens Berlins AfD-politikere stadig drømmer om en hvid jul, hvor far sidder for bordenden.

AfD har da også været lidt af en kattedamecentral, og at bruge CDU’s landsskadelige forrædderkællinger som et gotcha mod AfD, er så pinligt som det er desperat.

At Uffe vil skrive den slags kan ingen vel stoppe ham i at gøre, men det er TV2 der er hans megafon. De har altid splateplads til undergravning. Det hele hænger sammen i et større narrativ. Hvid mand dum. Indvandringskritik ond. Weimar god. GloboHomoShlomoGayPlex universets fyrtårn.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
DanielOversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Men altså, burde AfD ikke inkludere nogle af de kvinder og ikke-hvide, der har bidraget så stort til… nåh nej…

Oversætteren
Skribent

Albert Einstein var ikke hvid..

Oversætteren
Skribent

Gad vide hvilke numre Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Hermann Göring og Joseph Goebbels får. Det bliver faktisk lidt spændende at følge egentlig..

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg håber Hitler får loge 18….