Hjem / Danmark / Dagens Blæsers julegalla 2018

Dagens Blæsers julegalla 2018

I dag er redaktionen på Krystalgade 14 tom. Vi og inderkredsen samt et stort antal læsere samles i Codreanuhallen i den lille jyske by Nyrnberg, syd for Sønder Felling.

Her skal vi fejre vores triumfer, gense finalen mellem O’Sullivan og Hendry fra Victoria Charity Challenge Trophy fra 1997, høre vore ledere fremlægge strategier men først og fremmest julehygge. En klassisk 88-retters buffét vil møde gæsternes hadske maver, og berigende læskedrikke vil skylle det hele ned i julelysenes hvidgule skær.

Den oprindelige adgangsbillet på minimum 50 kommentarer per indbudt læser, ellers nedsat fra oprindelige 88, måtte skrottes på grund af den spinkle, magre ydelyst, men vi vil dog huske de helte der trods alt bidrager til at give Blæseren et rigt åndsliv, og mens deres navne oplæses inden swastikagerne skal konsumeres, så vil de indbudte der ikke nåede denne lave minimumsgrænse påbydes at bøje deres hoveder.

Hil julen, hil Dagens Blæser. Må nationalismen blomstre i det kommende år og døden træde et skridt nærmere for den der har skadet fædrelandet.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenJohan WaldheimOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Lord Lolland BTFO!!1

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Det var en skøn dag. Tak for det!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Føles godt at være med i 50+ klubben!