Dagens Blæsers julegalla 2018

Spred kærligheden

I dag er redaktionen på Krystalgade 14 tom. Vi og inderkredsen samt et stort antal læsere samles i Codreanuhallen i den lille jyske by Nyrnberg, syd for Sønder Felling.

Her skal vi fejre vores triumfer, gense finalen mellem O’Sullivan og Hendry fra Victoria Charity Challenge Trophy fra 1997, høre vore ledere fremlægge strategier men først og fremmest julehygge. En klassisk 88-retters buffét vil møde gæsternes hadske maver, og berigende læskedrikke vil skylle det hele ned i julelysenes hvidgule skær.

Den oprindelige adgangsbillet på minimum 50 kommentarer per indbudt læser, ellers nedsat fra oprindelige 88, måtte skrottes på grund af den spinkle, magre ydelyst, men vi vil dog huske de helte der trods alt bidrager til at give Blæseren et rigt åndsliv, og mens deres navne oplæses inden swastikagerne skal konsumeres, så vil de indbudte der ikke nåede denne lave minimumsgrænse påbydes at bøje deres hoveder.

Hil julen, hil Dagens Blæser. Må nationalismen blomstre i det kommende år og døden træde et skridt nærmere for den der har skadet fædrelandet.

 

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "Dagens Blæsers julegalla 2018"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Lord Lolland BTFO!!1

Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim

Det var en skøn dag. Tak for det!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Føles godt at være med i 50+ klubben!