Hjem / Akbaring / Ferie i Marokko: dansk pige, norsk pige kebabificeret

Ferie i Marokko: dansk pige, norsk pige kebabificeret

Jeg har lagt mærke til at Eurosport kører konstante reklamer for Marokko, som altså skulle være det fineste feriested. På ingen måder et lortehul fyldt med lortehulsskabende arabere, med tendens til at skære halsen over på ikke-lortehulsmennesker.

Men nu er der en historie som bekræfter det fordomsfyldte billede af Marokko som et klassisk pølleland, i skarp kontrast til glansbilledet af fezklædte oldinge vi ser fra Marokkos turistinformation.

Denne historie om to myrdede skandinavere har jeg ikke fundet blandt overskrifterne i de danske medier jeg har tjekket. Den ville ellers være en god lektie for andre danske kvinder, der vil “finde sig selv” i den tredje verden i stedet for et harmonisk hjem med mand og børn.

Louisa Jespersen og Maren Ueland overnattede i telt og fik deres halse sprættet op. Dermed fik de den ægte kolorit og kultur at se, som ellers er de færreste forundt. De fleste turister oplever kun Rabats tiggerbørn og turistfælder.

Louisa Jespersen, 24, from Denmark and Maren Ueland, 28, from Norway, had pitched up in a ‘remote mountainous region’ 6.2 miles away from the village of Imlil, at the foot of Mount Toubkal. Their bodies were later found with evidence of ‘violence to their necks’ caused by a ‘cutting device’, said a spokesman for Morocco’s interior ministry.

Maren’s mother Irene told Norwegian broadcaster NRK that her daughter was a ‘warm and engaged’ and had ‘taken all the precautionary measures before embarking on this trip’.

While Louisa’s mother Helle Petersen said that her daughter was ‘adventurous’ and ‘always happy’, adding that she ‘brought out the best in people’.

At sige at datteren har taget alle forholdsregler, når hun ubevæbnet og uden mandlig beskyttelse, tager til Marokko, så må jeg med al respekt beklageligvis sige at det er tåbesnak. Og Louisa bragte tydeligvis ikke det bedste frem i folk, men vækkede derimod halsskærelysten hos nogen. Et ubekræftet vidne fortalte at både Louisa og Maren fik deres hoveder skåret af. Måske afviste de deres gerningsmænds tilnærmelser. Måske var det en spontan kebabificering. Uanset hvad er det vanvittigt at de myrdede tøser befandt sig hvor de gjorde.

Disse rodløse kvindfolk havde ikke en chance. I Norge har de samme perkerproblemer som i Danmark, så de kunne som sådan også være blevet overfaldet i Oslo såvel som i København, hvor typer som dem vi ser i Marokko, står for 100% af alle overfaldsvoldtægter. Dertil er de fra barnsben blevet fortalt at de ikke er bundet af forpligtelser og kønsroller. Deres nitte i livet er karriere og roastie-adfærd, som frigjorte tøjter i det skandinaviske feministhelvede krydret med millioner af perkere.

Er der snart nogen ulykker som ikke direkte eller indirekte ville være undgåelige i et sundt, nationalistisk samfund? Det er godt nok utroligt så megen lidelse, økonomisk dræning og mistrivsel der kunne blive vores folk kvit, hvis vi på simpel vis indrettede alle samfundsbeslutninger og styrede vores kultur mod det der bedst tjente familien, folket og fædrelandet. Dette har dog lange udsigter og vi har desværre ikke set de sidste danske blondiner søge “oplevelser” i planetens lortehuller.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
Lord of the FrogsDen Funklende VibeLord LollandIngolf GaboldsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Dette er din feriedestination på kulturmarxisme.

Kurturmarxisme, not even once!

Johnny
Gæst
Johnny

Nothing of value was lost.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Noget værdifuldt går tabt hvert eneste gang vores kvinder bliver dræbt og mishandlet af kebab udyr. Du skal ikke rette din vrede mod kvinderne, men mod (((kulturen))) der influere deres adfærd.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Latterlig kommentar, Johnny.

Johnny
Gæst
Johnny

Fair nok, undskyld.

Oversætteren
Skribent

Monogami er ikke i en kvinde interesse..

Tom Venster
Gæst

En tragisk hendelse, men uunngåelig når våre folk utsettes for feilinformasjon hver eneste dag. Det beste som kan komme ut av noe slikt er at flere innser hvor mange løgner de har blitt fortalt av medier og de andre institusjonene.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Hämnd är en kall maträtt serverad i Helvetet sägs det. Hoppas jag får leva länge nog att uppleva dessa muggi-araber få skörda vad dom har sått här i Skamdinaviem.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Den første tanke man får er naturligvis noget i retning af: “Hvorfor dælen har deres fædre tilladt dem at rejse til Marokko?”

Den anden tanke er: “Fordi deres fædre ingen mulighed har for at forhindre dem i at rejse afsted.”

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det er faktisk en god og vigtig pointe. Den gennemsnitlige danske mand er måske lidt en slapsvans ift. hvad, han har været for 50 eller 100 år siden, men en stor del af problemet utvivlsomt også, at det ganske enkelt ikke i dag er muligt at have nogen form for autoritet over sine ældre døtre.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Netop – De eneste tre muligheder jeg kan komme på, som en mand hvis datter ønsker at rejse til Marokko (Eller tilsvarende selvskadelige planer) har er:

1) At nægte økonomisk støtte til rejsen
2) At nægte at omgås sin datter
3) Skrive hende ud af sit testamente.

Mulighed 1) er det tvivlsomt om overhovedet vil have nogen virkning, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig hvordan mulighed 2) og 3) vil resultere i at manden ender med at være uhyret i (((samfundets øjne))).

Lord of the Frogs
Administrator

Der er en 4. vej som vi er godt i gang med, få denne klovne verden af en kolos på lerfødder til at styrte i grus. Vi skal bare arbejde endnu hårdere for at få vækket folk og jeg kan fortælle så meget Dagens Blæser stiger i læsertal måned for måned.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg bliver så overodentlig harm når jeg læser sådan noget her…
Hvordan kan det ske?
Hvordan kan et ultranationalistisk og ellers fejlfrit medie som DagensBlæser, ikke blot én gang, men nu TO gange bringe misvisende informationer om det danske rige, dets folk og dets geografiske udbredelse?

“Dansk pige, norsk pige”

Du mener to danske piger?

OMMER.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Folk går helt i selv-sving og officielle Danmark tror man kan få videoen fjernet fra nettet. Absurd egentlig folk har godt at at kende til den skindbare sandhed, istedet for en eller anden forklaring populær medierne.

Pigerne var nok ikke rejst til Marokko, hvis de sad lidt mere på /pol/

Lord Lolland
Administrator

De kan godt glemme alt om at fjerne den video. Og vis det mod al forventning lykkedes, så køber jeg en stak DVD’er og begynder at husstandsomdele den.

Lord of the Frogs
Administrator

Vi skal huske og takke brave og stærke wymyn som Karen West for deres utrættelige arbejde med at pille det “farlige” patriarkat ned. Karen West, you go gurl, slay kween…. bogstaveligtalt. 👏👏👏👏