Hjem / Samfund / Skandalen om den… tykke odder?

Skandalen om den… tykke odder?

Jeg hader 2018. Jeg kan ikke lade som om, at de små fremskridt gode mænd opnår, overskygger det helvede det er at trække vejret på planeten Klovnepis i det herrens år 2018. Ikke mindst de sociale medier er en evig påminden om den cancer Weimarvesten stiller til skue 24/7.

Det marinebiologiske foretagende Monterey Bay Aquarium har et væld af vandglade væsner boende, heriblandt en odder. Denne småfede vandrotte, Abby, er et kæledægge og i en memetisk hyldest til tyksakken skriver Monterey Bay Aquarium følgende på Twitter:

Abby is a thicc girl
What an absolute unit
She c h o n k
Look at the size of this lady
OH LAWD SHE COMIN

Vores kyllingesvingende venner må have et stort net de trawler internettet med, for knapt er den buttede odder blevet smigret inden en skinger mulatyenta, fuldtidsansat terrorist i Antimorskabspolitiet ved navn Chanda Prescod-Weinstein, dukker op og brækker sig ud over det hele.

Denne Weinstein ser sådan ud. Forvent stærke billeder. For de kommer.

Om det er gennem giftemål denne ækle vanskabning har fået sit kaldenavn fra Tel Avis telefonbog ved jeg ikke, men tjekker man hendes wiki ser man at hun leger videnskabsmand og – of cooooursh – fokuserer på “equality activism”. Hun har kæmpenæsen i så stor en bunke lort, at jeg blot poster et enkelt udsnit fra hendes fanside.

Men hvad sagde dette groteske monster efter tweetet om den korpulente odder?

“Please delete this tweet. It is offensive”

Ja. Jo. Det er herefter at hadet mod 2018 intensiveres. Svaret skulle naturligvis have været “shut up kike”, men i stedet lægger de sig på alle fire og spreder deres anus. De er ikke flove, men svælger tydeligvis i at kunne godhedssignalere. Det er så ufatteligt 2018-agtigt.

“Hey everyone. It has come to our attention that some of the references in this tweet are problematic and insensitive. We’re posting here in the thread so that people who have engaged with this tweet will join us in our learning moment.”

Herefter folder kræftsvulsten sig ud. Tak, Monterey Gay Aquarium, for at give grønt lys til det værste af det værste.

En uppity negerspade skriver:  “There’s a reason we tell non-AA folks to avoid using AAVE: Our language, humor, and cultural references are borne from some of humanity’s worst atrocities. If you haven’t endured that pain, you can’t know where the faultlines in our expression are. Please do better next time.”

Hold kæft, neger. Eller hvad er det rette svar til det herrens nonsens?

Den næste skriver: “Since most of the don’t sweat it comments, appear to be from white, or no picture posters, I’m going on a limb and say that it remains demeaning to black humans and isn’t necessary to spread your message or awareness. Maybe let people of color manage your Twitter account.”

Måske skulle vi lade folk med farve være bestyrere for Dagens Blæser en stund, så de kan sniffe deres egne prutter og pille sig i deres brune navler på vores side, mens de bor på vores hellige jord, færdes på vore gader og gør livet surt i vores hjem blandt vores børn. Måske skulle vi overveje det. Det kunne være vores lærerige stund. Eller måske skulle vi kaste dem i en arbejdslejr? Ikke nemt.

Dette var blot et lille eksempel på hvad vores hæderkronede civilisation er (((drevet til))). Vi har mistet vores identitet og stolthed og lader vanskabte monstre af tvivlsom herkomst herse rundt med os, spiller med på deres vrangforestillinger og underkaster os vores værste fjenders tanketerrorisme.

Det går ikke i længden, du.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenKomponistenJarlEgbertClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Jeg mindes en kampagne der hed “Is your beach body ready?” som et mindre træningscenter/firma i USA førte (tror det var 2016). På denne plakat var en meget flot, æstetisk og atletisk kvinde med bikini på.

Denne plakat var derfor blevet ophængt adskillelige steder i New Yorks metro (hvis jeg husker rigtigt) og dette førte (åbenbart) til en voldsom reaktion fra feminister og folk fra “the fatshaming movement”, som følte sig krænket og som nu forventede en undskyldning fra dette mindre firma, eftersom “at ingen normale kvinder ville kunne leve op til den standard og bla bla bla”. Det er nemmere at beskylde samfundet for ens elendighed end at tage ansvar selv.

Men firmaet bukkede ikke under. De nægtede at undskylde. I løbet af den næste uge, havde det lille firma omsat for en million dollars pga. omtale. Derfor besluttede firmaet nu at få opført et kæmpe banner med hende den flotte bikini dame på – stadigvæk med det samme slogan.

Moralen er, at man ikke skal bukke under for pøblens misundelse, når nogen føler sig krænket eller folk som mener noget er krænkende på andres vegne.
Så når Montery Gay Aquarium og ham rektoren på CBS bukker under for krænkede individer, viser det svaghedstegn, og det at de undskylder for at have krænket visse individer, er et forsøg på at slikke røv, så krænkerne ikke mister hvad de har af værdi (status, indkomst etc.), fordi befolkningen/pøblen har travlt med at vise den krænkede sympati i et forsøg på at “være gode mennesker” og derved boycotte/straffe dem som trådte ved siden af.

Uha man skal snart gå på liste tå nu for ikke at træde en eller anden neger/feminist/kvinde/minoritetskvinde/lesbisk/bøsse/overvægtig og doven ko/politiken læser etc. over tæerne.
Selv Lars Løkke er forarget over at man ikke kan synge sang nr. 161 på CBS, fordi en eller anden neger(?) ikke kan nikke genkendende til det at være ung, blond og smuk, antager jeg.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Ikke relateret til artiklen, men her er lidt ekstra at blive vred over Claus.

www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=meiQ86qQde4

Oversætteren
Skribent

Gad vide, hvor længe dette kan blive ved..