Hjem / Akbaring / Medier slår ring om islam efter muggiers halshugning af skjoldmøer.

Medier slår ring om islam efter muggiers halshugning af skjoldmøer.

Man skulle tro at når der sker en meget omtalt halshugning af skandinavere, måske endda den første (?), så vil der komme lidt granskning omkring det. Det ville være ret logisk, at man i modsætning til alle de forrige gange, denne gang stillede spørgsmål ved alle de muggier, der har som deres primære opgave at beskytte islam fra kritik.

TV2 poster det her i deres vaniljeartikel:

Beskederne er på arabisk, fransk og engelsk, men tonen er den samme:

– Jeg er ked af det, der er sket dig. Det har intet at gøre med Islam, skriver Nidhal Hamdi.

– Terrorisme har ingen religion. Hvil i fred, skriver Mohamed Ibrahim.

Her ville en dybdykning være på plads. Jeg har selv en dyster frikadellefortid, så jeg har set de citater i koran og hadith, der giver det teologiske grønne lys til at aflive ikke-muhamedanere, og læst om deres profets liv og gerninger. Dertil lægges en basisviden om taqiya, løgn i troens tjeneste, og så har man et meget klarere billede af hvad der rører sig i den gennemsnitlige 80 IQ sandneger. Så når dybt troende muslimer filer hovedet af en Louisa og en Maren, så har TV2 en prægtig anledning til at imødegå den disinformation som disse djævle spreder i kølvandet. For det har noget at gøre med islam. Terrorisme, den voldelige af slagsen, har en religion. Nidhal Hamdi og Mohamed Ibrahim lyver.

Det ville klæde medierne at lave en dybdykning.

Men i stedet er det Jens Rohde-agtig retorik som ukritisk får lov at fylde spalterne. At man maler et skønbillede af Marokko er sådan set uden for min interessesfære. De kan indrette et kalifat hvis de vil, piske deres egne og gå i burka, hvis det er det de har lyst til. Jeg er nationalist og vil ikke blande mig i deres lortehulsadministration.

Problemet med hvidvaskningen af deres kult er, at vi har en 800.000 af dem i vores land. Det bærer medierne et ansvar for, ligesom mange andre gør det. Hr og fru Fjernsynszombie ved stadig ikke en dyt om islam, og hvis dette befolkningssegment fodres med narrativet om det fredelige islam, så kan man stadig ture frem med det neoreligiøse integrationsmantra.

Grunden til at Dagens Blæser ikke svælger i religiøse tekster er som tidligere nævnt, at vi er enige med Jens Rohde. Det er ikke islam, der er problemet. Det grundlæggende element som altid skal fremhæves er danskernes ubestridte ret til deres eget fædreland Danmark. Vi skal ikke sortere i negere og arabere efter hvad deres grad af religiøs fanatisme er. De har, ligesom kinesere, thailændere, inuitter og bosniere, intet at gøre på dansk, hellig jord. De hører ikke hjemme her. Selv ikke en “kristen” Congo-neger (gisp!).

Vi skal ikke bekæmpe moskeer eller burkaer eller ghettoer eller madpakkeindhold. Vi skal sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn. Et dansk Danmark.

Vores ambassadør i Marokko er i denne forbindelse ude at sige noget sludder. Den ambassade og alle ambassader i ligegyldige lortehuller skal lukkes. Vi kan have et konsuluat. Måske et som det sauderne har i Konstantinopel hvor danskfjendske typer kan lokkes ind og blive kashoggificeret?

“De fleste bliver ikke myrdet”, er beskeden fra ambassadøren. Statistisk set kommer du levende hjem igen.

(…)Men jeg vil gerne understrege, at langt de fleste danskere ikke oplever problemer under besøg i Marokko, siger han.

De fleste bliver blot forulempet af tiggere og lommetyve, men det er jo også tilfældet på Tenerife og i Barcelona. Vores europæiske hjemlande transformeres hastigt til lortehuller. Det er den logiske konsekvens, når man masseimporterer lortehullernes skodfolk. En hovedløs gerning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
GydaHasso C.OversætterenTom VensterJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Nu vil jeg altså gerne se den video? Er den på niveau med kartelvideoerne fra Mexico? Er der en Chainsaw-connoisseur med i videoen?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Rimelig tam I cartel verdenen. Men ikke rart at se. Som altid er det lydende der er værst

Oversætteren
Skribent

Det værste er at man kan høre, at hun er Dansker..

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

De brugte heldigvis en skarp kniv/machete, så det gik ret hurtigt.
Dog giver videoen det indtryk at hun var udsat for voldtægt(er) inden – hun lader til at være gået i chok (måske efter at have set Nordmanden blive stukket ihjel), og det var først da de begynde at skære halsen over på hende, at hun reagerede på hvad der sker.
Gad vide om det gik op for de to slamfisser hvad det er for nogle mennesker der nu findes hundredetusindevis af i Danmark…

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Lol jeg troede virkelig ikke vi ville få endnu et: “Det har intet at gøre med Islam”

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Lars Løkke igår

“Vi har samme værdier i Danmark, uanset hvilken religion vi tilhører..”

Komponisten
Gæst
Komponisten

Vi ved jo alle, at værdier som er “repræsenteret” på et geografisk område langt overtrumfer de værdier som en religion har. #LøkkeViserVejenIgen

Oversætteren
Skribent

Det var ikke det, han sagde til pride paraden i sommers..

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Hvis han vitterligt mente det, så er det mærkeligt at hans børn har gået i privatskole – så langt væk fra ikke-europæere som muligt…
Og så var der vel heller ikke noget i vejen for at man flyttede statsministerboligen til et af de mange kulturberigede boligområder, som findes i Danmark.

Oversætteren
Skribent

Mon muggierne er ved at blive lidt bekymret? Flere og flere finder ud af, hvor voldelige de er..

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

De sande ofre er jo netop de stakkels perkere, som kommer til at blive mødt med fordomme efter det her. Min tyrkiske grønhandler er ih så sød.. jeg GRÆDER når jeg tænker på, at dumme danskere måske kommer til at se ned på ham. Man bliver FLOV over at være dansker.

Tom Venster
Gæst

Medienes rolle kan aldri glemmes. En dag skal vi nok se tilbake og minne oss selv på deres kollektive handlinger. Kanskje sitter vi og ser over alle artiklene de har skrevet slik at vi får en grundig oversikt over deres forbrytelser.

Meget gode memer forresten. Jeg tror jeg kan finne på å låne noen, gitt at de ikke bryter med Norges “demokratiske hatytringslover”.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Dette arbejde vil forhåbentligt snart starte i Dk og resultatet forventes præsenteret online. En slags “landsforrædernes hall of fame”. Ikke Knud?

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Intet overrasker mig mere. Heller ikke det, at en demonstration af patrioter ikke materialiserede sig spontant. I Warszawa eller Moskva ville det nok have set noget anderledes ud.

Skidt være med religionen. Selv om folk som Douglas Reed opfattede islam som et (pædagogisk) redskab til ophidselse af muggies mod Europa, forestil jer muggies med en respektabel religion i stedet. Som f.eks. ameromuggies i USA. Er de så meget mere civiliserede, humane osv. ? Jeg er ikke sikker. Det hjælper muggiene selvfølgeligt at have en fælles ekspansionistisk ideologi, men jo lavere IQ, jo mindre tilgængelige for ideologier og jo mere instinktive og dyriske folk bliver.

Oversætteren
Skribent

Skulle patrioter ikke istedet boykotte beskyttelsen af kvinder? Hvorfor beskytte kvinder, der hader og håner ens traditionelle værdier? Det er lidt ligesom For Frihed, der demonstrerer imod “intolerance” på krystalnatten.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jo, bare der sker noget, bare det gærer og skvulper.

På den anden side, er beskyttelse af kvinder formentlig tildels instinktiv og også dybt indgroet i kulturen. Svært at bekæmpe hos sig selv, er jeg bange for, uanset hvordan de opfører sig.

Gyda
Gæst
Gyda

Glædelig jul