Hjem / Danmark / TV2 opdigter hærværk mod homoklub fordi hvorfor ikke

TV2 opdigter hærværk mod homoklub fordi hvorfor ikke

Hvad gør man når man arbejder for TV2 og gerne vil skrive en smædeartikel med en sensationel overskrift? Kan man digte noget om hærværk, når der ikke har fundet noget sådant sted? Eller skal man bare klø på..?

I sagen om en hoooomoforening, der blev mål for en vigtig informationskampagne, valgte TV2 at klø på. I den danske slampresse er sandheden alligevel et så røvpulet offer, at en tur mere ikke gør den store forskel.

Lambda blev torsdag udsat for hærværk.

Hærværket mod Lambdas lokaler i Brogade foregik torsdag ved 13-tiden, da personer fra organisationen “Den nordiske modstandsbevægelse Nordfront” klistrede plakater og bannere op på facaden.

Definitionen af hærværk er, modsat (((266b))), ikke en gummiparagraf man kan slå dissidenter i hovedet med. At sætte et beskyttende, symbolsk bånd op for en samfundsdestruktiv AIDS-klub og en proklamation omkring den rette indretning af samfundet hvad angår homofili, er jo ikke på nogen måde hærværk. Ubelejlig information, måske. Træls opposition mod Weimardanmark for nogen, ja. Men hærværk er det ej.

Plakaterne indeholdt blandt andet budskaber som:

“Modstandsbevægelsen mener, at kun en mand og en kvinde kan indgå ægteskab og stifte familie, og at adoption skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellation.”

Her er hele teksten. Det er udelukkende fornuftig tale som enhver burde kunne stille sig bag og bifalde.

På Nordfronts hjemmeside beskriver gruppen sig som en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation.

Gruppen ønsker “at fremhæve og ophøje den traditionelle familie, kernefamilien, som det ideelle og naturlige”. De vil “kriminalisere homolobbyen og anden folkefjendtlig propaganda som aktivt modarbejder og forsøger at bekæmpe den naturlige orden” og “forbyde homoseksualitet i det offentlige rum”.

– Jeg synes, det er rystende og skræmmende faktisk, for jeg synes, de har nogle holdninger, som kan drage paralleller tilbage til 1930’erne og 1940’erne. Vi skriver 2019 om lidt, så vi burde være nået meget længere end middelalderlige holdninger, siger Sarah Baagøe Petersen, der er presseansvarlig fra Lambda.

Jeg tror ikke man så sådan noget i hverken 30’erne eller 40’erne. Den grad af åben perversitet og grotesk, uanstændig opførsel sodomitsubkulturen udviser i dag, med statslig sanktioneret børnekidnapning, kirkevielser og mere til, fandtes ikke dengang. Det vi hylder i Anusdanmark anno 2018 var i 20’erne forvist til en dyster klub i Berlin. Hvis Baagøe Petersen henviser til den sunde nationalisme, der beskytter familiens og folkets trivsel, så kan alle vel kun hilse den velkommen som vand i en ørken.

Lambda har valgt at lægge billeder af hærværket ud på sin hjemmeside.

Hærværk?

– Vi vælger at gå ud og sige, at det her vil vi ikke stå model til. Vi vil ikke lade os kue – kærligheden er stærkere end hadet, siger Sarah Baagøe Petersen.

Kræft er stærkere end raske celler. Jeg hjælper dig med et mere korrekt billedsprog, Sarah.

– Vi opfordrer selv til, at man anmelder hadforbrydelser, og vi er selv i dialog med politiet omkring det.

Hærværket er anmeldt til Fyns Politi.

Fyns politi må forholde sig til lovteksten og kan bede dem sutte på en citron.

Det er helt åbenlyst at vi skal beskytte vores børn mod eksistensen af propaganderende homoforeninger. Det er et sygt samfund der tillader dette svineri. Vi sender en tak til aktivisterne for deres fine indsats, der sender tankerne til det hedengangne Svenskernes Partis “bryd ikke vore blå-gule bånd”-kampagne i 2014. Smuk optik.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
OversætterenAmiraClaus BoatsinkerAbu Bakri al-HamadiIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Godt arbejde fra NMR ‘s side!

Peter
Gæst
Peter

Det er absurd at kalde det hærværk. Hvis man alligevel vil svinge om sig med begreber, kan man tilmed kalde systemets homohjernevask for hærværk på vores børns sunde sind. Hil Sejr!

Anders
Gæst
Anders

Løgnepressen gør hvad den er bedst til. Alt hvad der er naturligt og dansk er gammeldags næ det snart 2019, du skal igang med noget børne voldtægt eller dyre mishandling.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Antifa smadre hele gaden “aktivisme”

Nordfront sætter plakater op uden at gøre vold “hærværk”

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Nu er jeg jo bestemt ikke et medlem af Modstandsbevægelsen 😉
Men jeg vil gætte på at den der forbipasserende bil der kastede stenen 2 uger forinden var fyldt med perkere.

Den Nordiske Modstandsbevægelse giver ikke grønt lys til at begå kriminalitet, og slet ikke ufokuseret og meningsløs kriminalitet. Modstandsbevægelsen er ikke glade for homoshlomo lobbyen, men vi er bestemt ikke de eneste i Danmark som grimmes ved tanken om hvad der foregår i sådan et klubhus.

Der bliver med garanti brugt langt flere ressourcer på at efterforske disse hadske A4 papirer end de sten der bliver kylet igennem deres ruder. Rly gets the noggin joggin.

Oversætteren
Skribent

Hvis nu bare de homoseksuelle kunne have holdt det for sig selv istedet for at vi andre skal tvinges til at få alt deres lgbt etc smidt i hovedet og tvinges til endda at betale for det. Så havde det været noget andet. Men de skal lige ydmyge os.. De skal lige være “stolte”..

Amira
Gæst
Amira

Du kan så glæde dig over at lige netop den del af dine medmennesker ikke opdrager deres børn i en hadefuld kældermentalitet som din. Så hellere dem fremfor småtbegavede bodegatyper som dig.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor forholder du dig ikke til, hvad jeg skriver?

Peder Holk Svendsen
Gæst
Peder Holk Svendsen

Nu virker det umiddelbart som at jeres brugere og læsere i udgangspunktet har en kende svært ved at håndtere reel fakta, så jeg undrer mig egentlig over dette postyr over en fuldt lødig dækning af begivenhederne i Odense.

Hvad der så undrer mig endnu mere er denne vilde fordægthed og gemmen sig væk, hvis I er så utroligt stolte og glade for jeres arbejde burde I vel sagtens også være parat til at stå frem med navn og ansigt, men jeg tænker at det måske kræver en µ mere mandshjerte end som så eller hyr?

Bedste hilsner
Peder Holk Svendsen
Forperson for LGBT Danmark

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Du velkommen til debat, på podcast som vi ligger ud på nettet. Det kan tage nogle timer da der er piller der skal sluges. Vi kigger nemlig på alt fakta ikke kun delvis pesudoteoretisk nonsens

Jeg vil gerne stille jer nogle af de spørgsmål, som man ikke må tale om!

Den esotorisme der er afstedkommet med den seksuelle revolution har ført til en totalt degeneret seksual tilværelse, der går ud over parforhold, moral og i sidste ende vores demografi, som LGTB-miljøet er den største udøver af.

Hvorfor er du så interesseret i personerne bag, istedet for ideerne?

Jeg kan fortælle dig personerne bag er anonyme, fordi vi lever et et samfund hvor ytringsfrihed ikke er en dyd, men snare et middel til censur. Stigmaen er således at personer der er åbne omkring deres holdninger, ikke kan leve en normal tilværelse.
Det jo åbenlyst at jeres gruppe vil udnytte alle situationer til at udskamme overstående istedet for at tage stilling til hvad man undrer sig over.

Abu Bakri al-Hamadi
Gæst
Abu Bakri al-Hamadi

Du klager over klistermærker, men når mine islamiske brødre overfalder dine røv-venner og begår hærværk, så nævner du det ikke.

Du ignorerer vores arbejde til anti-homo agendaen som en rigtig racist.

Amira
Gæst
Amira

Jamen stakkels lille dig, fik du ikke din opmærksomhed når du render rundt og generer homoer fordi din himmelnisse siger det…Og jeg behøver vel ikke inde dig om hvem der ligger med røven i vejret 5 gange i døgnet vel 🙂

Oversætteren
Skribent

Hvis Hr. Svendsen gerne vil tale med en, der ikke er anonym, så er jeg 100% sikker på, at han er meget velkommen hos Anders Kjær og på hans podcast Nordens Grænse. Anders Kjær kan kontaktes her: www.nordensgraense.com/kontakt/

Alternativt kan Hr. Svendsen skrive sin email her i kommentarsporet, og jeg skal bede Hr. Kjær om at kontakte dem.