Hjem / Danmark / Den hvide jul

Den hvide jul

Nu får vi en kold, regnvåd jul igen, og den hvide sne er altså ikke noget vi får at se. De fleste nulevende danskere har aldrig set sne, og de kommer desværre heller ikke til det. Vi skal kigge i spejlet for at finde skylden til det. Det er dig og din bil der har givet regnvejr. Idiot.

Klimaaktivisme går hånd i hånd med LGBTPEDO-arbejde.

Der var en klimakonference i København kaldet COP15, hvor en neger holdte en tale, der fortalte os danskere, at det ikke havde sneet i Danmark siden 1996. Det var selvfølgelig sandt, og selvom der var 4 isvintre siden, var disse blot en skør afvigelse, der ikke tæller med. Det var alle enige om. Javel, det iskolde vejr gjorde at man nu skulle sælge kulkreditfidusen, vores eneste redningsplanke, som “klimaforandringer” i stedet for kioskbaskeren “global opvarmning”. Det kalder vi det gerne hvis det kan redde os fra det dødelige vejr, hvilket blandt andet inkluderer regn, måske blæst.

Men nu er det definitivt slut med sne, fordi du ikke kan på arbejde. Idiot.

Det er faktisk gået hurtigt med at ødelægge vejret med din Fiat Punto. Min bedstefar kunne berette at sneen som regel kom medio september og når december nærmede sig var det normalt at lygtepæle knapt tittede op over sneens kant. Man talte ikke om hvid jul; det hed bare “jul”, og det var en selvfølge at der var mindst 3 meter sne. Det vi kender som Limfjorden fandtes jo ikke i 1970, men med den isfrie nordpol, som Al Gore (pbuh) vidste ville komme, er vandstanden steget så meget at denne “fjord” er blevet skabt. Præcis som Lolland-Falster-Roeholm, der i dag kun kendes som Lolland-Falster. Roeholm blev endeligt oversvømmet i 1990, temmelig sikkert på grund af de stygge dieseltog, der fragtede roer og medvirkede til at kuldioxiden i atmosfæren nåede den skæbnesvangre tredjedel af en tiendedel af een procent, som for evigt har fjernet sneen fra den danske identitet.

Der er heldigvis godt nyt. Blot vi betaler mere i skat, planter et banantræ i Guatamala, betaler endnu mere i skat, og køber elbiler der er mere kuldioxidtunge i deres produktion end en benzinbil er over dennes levetid, samt importerer x antal millioner klimamigranter plus en ekstra afgiftsstigning eller syv, så kan vi sammen løse det.

Kys din sne farvel og sig goddag til Kwame N’bukkake. Det er ikke sneflokke, men skønne, brune perkerflokke der kommer vrimlende. Fordi du ikke vil cykle til Jem og Fix. Idiot.

Sneen er væk, men koloritten er her for at blive. Bare se dagens overskrift om den løsslupne neger Ezwti Ghebrehiwet Tkue, der er på fri fod i Nordjylland, gravid i sjette måned med et andet barn på slæb. Lagde I også mærke til at hendes mellemnavn er et anagram af “eight hebrew”? Nå, men denne savlende skabning skaber spænding og forventning, og vi kan se de offentlige ansatte blive sat i meningsfuld beskæftigelse med at finde hende igen, og tjekke at hendes mange, mange nutidige og fremtidige afkom er levedygtige.

Bare nederen at alle disse negerkuld ikke får lov at opleve den skønne sne. Men det er din skyld. Idiot.

Forsvundne negere. Ser du dem i det fri, så rør dem kun med handsker eller en kæp. De kan bide.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Generisk navnLarsLarsenLord tipsyRetep Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Retep
Gæst
Retep

Vidste alle jer nazister godt, at hver benzinbil forurener ligeså meget som produktionen af 10 urukhai negere? The more you know. Tid til at låse bilen og åbne grænserne.

Oversætteren
Skribent

Klimaforandringer er bare en rationalisering for systemets vold. Ligesom menneskerettigheder og andet i den stil.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Glædelig Jul og hil sejr!

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Hvis du gerne vil skåne miljøet, så stop med at sende mad til Afrika. Så ville befolkningen normaliseres.
Hvis dette ikke er godt nok kan man gøre an aktiv indsats for at reducere befolkningstallet.

Der er mange måder hvorpå vi kan reducere verdenens CO2 udslip og bekæmpe den ubeviste globale opvarmning.