Hjem / Danmark / Lav venligboere til perkermad

Lav venligboere til perkermad

Nu har en af Danmarks indre fjender, den sindssyge kattedame, SF’er og venligboer Marina Poulsen sat ny rekord i uforskammethed overfor juleelskende danskere.

Det er slemt nok at “hjælpeorganisationer” der involverer sig i julehjælp, misbruger de danske juledonationer til at købe ind til snyltende muggier, der udnytter den danskfjendske tossegodhed. Det er noget ekstra slemt, når Marina Poulsen klager over at maden ghettorotter tilrager sig på bekostning af udsatte danskere, ikke er tilpasset disse perkere og deres perkertro.

Et bedre eksempel på den ukontrollerede, kvindelige, psykopatiske godhedssignalering maskeret som rodløs altruisme kan næppe støves op.

Det skal ikke gives lang spalteplads. Det siger sig selv at julehjælp skal gå til danske trængende som holder jul. Noget Danskernes Parti som de eneste forstod at ære med deres nationale bamhjertighedsmission “julehjælp til danskere”.  Fremmede ikke-europæere skal i julen og de øvrige andre dage i året ikke have andet end et kraftigt spark i røven.

Der er dog en ekstra løsning, som midlertidigt kan tilgodese alle parter. Danskere såvel som muggidjævle vil kunne bifalde dette. Lav venligboerne til halalmad. Vi kan lave en lovmæssig dispensation og give særtilladelse til kannibalisme, således at venligboere og andre der vil fodre perkere i december, kan laves til muggimedister, venligsteg og andre delikatesser.

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over afrikanske smagsløg.

Tænk også på at mange afromuhamedanere har smag for menneskeflæsk, og har varme minder om denne spise. Lad os derfor fluks få venligboere lavet til kulinarisk muhamedanerhjælp. Vi kan lige nå det inden vi sætter os til bords med vore kære.

Glædelig jul.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lord LollandTom VensterClausEric KreutzmannGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

“Altruistic punishment refers to punishing people even at a cost to oneself. Altruistic punishment is found more often among cooperative hunter-gatherer groups than among groups, such as Jews, based on extended kinship.”

www.kevinmacdonald.net/Gura-Transcendentalism.pdf

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Liberia var en Amerikansk koloni fra 1822 til 1847. Da de gav Liberia frihed efterlod de dem med en gave, en grundlov i tro kopi af den amerikanske. Så i 1847 havde USA og Liberia identisk lovgivning, så vidt jeg forstår.

I dag har USA en relativt velfungerende økonomi og verdens stærkeste militær, og Liberia er fyldt med kannibaler.

Er en fornuftig lovgivning ikke nok? Hvad er der dog galt med disse negroide skabninger??

Intet. Amerikanerne glemmer at Afrika er forbandet, og Europa og Nordamerika er magisk jord. Hvis vi importere negere fra Liberia til Danmark vil de straks blive gode samfundsborgere og vil ikke lyste efter stegt venligbo.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Faktatjek: 100% sandt. I stedet for at sende afrikanerne mad og medicin burde vi sende dem containerskibe fyldt med jord.

Tom Venster
Gæst

Frels oss fra kattedamer og deres forræderiske oppførsel! Jeg kommer til å ønske meg dette til jul helt til det oppfylles og jeg vet det skal skje.

God jul til Dagens Blæser fra Norge!

Lord Lolland
Administrator

I må også have en glædelig hvid jul i Norge/Nord-Danmark.