Hjem / Danmark / Peberspray (ikke) lovlig fra 1. januar

Peberspray (ikke) lovlig fra 1. januar

Vi har noget der kunne ligne verdens mest onde politikere. De importerer klodens værste udyr fra Mellemøsten, Afrika og Centralasien. Disse blodtørstige dræbermaskiner udøver vold på den forsvarsløse civilbefolkning OG samme politikere gør det strengt ulovligt såvel at bevæbne sig som at udøve selvtægt.

Det kan næsten ikke blive mere sy’t. Gennemført sy’t. Hvis ikke det var fordi hele Vesteuropa oplevede denne vanvidspolitik ført af den rodløse elite til skade for de oprindelige folk, så kunne man forvente at en militær koalition stod klar til at bombe i Danmark og redde os fra disse sindssyge landsforrædere. Hvis.

Nu tværer disse forræderiske politikere peber i øjnene på det offer der allerede ligger ned, ved at drille dem med en nærmest ubrugelig, delvis tilladelse til køb af peberspray.

Folk efterspørger noget ganske andet end peberspray i 2018.

Du må ikke have din peberspray på dig. Ja, korrekt. Den skal være i dit hus eller din lejlighed. Det er jo helt sikkert det folk har efterspurgt. Det er på ingen måde helt klart åbenlyst tydeligt, at det er i det offentlige rum folk har ønsket sig denne sutteklud af en nødløsning i det multikulturelle helvede på Jorden, som blandt andet regeringspartierne har skabt.

Borger: “Jamen, 98% af alle overfald på ubevæbnede danskere sker udenfor hjemmet. På vej til kiosken, om aftenen, om morgenen, i weekenden, i byen og så videre… Hvad skal det lige gavne at have en peberspray liggende i et skab i min 2’er?

Regering: “Ikke en skid, din kæmpestore idiot af en spasserborger. Det er symbolpolitik. Fatter du det stadig ikke, dummkopf?!? Det er pisse ligegyldigt. Du skal ikke bruge den fucking spray, doktor Torskerogn. Det er selvtægt og stadig ulovligt. Folk ville have gjort peberspray lovlig, og nu har vi sagt nej på ÆGTE politikervis. Ved at sige ja, men med alle forbehold der de facto betyder, det er ulovligt, din gnom af en hjernedød spade. Sprøjt dig selv i fjæset og lav en YouTube-video. Gør det før Chili-Klaus. Hold kæft hvor er I dumme.”

Samtidig er hårspray gjort til klasse 1 våben, som kun hæren må bruge i krig. Det vil nu udløse dødsstraf at besidde hårspray. Foruden at være et frygteligt våben betragtes hårspray også som en racistisk hadforbrydelse, og derfor har regeringen undtagelsevis gjort dødsstraf til minimumsstraf. Noget der ellers var tænkt at skulle være forbeholdt forbryderiske borgere, der kører 88 på landevejen.

Her ser vi folk der har haft for liberal adgang til hårspray. Det går simpelthen ikke.

Den danske våbenlovgivning og lovgivning vedrørende selvtægt og selvforsvar er som al anden ført politik folkefjendsk og landsskadelig. I et homogent samfund ville vi alle kunne være våbenbærende mænd, og have en årvågen forsvarsvilje for fædrelandet, samt et skarpt øje på indre fjender. I dag er vi ubevæbnede fisk i en tønde, omgivet af en million fremmede, der i de kommende år vil blive til to. Der er fortsat intet der tyder på, at vi vil opleve den mindste regulering af den kurs så spis sundt, træn hårdt og kig dig over skulderen. Det er det vilde Danmark og det er smadder spændende.

Det er så trættende alt sammen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Den gamleOversætterenLord LollandMax von LützowMorten B. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Jamen Claus, det ville jo være racistisk at have en reel chance for at forsvare dig selv når Ahmed Muhammed eller M’bulu Gibsmedattu forsøger at berige vores land med deres egne skikke, såsom voldtægt, tilfældig vold eller røveri.

Selv formanden for politiforbundet syntes det er en dum ide overhovedet at gøre det lovligt at besidde peberspray, så når der bliver begået hjemmerøveri hos dig burde du bare lade dig og din familie myrde, det dur jo ikke at vi kan gøre modstand mod det igangværende folkemord mod os, vel g̶o̶y̶… øhh Claus.

Oversætteren
Skribent

Så giver det næsten mere mening at tage et jagtegn og have et haglgevær stående derhjemme..

Lord Lolland
Administrator

To år i en skytteforening og du kan have en pistol. Lettere at håndtere på klods hold som, for eksempel, et indgangsparti.

Men naturligvis er pistoler kun til sportsbrug på skydebaner.

Oversætteren
Skribent

Det er en kaliber 22, man kan have stående?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Nej alle kalibre.

Oversætteren
Skribent

Også en 9 millimeter fx?

Lord Lolland
Administrator

Overså dine spørgsmål tidligere men nu kommer svaret:
Ja. Indenfor pistol er stort set alt under 11.5mm tilladt for folk med en SKV-2 tilladelse. En kaliber .45 er med sine 11.43 noget af det største tilladte.
9mm Parabellum er den mest almindelige pistolkaliber i Danmark, og nok den billigste centerfire på markedet herhjemme.

Det kan dog tage længere at få tilladelse hvis man søger til noget der er større end 9mm. Man skal lige tjekkes ekstra grundigt fordi myndighederne bliver nervøse når man prøver at anskaffe pistoler der skyder større kugler end politiets.

Oversætteren
Skribent

Nå for søren. Troede slet ikke, at man havde så mange muligheder..

Morten B.
Gæst
Morten B.

Når staten forhindrer en borger i at kunne forsvare sig selv, gør den i realiteten sig selv til medgerningsmand. Det svarer til at holde armene låst på en person, der bliver banket. I takt med at den personfarlige kriminalitet bliver mere omsiggribende, og at ordensmyndigheden ikke længere kan forsvare borgerne imod den, skal våbenlovgivningen selvfølgelig lempes, således at borgeren om nødvendigt kan forsvare sig selv.

Staten står dog i et dilemma i den henseende. Hvis den er nødt til at give borgeren udvidet mulighed for at forsvare sig selv, erkender den samtidig, at den ikke længere selv er istand til at gøre det. Det sætter samfundskontrakten, hvor staten har ubetinget voldsmonopol, under pres. Derudover mister staten sin eneste legitimitet som stat, når den ikke længere kan beskytte sine egne borgere og deres ejendom.

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Hader den reaktionære tilgang der er på højrefløjen. Hvad med at højrefløjen kæmper for at overtage statsmagten og indføre en stram våbenlovgivning. Gider ikke mere reaktion. Jeg vil have sejr. Ingen idé i at kæmpe og ofre sig for reaktion. Fuck reaktion.

Oversætteren
Skribent

Og hvordan foreslå du, at statsmagten vindes?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Metapolitik og revolution/militærkup om nødvendigt. Jeg opfordrer unge til at tage den uddannelse, som er nødvendig til at sætte sig på samfundets vigtigste poster.