SnookerSnak Afsnit 3 – Bøllebank og legendariske Davis

Spred kærligheden


Det er intens hygge i dette tredje afsnit hvor vi sludrer om Wells, Gould og Davis. Velbekomme.

Efterlad et svar

5 Kommentarer på "SnookerSnak Afsnit 3 – Bøllebank og legendariske Davis"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

10/10

Lord Lolland
Redaktør

88/14

abeman
Gæst
abeman

SnookerSnak>Tv2 sport

En russisk flod
Gæst
En russisk flod

Nu har jeg lyttet med alle afsnittene indtil videre, og jeg har måske aldrig haft en bedre forståelse af de nedenstående racers ynkelige forfatning. Jeg føler mig som negeren, da han først så den hvide mand lande i hans fly og bragte med sig den civiliseret verden goder i hobetal.

Som negeren der ser på fly, med sin IQ, hvis omdannet til grader celsius måske kun lige ville nå broms kogepunkt, står jeg i ærefrygt for snooker, men med den vished om at det i sandhed er den hvide mands sport.