Hjem / Danmark / Alle kneb gælder i denne kamp

Alle kneb gælder i denne kamp

Hvis vi skal have fremgang, må vi ikke begrænse os selv.

Vi er allerede i en ækel sump, i et perverteret, sygt samfund med mange gange flere racefremmede indtrængere end der nogensinde har været fremmede soldater på dansk jord i krigstilstand gennem årtusinder.

Vi kan konstatere at forandring ikke kommer gennem tør faktaspredning. Man kan lave et udmærket oplysningsarbejde omkring tyrkens overkriminalitet og dødelige fertilitet eller glødepærekranienegeres skræmmende lave IQ. Det er ikke nok. Muggiers terrorangreb er ikke nok. Vi skal bruge alle kneb.

Vi skal, som vi blev beskyldt for med det rammende NPC-mem, “dehumanisere” vores fjender. Det gælder vores eksistens og kom Krigens Dag, skulle vi være beredvillige til ikke at vise nåde. Som Blæseren har gjort siden starten, skal vi med hård, til tider nedladende retorik gøre det klart at vores virke gælder det danske folk og i bredere udstrækning den europæiske mand. Vi går ikke på kompromis med retten til vore fædrelande. De fremmede der besudler disse med deres blotte tilstedeværelse, skal stemples som de uvelkomne kræftsvulster de er.

Folk skal høre at de har retten til deres land. Det er ikke perkernes land. Heller ikke om de satte deres ækle muggifødder på Danejord i 1962. Ud. Ud med dem alle. Det hører hr. og fru Aftenshowet aldrig. De gentager det de fodres med. De skal høre at Danmark tilhører danskerne, at der er et dansk folk. De skal ikke have sympati for samfundsundergravende møntklippere her eller i Mellemøsten, og finder man det utiltalende at imødegå tvivlsomme hændelser i påståede dødslejre, befriet af Sovjetunionen, så sig i stedet at det var de selv udenom og at seks millioner slet ikke var nok, deres horrible opførsel taget i betragtning. Eller noget. Humor er i dag et af vores bedste våben.

Min pointe er at vi skal angribe. Trumps moderate succes kom aldrig når han forsvarede sig. Den kom når han tog teten og fik (((alle))) til at gå i selvsving efter udspil og udtalelser. Vi har mulighed for at gøre mere end bare sprede fakta om kriminaliet. Folk er mere eller mindre klar over at perkere er usle sataner, og kunne de knipse dem væk uden at nogen skulle vide det, så gjorde de fleste naturligvis det. Folk skal dertil vide at de også er mere end bare modstandere af såkaldte usle, klamme perkere. De har en stolt fortid, de er en del af en oldnordisk stamme, et smukt folk, og deres børns fremtid er hvad de skal leve og kæmpe for. Og se frem mod mere end bare campingvogn og havemøbler. Et galaktisk rumimperium og et dansk Grønland.

Når først man hvisker det tilstrækkeligt i deres ører, så stiller man sig ikke tilfreds med minaretforbud, burkaforbud, deller på skolemenuen og nedrivning af ghettoer med spredning af perkerne til alle småbyer som resultat. Så vil man have et Danmark for danskerne. Inklusiv Grønland og med drømme om mere.

Det er mest det fokus vi har på Dagens Blæser. Men der er andre heste at spille på. Vi skal ikke stoppe med basisfakta. Det virker hos nogen. Men ser man andre muligheder, f.eks. at samle skrald i naturen under en nationalsindet fane, så er det også super. Som det bedste eksempel kan og bør man selvfølgelig selv leve som nationalist, være det gode eksempel på sunde værdier i en sund krop og vise en uselvisk optræden hver dag til gavn for fædrelandet.

Har du eksempler på ting som kan flytte vores positioner frem, der går videre end faktaspredning om fremmedes skrækkelige natur, så kom gerne med dem.

At alliere sig med indoariere som denne betragtes som et dårligt eksempel.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
DukkeDitteDanserStormen fra syden.Generisk navnKomponistenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det første og største fokus må være på at redde sig selv, producere højkvalitetsafkom og at opdrage dem så godt som muligt.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Det ville være rart hvis rigtige kunstnere – ikke dem som nødvendigvis er uddannet på Det. Kgl. Kunstakademi – ville udtrykke disse sandheder gennem subtile, smukke, æstetiske og højkvalitets kunstværker. Subtilt uden at være abstrakt, så denne rigtige kunst ikke havner i kategorien #OyVey #ShutItDown™.

De fleste kunstnere og forfattere, har jeg på fornemmelsen, er alle sammen venstreorienterede, cafélatte-drikkende postmodernister, “kunstnere” som ødelægger og dekonstruerer alt hvad der er smukt, som kræver hårdt arbejde, flid og ikke mindst viden og talent.

Det eneste man får ud af at gå ind på et “moderne kunstmuseum” er at forstå, at vores, den hvide stammes sjæl og mentalitet, er blevet perfid og dybt perveteret af globo-homo-schlomo agendaen, hvilket ses på de talentløse, skodagtige, prætentiøse, ikke-identitære, ligegyldige, dekadente og perverse “skulpturer” og “malerier”…

Håber på en ny renæssance af musik, kunst, litteratur og stenhugning, som vil blive nogle helt nye boller på suppen, og som kan oplyse den europæiske befolkning om de virkelige problemer som vi alle står overfor. Vi ved at den rigtige højrefløj allerede dominerer memes, hvis bare de også vil dominere kunstverdenen!!

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

obligatorisk Den Nordiske Modstandsbevægelse-kommentar

Stormen fra syden.
Gæst
Stormen fra syden.

Jeg finder denne artikel meget, meget interessant. Mange tak for at åbne nye døre for vores bevægelse.

DukkeDitteDanser
Gæst
DukkeDitteDanser

Vælg omhyggeligt skoler og daginstitutioner til dine børn. Besøg dem inden, se på fordelingen af danske elever kontra andre. Og opdrag dine børn fornuftigt. Oplys dine andre familiemedlemmer i det omfang, de kan bære det. Selv Barnaby-segmentet kan forstå logik indimellem.

DukkeDitteDanser
Gæst
DukkeDitteDanser

Og for Guds skyld lad ikke dine børn se DRs kanaler. DR Ultra fx er den rene hjernevask for børn.