Hjem / Akbaring / Kan vi ikke gøre som Egypten?

Kan vi ikke gøre som Egypten?

Vi kunne blive mange af vore problemer kvit med en kontant repatrieringspolitik, og den uro der ville komme i den forbindelse ville være ganske overkommelig. Det vil altid være den simple løsning, den bedste løsning. Det siger sig selv, og det ved de dæmoniske landsforrædere på Borgen også ganske udmærket.

Alternativt kunne vi have en nultolerance og en brutal kurs overfor kriminalitet og udøvere. Det ville ikke høste de ønskede frugter, men dog være ganske tilfredsstillende. Se bare Egypten. Dette lortehul som fra 1830 til i dag er gået fra 3 millioner indbyggere til 80 millioner, er fyldt med horrible perkere. Dem kan de i sagens natur ikke repatriere, da disse arabere jo er nutidens egyptere, så i stedet får de en kontant hammer i klunkerne, når de laver fy-ha.

Egyptisk politi har dræbt 40 personer, som de betegner som terrorister, i en række koordinerede angreb. Det oplyser det egyptiske indenrigsministerium ifølge Ritzau. Aktionen kommer, dagen efter en vejsidebombe ramte en turistbus nær pyramiderne i Giza. Tre turister og deres guide blev dræbt. Derudover kom mindst 11 andre personer til skade. To politiangreb i Giza-provinsen lørdag dræbte 30 “terrorister”, oplyser ministeriet. Derudover blev ti dræbt i det nordlige Sinai.

Som et geni opdagede Sisi at en muggi ikke begår ny kriminalitet, hvis han er fyldt med skudhuller og hans krop drænet for blod. Løsningen af kriminalitetens gordiske knude, kan bane vejen for trivsel langt ud over Egyptens grænser.

Muggi laver vejsidebombe. Dræber fire. Militærmuggi dræber 40 som modsvar.

Der har vi løsningen. Inden vi hylder denne taktik, så se en modsvarende nyhedshistorie fra stupide Danmark samme dag som busbomben i Muggiland:

I 2010 blev fire mænd idømt 12 års fængsel i Sverige, efter de var blevet pågrebet i en lejlighed i Herlev. Nu bliver de løsladt.

Tre mænd blev i december 2010 anholdt i Herlev ved København, da de var på vej til at begå et terrorangreb mod Jyllands-Posten i København.

De tre mænd havde tilknytning til terrororganisationen al-Qaeda og var taget fra Stockholm til Danmark for at begå angrebet.

Løsladelsen sker på trods af, at eksperter advarer mod det, og på trods af at mindst én af de dømte har forsøgt at radikalisere medfanger under sin afsoning.

Det er ærgeligt at være til grin, men det har vi alle dage været. Selv inden masseinvasionen af fremmede begyndte i 1960’erne, var vi blødsødne overfor kriminelle borgere. Javel, dette er måske en svensk beslutning, men det er jo også standardprocedure i Danmark at uddele ikke-straffe og tidligt løslade alverdens morderiske rakkerpak. Lad os ikke dvæle ved vores politikeres passivitet overfor deres importerede perkerrotters terrorisering af værtsfolket, men gå tilbage til Egyptens praktiske respons. En respons muggihjernen forstår.

Når vi anholder terrorister, så skal vi dræbe ikke blot dem, men alle der er tilknyttet dem. Deres frisør, deres hashleverandør, deres nærmeste familie, deres imam, deres socialrådgiver, deres tolk og så videre. Dette ekstremt nyttige våben mod muggiplagen, kan udvides til snart sagt alle kriminalitetsformer.

Laver de ballade ved Fakta på Frederikssundsvej? Dræb dem alle og 40 af deres nærmeste. Der vil med garanti ikke være ballade ved Fakta.

Begår de et gaderøveri mod en sojakendis’ søn? Dræb dem alle og 40 af deres nærmeste. Der vil med 99% sikkerhed ikke forekomme et gaderøveri og Peter Mygind vil ikke skulle tage på turne og røvslikke selvsamme gerningsmændsperkere i en usmagelig, vammel, ækel, fornedrende seance.

Laver en sigøjnerso tricktyveri mod en ældre dame i Randers? Dræb den og 1.000 andre sigøjnere. Bomb i Transsylvanien om nødvendigt for at nå de 1.000. Så oplever vi ikke længere sigøjnerkriminalitet.

Og så videre.

Skriv til din lokale repræsentant i Folketinget og forlang at de skal indføre Massakreloven NU, så vi kan blive alle former for fremmedes kriminalitet kvit, helt og aldeles.

Eller de kunne bare hjemsende. Jeg er åben for begge muligheder, og ser løsninger i Øst og Vest.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lord of the FrogsLars Agerbæk med æClaus BoatsinkerGenerisk navnLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Vold er utroligt effektivt.. Man skal dog være opmærksom på, at det skabe et voldsomt backlash..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hvilket er grunden til at man altid skal gøre arbejdet færdigt. Ingen halve løsninger her.

Oversætteren
Skribent

Så skal man sørge for, at man har styrken til at destruere fuldstændigt og til at håndtere det sandsynlige backlash, der måtte komme. For slet ikke at tale om at andre aktører måske kunne finde på at udnytte, at man bruger så mange ressourcer på at løse et problem et sted og derved bliver svagere et andet sted.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

#BringBackRiberRet

Hov, kom du lige til at stjæle den agurk der? GALGEN.

“Tak du din Gud, min søn, sagde kællingen, at du ikke kom for Riber Ret” – hun så sin søn hænge i Varde galge ved Tinghøj.

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

>Egyptisk politi har dræbt 40 personer, som de betegner som terrorister, i en række koordinerede angreb.

Hvis den danske stat fik den ide ville vi nok være iblandt de 40 politiet dræber.
Tror ikke der er gode odds for at staten går imod fjender af folket før de går imod fjender af staten.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

*Ægypten

Lord of the Frogs
Administrator

LOL