Hjem / Danmark / Pisdanmarks højdepunkt: borgerlig skøge bliver endnu mere borgerlig

Pisdanmarks højdepunkt: borgerlig skøge bliver endnu mere borgerlig

Den berømte lydtekniker, træsko-med-halm-mager og roe-connaisseur Lord Lolland har udtrykt det bedst: “hver gang, man tænker “nu kan klovneverdenen ikke blive mere absurd”, så lyder et båthorn og der trasker der en klovn ind fra siden, som straks maler et endnu mere surrealistisk verdensbillede oven på det gamle.”

Vi har før her på Blæseren skrevet om ultraskøgen Anahita Malakians fra Venstre. Historien er nogenlunde lige så komisk som den deprimerende: der er tale om en tyk iransk kvinde, der kom til Danmark som flygtning, da hun var barn, og siden har brugt sin danske frihed til først at parre sig med over 100 mænd og dernæst promovere denne adfærd som noget, unge danske kvinder burde efterligne.

Historien har imidlertid taget en uventet drejning, da Anahita har forladt Venstre og i stedet meldt sig ind i et andet parti. Kan I gætte hvilket?

Hun blev landskendt for at starte #over10-bevægelsen og meddele, at hun selv havde #over100 – altså havde haft sex med over 100 mænd.

Det skete samtidig med, at hun blev opstillet til Folketinget for Venstre. Men nu har Anahita Malakians, der er født i Iran, droppet Venstre, og opstiller i stedet for det indvandrerkritiske parti Nye Borgerlige.

Den havde jeg alligevel ikke set komme. Det burde jeg måske, men jeg er ikke lige så trænet som Anahita i at se hvad (og hvem), der kommer.

»Jeg smækker ikke med døren. Og jeg føler mig ikke dårligt behandlet af Venstre efter historien om #over100. Men jeg synes ikke længere, Venstre er borgerligt nok – hverken i udlændingepolitikken eller i den økonomiske politik,« siger Anahita Malakians.

Borgerlig økonomi = ingen beskatning af THOTs på Instagram?

»Venstre laver en masse små stramninger for at lappe på et problem, der ikke er taget hånd om. De gør også livet utåleligt for nogle, der faktisk skal være her i landet, fordi de har fået opholdstilladelser.«

»Jeg går ind for en hård udlændingepolitik. Og vi gør alle nytilkomne en bjørnetjeneste ved at ramme både dem, man vil af med, og dem, der skal blive her.«

Det kan godt være, hun kan lide det hårdt, men er hun lige så stram som Rasmus Paludan?

Anahita Malakians er født i Irans hovedstad Teheran for 35 år siden. Som otte-årig kom hun til Danmark, hvor hun blev familiesammenført med sin far, der var politisk flygtning. Den lille familie slog sig ned i Smørum, hvor Anahita kom i en indslusningsklasse.

»Der var fire andre flygtningefamilier i byen, hvor den tyrkiske familie drev det lokale pizzeria. Det var det eneste tidspunkt, jeg oplevede racisme: Nogle forældre syntes ikke, deres børn skulle lege med mig, fordi jeg var udlænding. Siden har jeg boet på Nørrebro, og der har jeg kun været udsat for omvendt racisme.«

Måske syntes de bare, at der var lidt for tidligt for deres sønner at begynde at kneppe fede piger.

»Jeg har altid haft danske kærester og mine tre børn har danske fædre. Men jeg har oplevet, at muslimer har råbt ‘dansker-luder’ efter mig og spyttet på mig, når de har set mig kysse min danske kæreste på Nørrebro eller i Indre by i København.«

BASED Nørrebroperkere. Men seriøst, jeg forstår sgu da godt, at de forsøger at tøjle deres kvinder, hvis det her er resultatet af ikke at gøre det: tre raceblandede børn med et ikke nærmere specificeret antal fædre.

Hvorfor ville du have fokus på, at du har haft over 100 sexpartnere?

»En undersøgelse viste, at kvinder stadig bliver udskammet, hvis de har mange sex-partnere. Så skrev jeg i et opslag på Facebook, at jeg opforderede kvinder til at starte en #over10-bevægelse, og at mit eget tal var #over100. Det er urimeligt, at kvinder bliver bagtalt og sat i en luder-skamkrog. Jeg syntes, jeg kunne gå foran, fordi jeg stillede op til Folketinget.«

Jeg ved, at der er folk i NB, der faktisk har en ret konservativ indstilling, som går ind for ægteskab, familie, osv.; gad vide, hvordan de har det med, at deres parti nu kapres af en mellemøstlig nymfoman, der vil bruge det som platform til at promovere seksuel løssluppenhed uden skam.

Hvorfor skifter du til Nye Borgerlige?

»De har de tre værdier, jeg værdsætter mest: Ægte borgerlighed. Liberal økonomisk politik. Og konservativ værdipolitik. Vi skal bevare det danske samfund. Jeg ønsker ikke nogen multikulturel andedam.«

>konservativ værdipolitik

KONSERVATIV VÆRDIPOLITIK

kOnSeRvAtIv VæRdIpOlItIk

Tror du ikke, andre udlændinge bliver sure på dig?

»Jo, men så må de jo være godtroende nok til at tro, at vi kan hjælpe hele verdens befolkning her i Danmark. Hvis vi bare åbner op, vil de kommende udlændinge jo ikke få de samme muligheder, som jeg fik.«

Melder du dig ikke ind i et parti, som slet ikke ville have givet dig adgang til landet?

»Det er jo ikke sådan, at Nye Borgerlige slet ikke vil hjælpe folk. Vi vil gerne modtage nogle kvoteflygtninge om nogle år, når der er styr på tilstrømningen og integrationen.«

Og her gik man og troede, at denne dillerglade madamme bare var undergravende, når det kom til socialpolitikken. Men nej, selvfølgelig ikke. Det værste er, at en stor del af frikadellerne sikkert er så dumme og værdiforladte, at de bliver ellevilde med dette vanvid.

“høHØ det helt i årdn mæd muslimsk pier vis baer , de vel smid tør klædet og vis ås ders pattr !!,,,, de ska jo lærer, og spis noget svine kød hø hø hø vis do forståer hvad,jeg mener ..,”

Har vi parallelsamfund i Danmark?

»Ja. Folk flytter ind i områder, hvor naboerne taler deres sprog, de kan komme til lægen, de behøver ikke at engagere sig i børnenes skoledag, de er ikke på arbejdsmarkedet, de har tag over hovedet, tøj på kroppen og mad på bordet. Hvorfor skulle de så involvere sig i det danske samfund og nå videre i deres liv?«

Dette er ikke nødvendigvis kun tilfældet for dem, der er uden for arbejdsmarkedet. Tilst, der ligger vest for Aarhus, og som p.t. er det tredjemest ikke-vestlige postnr. i, ikke bare Aarhus kommune, men hele Jylland, bliver f.eks. lige så stille overtaget af middelklassemuggier. Det er i hvert fald, hvad jeg har fået fortalt. Selv når de ejer pizzeriaer nok til at købe hus, foretrækker de altså at være omgivet af deres egen slags. Og hvad er der nu også galt med dét? Selvfølgelig skulle de helst ikke være her, men eftersom de næppe hverken rejser eller bliver sendt hjem i morgen, foretrækker jeg da, hvis de samler sig i deres egne området.

Men nåh nej, “intægrasjon”.

Anahita Malakians ventes at blive opstillet i Gentofte, og hun er ikke den eneste med anden etnisk baggrund end dansk, der opstiller for det indvandrerkritiske parti. Tom Andkjær fra Brasilien, der kalder sig selv for ‘Neger-Tom’ og er vokset op i Kolding, stiller op for Nye Borgerlige i København.

Det er egentlig et under, at der ikke er flere af de relativt intelligente minoriteter, der misbruger frikadellernes mærkværdige psykologi. Negeren-der-lader-dig-bruge-ordet-neger er ren og skær guf for dem, og den islamkritiske del af Sofadanmark ville uden tvivl gå af med både deres datter og deres fædreland til sådan én.

»Så nu har de både en neger og en perker, haha. Mine børn er ved at falde ned af stolen, hver gang jeg siger ‘Neger-Tom har lige ringet’. ‘Mor, du er racist,’ siger de så. Mine børn er utroligt politisk korrekte, Jeg ved ikke, hvor de har det fra,« siger Anahita Malakians.

“Jeg har en venstreorienteret indstilling til alt udover indvandring og trækprocent, og nu er mine børn blevet venstreorienterede—hvordan er det dog gået til?!”

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, er glad for sin nye kandidat:

Kan de ikke få et fast program sammen på Radio24syv: Vermund & Spermmund?

»For mig har det ikke været væsentligt, at Anahita har en flygtningebaggrund. Det væsentlige for mig er, at Anahita deler vores værdier og vil kæmpe for friheden og fædrelandet. Det vil hun,« siger hun.

Hvis I vil vise, at I støtter Anahita Malakians i hendes kamp for at lære alle muslimske kvinder at sutte mere pik end en udviklingshæmmet mands støvsuger, bedes I venligst tweete under hashtagget #100DicksOut4Israel.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinDen Funklende VibeOversætterenGenerisk navnSimon Templar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

24Syv elsker ordspil, så programmet Vermund og Spermmund ligger lige til højrebenet. Og så er der masser af materiale til slamludervitser til Kirsten Birgit.

Lord Lolland
Administrator

Det gode ved at det sker lige inden nytår er at det er let at få fat i båthorn og ryslere så man kan udtrykke sin holdning til verden som den er.comment image

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

..Vådmund..

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

discordapp.com/assets/1beee7912bb5016975747a3086794957.svg

Denne mand er af god karakter. Denne mand stemmer konservativt. Gør du?

Oversætteren
Skribent

We’re foked..

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Jeg var en tur indenom kommentarsporet på Uriaspostens artiklen om Anakin Slutwalkers partiskift, og jeg ved egentligt ikke helt hvordan jeg har det, med hvad jeg så:

På den ene side var jeg behageligt overrasket over hvor mange der påpegede at en udenlandsk turbotøjte på ingen måde kunne være en brugbar repræsentant for noget der skulle forestille et dansk og konservativt parti.

På den anden side, så er der noget uendeligt forstemmende over den flodbølge af modsvar disse førstnævnte kommentarer affødte; ikke så meget de obligatoriske variationer af “Kan vi ikke bare fokuserer på islam?”-modellen, men dem der absolut intet problem kunne se i, at have en kvinde der har forsøgt at normalisere det at have 100 forskellige sexpartnere, som kandidat for et såkaldt borgerligt parti, og snarere ser et problem i at andre påpeger at Anakin Slutwalker ikke i nogen meningsfuld forstand af ordet, har et ‘konservativt værdisæt’.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Hovedparten af dem der konstant skriver “kan vi ikke bare fokusere på islam” er Hasbera trolde,eller zionistisk propaganda.Uriasposten er fyldt med dem.