Hjem / Danmark / Tag en taxa til fattiggården

Tag en taxa til fattiggården

Jeg læste at kunderne svigtede perkerslæderne i København, ikke mindst selskabet Taxi 4×27, da priserne blev skruet til himmels. 136 for at stige ind og 25 kroner per kilometer(!).

Jeg kører aldrig taxa, fordi jeg får knopper af at være i nærheden af en ækel muggi, og selvfølgelig vil jeg ikke fornedre mig selv ved at betale disse djævle for persontransport. De gange jeg har været i en større by hvor det var aktuelt, senest København, Stockholm og Bruxelles, har jeg ikke haft muligheden for at rekvirere en ordentlig chauffør. I København henvendte jeg mig til en dansk chauffør (det er en del år siden; jeg ved ikke om taxachauffør Jensen findes derovre mere), men han henviste mig til en usædvanlig klam perker, da de havde en slags køsystem. Eller også havde de truet med at tvære en joint ud i øjet på ham. Hvem ved? Bendtner burde tæske dem alle.

“Du siger bare til, Claus.”

Et af argumenterne for at håne os med disse absurde taxabeløb var, at chaufførerne skulle belønnes for at drikke vand til julemaden, i stedet for sprit. For det første: stor dreng. For det andet: hvor er de københavnske taxaer, der ikke besudles af en gusten shariaperker, og får en ellers smuk Mercedes E-klasse til at være et mareridtssyn i gadebilledet? Er det 1 af 10? 1 af 50? Disse udyr holder jo ikke jul, så hvorfor skal danskere med et transportbehov forgylde dem i vores hellige højtid?

Sagen er den at jeg tidligere var for en total liberalisering af dette marked, og enhver skulle kunne fragte hvem de ville, uden licens, til en aftalt pris. I dag er det ikke noget jeg prioriterer politisk, fordi mine nationalistiske briller har et andet fokus. Hvad er bedst for mit folk?

Vil du ikke tage en hundedyr taxa? Så tag et urimeligt dyrt offentligt transportmiddel. Det er væsentligt dyrere at køre i tog fra Århus til København, end at flyve til Berlin. Eller end at tage bussen til Stockholm. Vil du ikke tages ved næsen via disse priser? Så stig ind i verdens værst beskattede bilpark.

Hvor skal du hen? Hvordan vil du bolles i røven?

Det skal være fair at være dansker, uanset bopæl. Vores fælles infrastruktur skal være tilgængelig for alle gode danskere, og det skal ikke være gennem brug af denne, at man kradser penge ind til Abduls boligtilskud. Der hvor det giver mening at have offentlig transport, skal det være til rimelige priser. For de fleste vil en eller flere biler være den optimale løsning, og disse skal kunne skaffes uden brandbeskatning. Vores veje og broer skal ligeledes ikke være pengemaskiner.

“Jamen, det koster 100-120 milliarder om året at have multikultur! Vil du skære ned på den så?!?”

Ja, det går jo ikke. Eller rettere, jo, det var et oplagt sted at skære ned til knoglen.

Ikke for at være tilbageskuende, men man kunne jo se på hvordan bilafgifterne, elafgifterne, priserne på offentlig transport og finansieringen af infrastruktur var skruet sammen i 1950 og så prøve at stile mod dette niveau, justeret efter nutidspriser og så videre. Hvordan gjorde vi tingene før den brunsorte klods om benet, i form af hæmningsløs masseindvandring, satte den matriarkale gigantstat i sving med at kradse blodpenge ind?

Blot en tanke fra en bekymret borger der vil sit folk det bedste og sit folks fjender det dårligt. Og billig transport i dette lille land burde ikke være en svær opgave.

Vi er verdensmestre i at være til grin for vores egne penge.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

“Et af argumenterne for at håne os med disse absurde taxabeløb var, at chaufførerne skulle belønnes for at drikke vand til julemaden, i stedet for sprit.” Hvad menes der her?