Hjem / Indsigt / Justitsministeriet bag heksejagt på dissidenter… og pladeselskaber(?!?)

Justitsministeriet bag heksejagt på dissidenter… og pladeselskaber(?!?)

Denne artikel handler ikke engang om vores eget udanske justisministerium. Dette ved vi jo desværre er involveret i en syg terrorkampagne mod rigets bedste og braveste. Det var den enøjede justitshævner Søren Pind, der i hans rolle som justitsmorder sammenlignede folk, der havde den frækhed at påstå at Danmark tilhørte det danske folk, med muhamedansk terrorisme. Staten angriber det raske kød og fodrer kræftsvulsterne.

Som i 2016, i ekstrem grad i 2017 og med holocaustistiske dimensioner i 2018 er censuren over os. Det har været med et smil på læben at GloboHomoGayPlex har allieret sig med den kulturmarxistiske, multikulturelle sojaklasse omkring at lukke munden på alle der går imod deres rodløse, globalistiske dagsorden.

Men en afsløring har vist den dybe stat i form af USA’s justitsministerium som ikke blot medskyldig i den internationale heksejagt, men decideret arkitekt.

Det hele tager afsæt i en bureaukratisk kampagne mod såkaldt “predatory lending“, det vil sige strakslån, lån med ågerrenter og så videre. Det amerikanske justitsministerium iværksatte Operation Choke Point, som skulle lukke af for finansiering til sådanne tjenester, afskære dem fra banktjenester, betalingsformidlere og deslige og på den måde kvæle deres forrentningsmodel.

Med afsæt i dette har skrankepaver med en politisk dagsorden, den konkrete undergravende, dybe stat man hører tale om, brugt denne Operation Choke Point til at terrorisere althøjre-bevægelsen og andre uønskede elementer. Endda også pladeselskaber med dødsmetal og andre mærkværdigheder. De tog regulativer med et specifikt virke og politiserede dem uden at dette var sanktioneret af folkevalgte.

Læs venligst denne artikel, der har udtalelser fra folk der har lukket deres virksomhed ned, fordi de ikke længere kan få betaling fra deres kunder – fordi de sælger metalmusik. I denne specifikke sammenhæng var det (((Matt Goldberg))) og (((Ben Umanov))) fra “Metal sucks” der stod for hetzen. Det er samme ting der er benyttet i forsøget på at lukke vores egne venner ned, som må ty til risikable løsninger, der formodentlig også vil blive lukket ned på et tidspunkt.

Det er meget mørke tider, fordi det er en kombination af villige, møntklipperstyrede monopoler og en aktivistisk dyb stat i justitsministeriet der samarbejder om med hetz og finansiel kvælning at undertrykke dissidenter. Man skulle tro det var løgn.

Der blev introduceret lovgivning i 2017, som også blev vedtaget, der skulle stoppe denne uhyrlige praksis. Men bureaukratiet har syltet dens implementering og nu ligger lovgivningen ubrugt og forældet hen. En ny kongres er valgt siden da og der skal tilsyneladende ny lovgivning til. Gennemført sy’t.

Det var som sagt denne artikel der gav alle de sørgelige fakta.

Godt nytår trods alt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenMorningstarLarsLarsenOversætterenJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Venlig påmindelse om at tung metal musik er implicit hvid identitet.

Oversætteren
Skribent

Ja indirekte er det jo nok, men der er også en del dekadence og individualisme forbundet med musikken. Især i teksten.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det klart når de første der forsøgte “heavy metal” oversatte negerblues-tekster og spillede dem i højere tempo på en elektrisk guitar.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Den progressiva rocken är uppfunnen av vita britter ungefär samtidigt som heavy metal. Skillnaden är dock att den progressiva rocken är influerad av klassisk och folkmusik som sedan utvecklats till en egen musikform. Ironiskt nog finns det numera progressiva band på alla ställen planeten runt. Åtminstone är det inte påtvingad multikultur den här gången. Man kan enbart glädjas av att det finns intelligenta människor om än alldeles för få, även i muggiländer.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Alt hvad jeg har læst peger på at de kopierede negermusik og satte det i højere tempo.

De fleste kilder skriver om bla. Ike Turner, men det kan da godt være en Globohomo-fortælling.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Damn, starter 2019 godt ud med en fantastisk Boatsinker™ tegning.

Hil Sejr!