Hjem / Danmark / Bliv sprogofficer så du kan danse for Moishe

Bliv sprogofficer så du kan danse for Moishe

Den asolutte tilstand af den danske hær. 16 sekunder fra helvede.

Ikke nok med at vi, ligesom Fjelddanmark, har nok tøjter proppet ind blandt vores styrker til at fjenden ville kunne finde os via Tinder; vi rekrutterer også åbenlyst folk, der skal gøre karriere som baku bahsi dansere for Shlomo.

Vi har intet at gøre i Mellemøsten eller Afrika andet end at etablere et sikkert område i for eksempel Rwanda, hvor vores Udrejsecenter Kigali kan ligge, når en repatrieringspolitik skal konkretiseres.

Verden har brug for socialt og sprogligt intelligente sprogofficerer. For som sprogofficer skal du på kun 2 år blive flydende på arabisk, dari eller russisk og i stand til at gøre en forskel i en fremmed kultur.

Jeg kan forstå at sataniske “hjælpeorganisationer” ønsker at deres zombieudsendte kan tale kliksprog med de savlende, kaninformerende horder de skal ned at made og medicinere, så disse uhindret kan avle sig selv til dobbelt størrelse på 22 år. Men hæren? Har vores hær fået udstukket en kurs der åbent siger at arabisktalende jenser er fremtiden, fordi vores eget territories integritet er noget der hører historiebøgerne til?

Denne video er GloboHomoShlomoNATO-dirigeret. Ingen tvivl.

Men hvad skal en hær? Hvad skal vores hær? Var jeg i en magtposition, ville jeg nok være kommet dertil på at love hurtig repatriation samt lov og orden. Derfor ville jeg, samme dag som de nødvendige rednings- og genopretningstiltag blev introduceret, indføre undtagelsestilstand, sikre de ydre grænser og straksinternere alle fremmede der var dømt ved en dansk domstol. Disse opgaver ville være som skabt til militæret.

Når hovedlandet er sikret og de primære mål vurderes opnåelige uden større tab, kan vi endelig søge retfærdighed og oprejsning til smukke Grønland og finde svaret på sælgnaskerspørgsmålet.

Der er nok at lave for hæren. Problemet er blot at de plager som hæren burde eliminere, er nogen vores politikere hilser velkommen og selv har skabt. Så en fornuftig hærledelse ville naturligvis ønske først og fremmest at bruge vores udmærkede ammunition på fjenderne blandt os selv.

Nationalisme skal gennemsyre et lands militærstyrker. Soldater skal vide at deres gudsgivne pligt altid er at kæmpe for fædrelandet og tjene folkets interesser i alle operationer. Vores GloboHomoHær er en skændsel. Vores politiske elite ditto.

Gå ind på YouTube-videoen fra “”””Forsvaret””””” og læg en kommentar til dem. Jeg er sikker på de værdsætter lidt kritik. En nedadvendt tommeltot kan du også bidrage med.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinSolgrynGenerisk navnLarsLarsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det stopper aldrig, den danske hær er primært blevet rost, for at være gode til nærkontakt med lokalbefolkningen i Irak og Afghanistan.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Du mener CQC?

Oversætteren
Skribent

Det var godt, at vi slap af med Hitler, så vi slap for unødvendige krige i al fremtid..

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

godt arbejde i videoens kommentar felt.
I fremtiden kommer alle danske videoer til at se sådan ud.

Tom Venster
Gæst

Gud frelse oss fra kvinner i Forsvaret. Ikke engang kvinnelig idrett er like komisk som å se disse udugelige jentene late som at de er soldater. Trist!

Goseph
Blæser læser
Goseph

>100k visninger og nærmest ingen kommentarer udover /ourguys/ med en 20 stykker, viewbotting?

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Muligvis… Men kan også være det er boomere der har kigget på den i 3 sekunder i deres Faceberg newsfeed og så har (((Youtube))) registreret det som et view.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Så vidt jeg ved er alle views efter de første par hundrede, reelle views. Har bare aldrig set noget lignende før.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Der er en hel serie under titlen ‘forsvarets uddannelser’ hvor kommentator feltet er tomt.Har lige lagt en kommentar i en anden video med den samme dumme tøjte som i
ovenstående video.Der er sågar en med en perker ved navn Japhet.
Måske en ide ligge nogle “kærlige” kommentarer.