Hjem / Akbaring / Sandheden om P̶ø̶l̶l̶e̶l̶a̶n̶d̶ M A R O K K O

Sandheden om P̶ø̶l̶l̶e̶l̶a̶n̶d̶ M A R O K K O

Der var efter halshugningerne en storstilet hvidvaskning af Marokko som et turistvenligt, fredsommeligt land, hvor oldinge med fez og glade bazartyper gør konceptet ferie til en regulær forbrødringsproces. Et sted hvor du smiler så meget og indsniffer så megen sekulær araberkultur, at du får ondt i ansigtet og duften overdøver dine egne godhedsprutter.

Vores egen ambassadør (hvorfor er det lige at vi har ambassader i forfærdelige ulandslortehuller?), var åh så ked af den uheldige dobbelthalshugning og ellers er det bare super rart at være der, og de lever i stor stil af hjernedøde turister og øv øv øv med de drab altså.

Marokkanere kede af truslen mod naivitetsturismen, stillede op til dans foran vestlige kameraer med “sorry 4 (billede af bi)-heading U“-skilte, og alle danske medier faldt over hinanden for at vise angrende muggier og samtidig beskytte muhamedanismen.

Men var det et chokerende tilfælde?

Eller er det som forventet helt og aldeles uansvarligt at tage til Fæcesland som uledsaget kvinde?

Har andre kvinder gjort erfaringer og delt dem? Ja. Ja, det har de.

I en nu låst tråd fra oktober 2018 på Reddit kan man læse om just disse erfaringer, som et blot overfladisk kendskab til perkere ville gøre en i stand til at forudse.

Of all places we have traveled as women, Morocco was the most difficult. Despite being covered neck to toe (and wearing fake wedding rings), we were groped in public 4x, masterbated to in the street once, followed by men, had our movement aggressively obstructed/were physically pushed after refusing one of the animal scams in the square in Marrakech, and were robbed once. I witnessed a pickpocket attempt of another directly in front of me.

Det er altså ikke Al Qaeda eller ISIS, der gokker den af på gaden, når de ser en turistkvinde. Det er standard perkeropførsel fra den utæmmede hverdagsperker.

 It was constant, relentless, and the most exhausting level of harassment we have ever dealt with while traveling.
 We witnessed a violent assault on a local woman during the morning call to prayer.

 I would recommend not visiting Morocco until they improve protections for women.

De har indført lovgivning mod vold rettet mod kvinder. Men vi har også i Danmark love mod gaderøverier, stenkast, voldtægter og narkosalg. Hvis man ikke detaljeret overvåger og patruljerer muggisvulsten intenst, vil en perker være perker. Den kulturelle, religiøse og racemæssige natur fornægter sig aldrig. Skal vi lære én lektie, er dette den vigtigste Moder Natur kan byde på.

 I would 100% not go unless a man is in your group

Be aware Marrakech and Fes are the worst for women and it is best not to go out too late past dark if you can avoid it.

Maren og Louisa, opvokset i Skandinavien, har hele deres liv været udsat for muggier over det hele. Det har været en intens proces ikke at indkode disse erfaringer på den kvindelige harddisk, og kunne bibeholde et glansbillede af multikulturen og masseindvandringen. At kunne bedømme hr. Perkersvin som et individ, efter at millioner har invaderet dit land og begået ubeskriveligt uhyggelige forbrydelser OG derefter besøge hr. Perkersvins hjemland som ubeskyttet turist. Ufatteligt. Uansvarligt. Båt.

Der er andre erfaringer fra andre turister, mandlige som kvindelige, og det ville være super hvis vores løgnepresse ville advare fremtidige tåber og rødkalke dem på arabermongolernes sande natur. Vi venter forgæves.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinTom VensterOversætterenGenerisk navnClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Will they ever learn?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Vi skal kolonisere hele kloden med flotte nordiske mennesker, og lade de øvrige gå til grunde. På den måde kan vi være sikre som turister, uanset hvilket rejsemål vi vælger. Total Arisk Sejr!

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Argh… Man kunne efterlade nogle zoner med de lokale. Kalde dem “distrikter”, og så samle folk fra hvert distrikt og lade dem kæmpe om sejren for deres distrikt. Vinder distriktet for et stort læs bananer.

Kunne faktisk blive til en god film, med den rette )))instruktør(((.

Oversætteren
Skribent

Sådan som hvide mennesker opfører sig idag, så skal vi nok lige have styr på os selv, inden vi begynder at kolonisere verden igen..

Redaktionen
Administrator

*Pølrokko

Tom Venster
Gæst

Pytt pytt. En halshugging eller to er da ikke så ille. Så lenge turismen florerer har vel skandinavere ingen ting å klage på egentlig. Litt svinn må man vel bare regne med.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Nyt slogan til Marokko’s turistbranche:

besøg Marokko-og bliv et hoved kortere.