Hjem / Indsigt / Moderne værdier giver uset grad af Total Frihed og flytter støvede grænser

Moderne værdier giver uset grad af Total Frihed og flytter støvede grænser

Jeg er glad for at rapportere, at vi er nået så langt i vores lange march mod Total Frihed for alle jordboere, at børn nu kan høste frugterne af denne vigtige kamp. Alle grænser er brudt ned og nu kan vi gøre alt under den totale frihed. Gamle normer, “traditioner”, syge kønsroller og folk der vil sige hvad der er normalt, hvad der bør være tilladt og hvad et barn er, er endeligt knust.

“Lad børn være børn”. NEJ! Lad alle mennesker være mennesker, og lær mennesker at de kan gøre alt hvad de vil, hvor de vil. Fuck nazifascister og deres gamle patriarkale, eurocentriske verdensanskuelser. Fuck dem til helvede.

Børn, hvis nogen vil kategorisere disse yngre mennesker, skal som svampe lære og høre alt, så deres menneskehorisont kan udvides. Så ALT på dem kan udvides.

www.youtube.com/watch?v=ZXKclYbp8gA

Børn kan ikke tidligt nok finde ud af hvordan man knuser knoglerne på et irriterende møgfoster, så man kan leve et frit liv. Hun burde have taget det ufødte barn med, så de kunne spille hackysack.

Børn lærer om en… pysisk syg kinamulat(?), der ikke tror den har et fast køn. Eller noget…? Berigende og vigtigt!

Det siger sig selv at et meget ungt publikum skal høre udpenslende fissefakta. Hvis jeg må rette en kritik, så er det at dette afsnit ikke var blandt de første. Men der er så meget at tage fat på i en normløs frihedsverden, at det ikke er nemt at rette fokus. Skal transsoldaten før fissefakta? Eller bankrøveren? Svær øvelse. Det vigtige er at de unge mennesker nok skal få det hele serveret.

Jeg synes det er alle tiders at børn møder psykisk syge, og hører hvorfor et flertal af dem forsøger selvmord. Det må de bare vide. Skar han sin diller af? Det får brune Jules da selvfølgelig at vide. TAK (((HiHo Kids)))!

Mere! Vi vil have mere! Hvorfor får disse møgunger lov at sidde i deres kønsnormative tøj, mens denne frihedsridder besøger dem? De skal have kjole på. Læbestift! Hvorfor er det optaget i et studie og ikke en bøssebar??

Øh, hvorfor er der ikke 5-10 minutter om Shoah på hver eneste afsnit? Intet er vigtigere end at lære om insektgift i brusehoveder, som dræbte 49 millioner jøder alene i krigens første år. Tyskerne var så dumme og åndssvage, at de brugte deres penge på hospitaler, svømmepøl, fodboldturneringer, orkester og alt mulig andet. I dødslejre! Hold kæft de var dumme. De folk der fik tyfus blev indlagt og behandlet på hospitaler. Altså, i dødslejre hvor de skulle strakshenrettes. Godt tyskerne var så inkompetente så nogle ganske, ganske få, omkring 70 millioner, overlevede gasningerne. LÆR AF DISSE OVERLEVENDES HISTORIER.

Er disse børn overhovedet værdige til at være i nærheden af en så modig helt? Han flygtede helt fra Afrika, gennem mange lande, ja mere end 10.000 kilometer, til Frihedens Land. Sikke en fantastisk person. Han må være gjort af noget ganske særligt. Jeg håber de har nogle penge at give ham. Lidt ficki-ficki. Hvilken lærerig oplevelse. Jeg elsker frihed! Jeg elsker flygtninge. Flygtninge VELKOMMEN. I mit hjem. Overalt. Ned med Jordens grænser. På nær Israels. Husk Shoah.

Man er ikke for ung til at nedrive “normalitet” og leve som et frit menneske uden pligter. Feminisme bør være alle små menneskers første ord. Nej, andet ord. Første ord skal være “holocaust”.

Lad mig lige hylde dem som startede feminismen og udbyggede feminismen, uden hvilke vi nok stadig havde kvinder i køkkenet og som hjemmegående slavemødre (føj for satan).

Tak, alle smukke feministiske pionerer! Alle jøder? Så er det dem vi takker. Jeg kan se nogen har skrevet “War on Women”. De mente nok “FOR Women”, da denne kamp jo var til frihedsgavn for frihedskvinders frihed.

Alt på denne børnekanal er AIDS. Og det er dejligt! AIDS er bare en del at livet, og hvem skal indsnuse alt hvad livet indeholder hvis ikke børn? Vi har opnået total frihed og det er så smukt og dejligt. De kan gøre hvad de vil, du kan gøre hvad du vil med dem og alle kan gøre hvad de vil.

Jeg takker HiHo Kids’ jødiske kreatører. Jeg spekulerede i om det nu kunne være såkaldt hvide amerikanere der stod bag, men med indholdets progressive karakter og den grad af frihedskærlighed man ser i indholdet, så kan kun hjertevarme overlevere af gasningsmordforsøg stå bag det. Tak skal I have for det dejlige indhold. Shalom og tak.

Jeg ønsker den totale frihed? Ønsker I den totale frihed. Længe leve frihed.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus BoatsinkerOversætterenGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Når folk snakker om frihed, så tænker jeg altid; til hvad?

Svaret er desværre næsten altid dekadens. Ingen skriger efter frihed til at spise sundt, tage sig af sin familie eller gå tidligt i seng. Folk der kalder på menneskerettigheder, tolerance og frihed gør det som strategisk våben. De går efter dem som de ved er gavmilde nok til at skænke dem friheden til at gøre hvad de vil, selvom det er på giverens bekostning. Du ser ikke vores samfundsundergravere rejse til Mellemøsten, Afrika, Sydamerika eller Asien for at påkræve sig rettigheder.

Nu mere gavmild og god du er, nu hvidere du er, nu flere friheder påtvinger de sig.
Og hvem lider som resultat? Dine efterkommere.

Oversætteren
Skribent

Det har aldrig handlet om frihed. Det er bare en rationalisering for deres destruktion af det og dem, der truer deres levevis. Og det er jo så sådan nogle som os. Og jo værre volden og destruktionen af andre, jo mere højtidelig og ren moralsk må man fremstå overfor sig selv og sine allierede. Det er derfor skinger og religiøs retorik som regel er en forberedelse til krig.

Oversætteren
Skribent

Og tror desværre, at feminismen i en vid udstrækning ville have været her alligevel selv uden jødisk influence.

Som et eksempel kan nævnes Kina, der i forbindelse med, at det er blevet mere industrialiseret og urbaniseret har oplevet at kvinder i højere grad vælger uddannelse og karrieren i storbyen over børn og familieliv. Altså det samme som i Vesten generelt.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Kina har Social-kreditscore, det har vi også i vesten, bare i en meget mere ulækker form. Det styret af en flok psykoser hvis moralske-kompas ændrer sig efter godt befindende.