Hjem / Verden / Den britiske hær vil være Vollsmose

Den britiske hær vil være Vollsmose

Er ordet “woke” et godt ord? Jeg finder det ikke helt dækkende, da man inden denne fase ikke blot slumrer. Det modsatte er en interessant tilstand at være i, for når man lever indsovset i 7 lag af tabuer og ens virkelighedsopfattelse er komplet rodløs, så er man ikke bare en normie, men fungerer i en kompliceret hjernevasket tilstand, som kræver en bizar frakobling fra naturen, sund fornuft og simpel logik.

Jeg så en række artikler om den britiske hærs nye rekrutteringsplakater samt deres video. Det var et stort samtaleemne. Folk var forargede.

Men ikke af de for storhjernede Blæser-læsere åbenlyse årsager.

Niksen. Hæren erklærede i kampagnen at de søgte “phone zombies”, “selfie addicts”, “me-me-me-millenials”, “class clowns”, “snowflakes” og “binge gamers” og de kvaliteter hver havde såsom fokus og selvtillid. Folk følte at det var støvede hærfolk der talte ned til unge, og at de tydeligvis ramte et ømt punkt med beskrivelserne. Ligegyldig diskussion. Åndssvag kampagne. Hæren har alle dage haft til formål at gøre utrænede, småfede civilister til kampberedte mænd. Men ingen overhovedet nævnte med et komma det helt vanvittige ved kampagnen: Man ville have fremmede og kattedamer.

Dagens Blæser tog disse plakater under armen og spurgte manden på gaden om en spontan reaktion, og vi fik følgende på gågaden i Holbæk:

Lasse Jespersen, maler: “Ah-hva’, er det en fucking perker eller hvad faa’n?!? Sgu’ da ikke en englænder, mand!”

Tove Jensen, pensionist: “Jeg er ikke med. Det er jo en nigger. De vil have en nigger i hæren? Altså, det er ikke i kolonierne? Skal afrikaneren være rekrut i England? Nu er jeg helt forvirret.”

Karsten Ølgaard, revisor: “En negerkvinde i uniform…ha ha ha ha! De har endda givet hende en bette hat på! Ej-nej-nej, det er jo sy’t! Ah men det er jo helt godnat. Kvinder, nope, og så en uden hjerne. Lissom ret åbenlyst en nederen ide! Hvad sker der lige for hæren, mand?”

Flemming “Bjørn” Jørgensen, bibliotekar: “Har de slamludere ikke sejlet nok fregatter ind i handelsskibe og afsløret nok militære positioner ved at være horer på Tinder? Ja, jeg er oppe på beatet hvad angår kvinder i hæren. *hård latter*”

Okay, ikke alle spiller med på spillet om at være blind omkring multikultur. Det var nogen særligt velinformerede typer vi mødte denne søndag morgen. Men der er skrevet spalte op og spalte ned om denne groteske kampagne og ingen brokker sig over, endsige nævner, at det er negere, pakitæger og tøsebørn som der lefles for.

Det eneste hæren har ret i er, at disse vanskabninger fra alverdens lortehuller bør tjene deres egne lande, som har brug for dem. Sayonara Sambo, raus Rashid, adios Abdullah. Den britiske hær træder på de indfødte briter, der allerede ligger i fosterstilling og venter på døden, og det er uanstændigt, fornærmende og patetisk at ens primære beskytter så åbenlyst ser fremtiden som brun og stinkende.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenDen gamleGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Måske tænker man: Wow.. det militær er ikke i stand til at forsvare England fra invasion.

Lige meget. Invasion er fortid. Dagens menu er besættelse, og de reklamer er bare den nye herre’s hån mod lokalbefolkningen.

Oversætteren
Skribent

“How the “Roman” army came to be composed of barbarian troops of an often renegade nature is in many ways the story of Rome’s fall. It is the story of a people who seemingly lost confi­dence in themselves, a government that lost control of its army, and an army that lost control of its soldiers. It is a story of ambition, but also of miscalculation and finally failure.”

Den gamle
Gæst
Den gamle

Næste bliver vel at man kun må komme i hæren som hvid, hvis man har en kompliceret kønsidentitet.

Oversætteren
Skribent

Systemet ønsker tydeligvis, at hvide traditionelle mænd skal uddø. Så at sørge for, at vi ikke kan få vigtige poster i samfundet følger jo logisk af dette. Mange steder sker det indirekte ved at gøre arbejdsmiljøet så ubehageligt som muligt for os, mens det andre steder sker helt åbenlyst vha. lovgivning/tvang.