Hjem / Verden / Svenskere ikke vilde med deres politikere

Svenskere ikke vilde med deres politikere

En ny undersøgelse foretaget af Expressen og Demoskop viser at 75% af de svenske vælgere har mistet tilliden til politikerne. Centerpartiet er 85% sure på. Der var som bekendt valg i september og Sverige står stadig uden ny regering.

Men er det virkelig den manglende evne til at finde en koalition, der udløser denne folkestemning? Til en vis grad, formentlig. Det burde jo være nemt da alle partier, undtaget det tandløse, kötbollanationale SD, er enige om en masse grundlæggende tosserier:

  • feminisme
  • alle menneskers lige værd
  • masseindvandring
  • LGBT (HBTQ)’s ubegrænsede promovering
  • begrænset ytringsfrihed
  • “menneskerettigheder/internationale forpligtelser”

Og så videre. Det burde være “vælg tre partier på den ene eller anden fløj” og så bare kør videre på samme kurs der er sat siden 1975. De vil alle finansiere multikulturen. De vil alle “integrere” de vilde millioner med Magisk Jord(TM)-metoden.

Men denne gang kan de ikke finde sammen. Dels fordi de ikke vil samarbejde med SD, der har knap en femtedel af mandaterne, og fordi de som danske politikere fokuserer på ideologiske miniforskelle og opfører et teaterstykker for vælgerne, der skal udpege modparten som skurken der er skyld i al Sveriges ulykke – uden at nævne de 3 millioner muslimske fremmede, hvoraf den sidste million er nyankommet.

Det svenske demokrati er splittet. Folket er splittet i fraktioner, Rigsdagen er splittet i fraktioner. Hver især lefler de for deres interessegrupper og ingen appellerer til folket, kæmper for folket eller tager parti for folket. Det svenske folk. Denne opgave tilfalder alene udenomsparlamentariske grupper og foreninger.

Sverige følger samme kurs som alle de vestlige demokratier. En kurs der har skabt råddenskab og åbnet op for rodløs globalisme og masseindvandring.

Der må findes en bedre løsning….

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Tom VensterMorten B.vivian edsbergzyklon brusenbadensteinOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Man skulle tro, at med al den politikerlede at flere så ville stemme på partier, der kom udefra og som brandede sig som noget helt nyt og anderledes. Som fx NMR eller Alternativ for Sverige. Men det gør de åbenbart ikke. De bliver ved med at stemme på dem, de hader. Besynderligt.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Nok ikke uden grund at Stockholm syndromet kommer fra Sverige.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Husk på at de faktisk tror på deres mediers fordrejede billede af SD som et frygteligt, racistisk parti, der hele tiden pønser på at indføre det racerene samfund. SD fik – på trods af en mindre tilbagegang – et ganske fint valg på trods af (eller måske på grund af) mediehetzen.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Hvis de havde givet SD 51% af stemmerne, ville problemet ikke eksistere.

Tom Venster
Gæst

Det virker som økonomien tross alt blir avgjørende. Kriminaliteten og de andre problemene med innvandring er nok til å få en del til å reagere, men flertallet trenger tydeligvis å kjenne det mer på levestandarden. Når de gjør det, vil vi se flere reaksjoner i Sverige tipper jeg.