Hjem / Verden / USA’s invasionsstyrker presses til at daffe af i Syrien

USA’s invasionsstyrker presses til at daffe af i Syrien

Midt i al den terror Syrien og dets folk har været igennem siden (((Vesten))) finansierede ISIS, Al Qaeda, Al Nusra, FSA og så videre, er det vigtigt at huske at Bashar al-Assad og den syriske regering inviterede og modtog hjælp fra Rusland og Iran. Disse landes personale er altså de eneste fremmede aktører på syrisk jord, der har et legitimt gøremål. Den amerikanske, terrorstøttende invasionsstyrke, der jo ikke invaderede Syrien efter en formel krigserklæring, men som blot dukkede op i tusindvis, der hvor deres jihadvenner havde vundet kontrollen, bør fjernes med skrappe midler.

Nu laver tyrkelakken Erdomuggi en masse larm, fordi de kurdiske kommunistrotter nu bruges som undskyldning af Amerika for stadig at krænke syrisk territorie. Da Trump lovede at trække USA ud af Syrien, skreg og hylede blandt andet bæskubberen Lindsey Graham men også en hel parade af klynkere fra alle sider, så nu er tilbagetrækningen ikke tidsbestemt. Det kan således være en “overstået krig” ligesom Irak og Afghanistan, der stadig myldrer med amerikanske ballademagere.

As the US is experiencing “certain difficulties” with the pullout from Syria, the process should be coordinated with Iran and Russia to prevent “terrorists” from taking up the vacated space, Turkish Foreign Minister suggested.

“The United States have been facing certain difficulties with the process of the troops’ withdrawal from Syria. We want to coordinate this process with Russia and Iran, with which we had arranged work in the framework of the Astana process,” Turky’s top diplomat Mevlut Cavusoglu said Wednesday.

Cavusoglu visited Moscow late in December to discuss the situation in Syria. On Wednesday, he mulled bilateral talks between Turkey and Iran, giving no timeframe whatsoever.

At the same time, a tripartite summit in Moscow is being prepared as well, Cavusoglu revealed.

The proposal from Cavusoglu comes as Ankara and Washington are engaged in a bitter war of words over the US troops’ withdrawal from Syria. On Tuesday, US National Security advisor John Bolton blasted an opinion piece penned by Turkey’s President Recep Tayyip Erdogan for the New York Times as both “offensive and wrong.”

Det er samme taktik der blev brugt mod Obama, da han snakkede om at kemiske våben var den såkaldte røde linje, og at krigen var på vej. Da gik Rusland ind og sagde: “vi har en aftale med Syrien om at tage alle deres kemiske våben. Der bliver ingen (((bombetogter eller invasion)))”. Det blev vendepunktet på tyve års judeokonservativ terror.

Nu kan de sige “I kan godt pisse af. Vi koordinerer det således, at når I har kysset de sidste ISIS-tøffelhelte adieu, så overtager vi og sikrer at området kommer på syriske hænder, mmmmkay”. Det er tydeligt at trods Trumps udmelding, så er der stadig et ønske om at bevare soldater på landjorden, med påskud om ditten og datten. Dette påskud har tidligere været

  • -HVAD MED ALLEPPO?????++
  • -JAMEN, GASBABY! GASBABY, HALLO?!?
  • IRAN, NOGET, ET ELLER ANDET, TERROR MOD…. ISRAEL?! JA!
  • KURDERE, HVEM BESKYTTER KURDERE? KURDERE!!

Det er sjovt nok når lande allieret direkte eller indirekte med Israel fjernes fra opskriften, at man får en spiselig kage. Så der skal sætte maksimalt pres på amerikanerne, så der ikke er huller på det syriske landkort hvor de og sunniterrorister kan skabe mere regional uro.

Jeg bad om en udtalelse fra en såkaldt frikadellenational for at høre dennes indvending mod tilbagetrækning:

“Nej til krig som udgangspunkt. Men Syrien er en stor fed undtagelse. Og Iran. De truer Israel. Israel er kanariefuglen i kulminen, og det eneste demokrati i Mellemøsten, og i Iran tvinger de kvinder til at gå med affaldssæk over hovedet og de har ingen frihed. Mullaherne støtter Assad, og de hader Israel og jøder. Vi skal præventivt beskytte Israel, det eneste demokrati i Mellmøsten der forsvarer de judeokristne frihedsværdier, og det betyder altså at vi bekriger Syrien for at stække Iran og jødefjendske Assad, den nye Hitler. Og hvorfor bomber de ikke også snart Iran?? Så de ikke Netanyahu sige at de var 7 timer fra at have en atombombe? Det er mullaher der sidder med den røde knap! De vil atombombe Israel, så gør dog noget. GØR NOGET! DANMARK SKAL BOMBE IRAN!”

Vi bringer selvfølgelig flere synspunkter, og ovenstående er så klart ét af dem.

Gud velsigne Bashar al-Assad.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg vil godt vædde 10 usd til Glen Allen på, at selvom der kommer islandske kriminalitetsrater og et singaporiskst velstandsniveau i Syrien, så bliver “flygtningene” derfra ikke sendt hjem igen. Ikke i stor stil i hvert fald.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

I Februar1982 udgaven af det hebraiske blad Kivunim(som betyder ‘retningen’) beskrev Oded Yinon hvordan fremtiden skulle forme sig.For at skabe Stor-Israel skulle flere arabiske lande skæres i småstykker for at IsraHell kunne skinne som en sol.F.eks Irak skulle opdeles i henholdsvis shia,sunni og kurdiske stater.Kort derefter skrev Joseph Kraft,vistnok en goj i USA at Syrien skulle opdeles i en sunni,allawit og drusisk stat,idet det ville nemlig gøre det lettere for Israel at annektere Syrien.Det er det program (((vesten))) herunder Danmark har arbejdet på siden den første Golfkrig i 1991.En meget stor ekstra bonus for (((dem))) har været de millioner af flygtninge/migranter som er medvirkende til befolknings udskiftningen og dermed vores undergang.
Men i Syrien har (((de))) mødt deres Waterloo,noget hvide nationale bør byde velkommen.
ZOG og deres shithadister nederlag vil meget sandsynligvis have en dominoeffekt i hele regionen,igen noget vi bør hilse velkommen.
Men at få muggierne hjemsendt til deres lande bliver desværre meget mere vanskeligt.Det vil forudsætte at vi først får myndigheder der betjener danskerne istedet for muggiere.