Hjem / Danmark / Klovnedanmark vil støtte befolkningsudskiftningen med videoovervågning

Klovnedanmark vil støtte befolkningsudskiftningen med videoovervågning

Endnu en dag, endnu en udstilling af den absolutte tilstand af vores miserable lortesamfund.

12 afbrændte biler på blot én måned.

Borgerne i Ishøj Kommune har siden 1. december 2018 været hårdt plaget af en række bilbrande, og særlig slemt har det stået til i området omkring Ågården.

Det er boligselskabet AAB, der administrerer ejendommene i Ågården, og herfra har man fået nok og efterspørger nu mulighed for videoovervågning af området.

Og det er ikke bilbrænde Dagens Blæser brokker sig over. Det er løsningen. Vi har ofret nok på det multikulturelle alter. Vi skal ikke overvåges yderligere, låse vores børn inden før solnedgang eller have sikkerhedsvagter ved hvert gadehjørne. Ej heller kameraer der følger os i det offentlige rum, genkender vores nummerplade og ansigtsudtryk. Stort nej tak. Vi skal af med perkere. Det er så klart den politiske opgave der skal løses.

Det siger administrerende direktør Christian Høgsbro til TV 2.

– Det er klart, vi ikke kan acceptere, at vores beboere skal komme ned om morgenen og møde en udbrændt bil. Derfor vil vi gerne have, at vores fællesarealer bliver videoovervåget.

Netop nu har regeringen et lovforslag om videoovervågning i høring. Det er ønsket, at politiet får øget beføjelser til at opsætte kameraer i visse belastede områder.

Og hvad siger Udansk Idiotparti? Siger de “stop denne hovsa-løsning og lad os da for pokker sende disse udyr tilbage hvor de hører til”. Nej, de klapper naturligvis i deres karbonadefedtindsmurte hænder og siger MERE, MERE, MERE!

Lovforslaget bliver dog kritiseret af Dansk Folkeparti, der ikke mener, at det er vidtgående nok. DF vil give kommunerne lov til selv at opsætte videoovervågning på offentlige gader og pladser, uden det først skal godkendes af politiet.

Peter Kofod Poulsen, der er retsordfører for Dansk Folkeparti, er ikke bange for mere overvågning i det offentlige rum, da det ifølge ham tjener et større formål.

– Vi har tillid til, at kommunerne selv skal have ret til at sætte kameraer op, hvor der er problemer. Det skal først ske efter en drøftelse i det lokale byråd, men vi tror på, at kommunerne kan håndtere det, siger Peter Kofod Poulsen til TV 2.

Og bla bla bla. Ikke et ord fra dette partis udsendte levebrødspolitiker om at sikre danskerne total fred, ro, orden og trivsel, uden at skulle bekymre sig om at en eller anden ussel abe fra den anden side af jordkloden brænder dine ejendele af eller tramper på dit kranie. Ikke et ord. Men som man kan se på TV2’s afstemning, så klapper Mainstreamdanmark i takt, mens andre løsninger end ikke bringes op.

Hvad med at skære hovedet af 100 muggier hver gang de futter noget af? Det er også en hovsa-løsning, men det vil dog stoppe bilbrandssymptomet, omend ikke fjerne muggisvulsten totalt.

Det er en udstiling af vores folkevalgte, når sådanne sager om multikulturel diskurs når gennem medietavsheden. De vil kun lave symptombehandling. Vi må og skal organisere os og være den danske fremtid politikerne ikke giver en hujende skid for at sikre. Knyt bånd med andre nationale, meld dig ind i hvad du ser som et godt, udenomsparlamentarisk initiativ, støt rundhåndet med dine shekels og vis vejen for andre handlekraftige landsmænd. Husk at mødes i kødrummet så ofte som muligt og lav fornuftige ting til gavn for omgivelserne eller som kan forstærke interne bånd og som man kan opnå personlig forbedring ved.

Folk som Peter Kofod Poulsen kan vi ikke bruge til en skid andet end at være et lysende eksempel på en der fortjener lutter foragt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ClausTom VensterGenerisk navnLord of the FrogsOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Mere af det samme desværre..

Lord of the Frogs
Administrator

Dagens reminder
#dkpol #dkmedier #nyeborgerlige #danskfolkeparti #uriasposten #snaphanen #danmark
frikadellenationalister

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Kriminelle er ikke dumme nok til at blive ved med at brænde biler i et afgrænset område……. Med mindre vi altså taler om kriminelle med en IQ tætter på 30 end 100, og kriminelle som bor i det område hvor bilerne bliver afbrændt.

De ved godt hvem der står bag. De ved godt hvilken pigmentering gerningsmændene har.

Tom Venster
Gæst

Er det så farlig om vi får kameraer på ethvert gatehjørne? Vi har i det minste mangfold. Det må da være det viktigste.