Hjem / Indsigt / Hvorfor er dette ikke et tema?

Hvorfor er dette ikke et tema?

Der er mange der træffer dårlige valg; forretningsmæssigt, privat, politisk. De fleste kan nikke ja til at have lavet en bommert på et tidspunkt. Vi er jo mennesker, mkay.

Tilhører man eliten, så kan disse bommerter trække overskrifter. Vi husker da det kom frem at Arnold Schwarzenegger havde kravlet på en mildest talt frastødende husholderske af goblina-varianten. Det var en ret stor historie, og siden er hans halv-goblina af en søn blevet kendis, da han ligesom farmand løfter tunge ting og kan fremvise sickkk gainz brah.

Arnie tog desværre Dagens Blæsers “skyd først, spørg senere”-politik og misbrugte den på det groveste, da vi naturligvis frabeder os avl med hvad end denne latinx rengøringsassistent har af mudder-DNA.

Men historien blev omtalt.

I præsidentkampen i 2015 og 2016 i USA blev mange også svært overraskede, da de så hvad Jeb “Lommeskildpadde” Bush havde taget med i ægtesengen. En ultragoblina som man vel knapt kan sætte på en x/10 skala.

Med eller uden krigsmaling er denne jungleindianer ikke noget der skulle få blodet til at rulle på nogen måde. Men vi grinede kollektivt og billedet af Jeb som en tragisk figur, født til at tabe, blev alvorligt cementeret. Please clap.

Så kommer vi til hovedemnet om jeg så må sige. For det handler om hvad der gøres til en historie og hvad der forties. I denne uge lavede Anglin en historie om mediernes tavshed omkring det faktum at Shaun King siden 2015 har udråbt sig selv til sortes ledere, selvom det blev dokumenteret, at han er en hvid mand der lader som om han er sort. Medierne kunne have kogt suppe på det og knust ham, men af gode grunde fredede de Shaun King, da hans antihvide retorik passede så glimrende i deres kram.

En Shaun King med normal europæisk frisure kan trods sine udspilede næsebor ikke spille mulat. Læs hele den fantastiske artikel omkring denne sære mand på Daily Stormer.

Den nok mest magtfulde mand som har en bizar historie hængende over hovedet, der helt og aldeles ignoreres er dog (((Chuck Schumer))). Chuckie, der er senatets mindretalsleder, er ofte på skærmen disse uger, da han, sammen med Nancy Pelosi, dyster mod Donald Trump om at få et stakitfrit budget igennem.

Nej, du kigger ikke på en A. Wyatt Mann karikatur. Det ER Chuck Schumer.

Fint nok.

Men Chuck Schumer er gift med en mand i dametøj.

Det er da gennemført sy’t.

THAT’S A MAN, BABY, YEAH!

En grimmere udgave af Austin Powers. -666/10 vil jeg vurdere ham til.

I dag er det jo noget man hyldes for. At bæskubbe og lege familie. Men Chuck hyldes ikke. Der er ingen der taler om at han tydeligvis er gift med en mand. Jeg ved godt at der blandt jøder er en anden seksuel dimorfisme, så mændene og kvinderne har samme træk og ikke adskiller sig voldsomt fra hindanden som for eksempel hvide gør.

Men er dette en forklaring?

Det er ikke en forklaring jeg køber. I guder.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenVikingOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Fun fact: Chuck Schumers ene datter er lige blevet gift med en kvinde.

Viking
Gæst
Viking

Kommer Andrew Anglin stadigvæk sammen med (((Weev)))?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Wew, eliten er faldet for deres egne løgne