Hjem / Danmark / Sojadrenge i trøjen

Sojadrenge i trøjen

I mandagens Radio266b snakkede vi om piger i trøjen, specifikt hærens forsøg på at rekruttere unge danske damer til at være sprogofficerer i hullabullaland, i stedet for at indtage deres naturlige rolle som mødre i Danmark. Revolutionære Antifascister, en gruppe hvor mandlige kønshormoner primært er noget man finder i transkønnede medlemmer, har til alles overraskelse ladet sig inspirere. Men eftersom de fleste af deres kvindelige medlemmer enten var ved at “integrere” folk med navne som Jamal og Muhammed, eller går og venter på at få kirurgisk hjælp fra det offentlige til at blive et mandeligt medlem, måtte man sende det tætteste man havde, 1. Sojadrengekompani, i stedet for rigtige hunkønsvæsner.

I et opslag på facebook, der senere blev fjernet (men er at finde på konfront.dk), kunne man se og læse følgende:

Nogle af vores kammerater er i Rojava [Syrisk/Vestlige Kurdistan] for at bidrage til forsvaret af den sociale revolution. Vi står solidariske med kurdernes kamp for et andet samfund baseret på feminisme, direkte demokrati, social økologi og pluralisme, for deres kamp mod kapitalisme og nationalstater, og vi bringer her en besked fra vores kammerater

En gruppe der, skønt den tager fremmede volontører, er etnisk defineret, går heeeeelt klart efter en verden uden nationalstater. Det kan godt være Kurderne er en form for socialister, men jeg tror ikke på at de deler den samme rodløse fantast-marxisme som ligger til grund for whiskybæltets unge samfundsundergravere.

Solidaritet med Rojava!
Lige nu i Rojava mobiliseres der stort til forsvar for den sociale revolution og alle dens sejre – kvindefrigørelse, sociale fremskridt, medbestemmelse, frihed og mange andre fremskridt er vundet og nu må vi handle for at forsvare dem!

Et vildt gæt siger mig at Kurderne holder fast i de fleste traditionelle strukturer, blandt andet kernefamilien, og ikke er nået til det vi i vesten kalder “kvindefrigørelse” hvor det er acceptabelt at kvinderne spreder ben for alt der har en puls og giver en mokai eller to. Og så tvivler jeg på mulighederne for medbestemmelse involverer andet end at nikke entusiastisk af socialisternes ideer så længe det er dem der har automatvåben.

Tyrkiet med fascisten Erdogan i spidsen gør sig klar til storoffensiv mod Rojava, for at knuse de revolutionære fremskridt.

Redaktionen tager dybt afstand fra sammenligning mellem fascismen og den afstumpede, ildelugtende, vandmelon-sælgende tyrker-kakerlak (tyrkerlak?) Erdogan.

Allerede inden deres offensiv har deres angreb ind over grænsen kostet nogle af vores kammerater livet, og der er ingen tvivl om at deres intention er at drukne revolutionen i blod.

Jeg tror nu nærmere det er deres intention at holde Kurderne i Syrien svage så de ikke kan udføre angreb på Øst-Byzantinsk (Eller efter moderne kort; Tyrkisk) jord. Men klart, det er slet ikke etnisk konflikt, det er i virkeligheden alle der helt klart tager jeres samfundsfags-rollespil meeeeget seriøst.

Derfor er vi taget til Rojava for at forsvare revolutionen og vi opfordrer alle til at stille sig solidariske med Rojava.

Redaktionen stiller sig solidariske med Bashar Al-Assad, må han og hans russiske allierede fjerne alle fremmede, om de så er Tyrkere, rollespils-kommunister eller ISIL (Israel-Styrede Islamiske Lejesvende)

Vi opfordrer til at lægge pres på vestlige politikere for at gribe ind og vi opfordrer til at lægge pres på Tyrkiet.

Vi har lavet et flot samfundsfagsprojekt og vi vil have at i viser det til alle!

Vi anser derfor enhver aktion rettet mod Tyrkiets miltære, politiske eller økonomiske strukturer, som et udtryk for solidaritet.

I så fald ville massedeportering af tyrkere fra vesten være socialistisk solidaritet, for så kan de ikke sende penge hjem mere. Men jeg tvivler på at de røde ville godtage det. Hvad med tyrkerlak memes? Er de socialistisk solidaritet?

Præsident Recep Tayyip Erdogan giver en tale til det tyrkiske “folk” (2015) – Arkivfoto

 

Klubhuset er i fare

Selvom vi nok alle glæder os inderligt, behøves vi ikke vente om nyheder om antifascister med skudsår, for herhjemme har de allerede skudt sig selv i foden. Med opslaget der, på trods af våben og opfordring til “aktion” mod et allieret lands militære strukturer, ikke resulterede i andet fra facebooks side end at opslaget blev taget ned, har de nemlig skabt en uheldig opmærksomhed der kan gå hen og koste dem deres klubhus:

Københavns Kommune bør trække støtten til Ungdomshuset, hvis ikke brugerne tager afstand fra et billede af tre maskerede geværmænd, der er blevet delt på Ungdomshusets Facebook-side.

Det mener Lars Aslan Rasmussen, der er valgt til Folketinget for Socialdemokratiet.

Det er overordentligt fjollet at Københavns kommune financierer en kommunistisk rotterede til at starte med, og afslutningen af denne ordning bør ikke være afhængig af en afstandstagen. Men det er da et skridt i den rigtige retning.

Lars Aslan har selv en kurdisk far og har arrangeret fredelige demonstrationer i København mod Erdogans styre. Alligevel lægger han stor afstand til opslaget fra Revolutionære Antifascister.

Selv en blind, kurdisk, høne der ikke bør være i landet, kan også finde korn.

»Det er altødelæggende, at unge tager derned for at slås. Jeg håber ikke, der er nogen unge kurdere, der følger opfordringen og tager derned for at slås. Deres fremtid er i Danmark,« siger han.

Et skridt frem og to tilbage… Her troede man lige at det var lykkedes Lars Aslan at være fornuftig, sådan rigtig, men filmen var knækket på forhånd.

Til slut

Vil jeg sige at det er med stor væmmelse at jeg for første gang i mit liv holder med Tyrkiet. Ikke fordi jeg pluslig kan lide tyrkere, men fordi man altid skal skyde en forræder før en fjende, og tyrkerene er fjender mens danske kommunister er forrædere.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenOversætterenLord LollandSimon TemplarGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

En stor opfordring skal lyde til alle, unge som gamle, der har sympati for den kurdiske svulst: tag ned og gå i kamp og dø en heltedød for det folk der er verdensmestre i æresdrab. Det er slet ikke en opvisning i ideologisk blindhed og kognitiv dissonans. LOL.

Oversætteren
Skribent

Jeg troede i et kort øjeblik, at der stod SOLIDARITET MED RAHOVA!

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

nejnej, det jo os.

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Får de deres kontanthjælp med eller er vil de leve af EUyallahplastickort (ingen kvaler, almindelige danskere betaler)!?

Oversætteren
Skribent

Kurderne beviser jo netop at etnicitet er vigtigere end social klasse..

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

De drømmer om at blive ligesom deres oldefædre!

politiken.dk/kultur/boger/art6122687/Der-var-angst-tvang-og-ensretning-i-den-spanske-borgerkrig

Også i vietnam.

I efteråret 1966 tog især trotskister fra RS initiativ til en «Forening af Vietnamfrivillige», der skulle sende frivillige som soldater til FNL i Sydvietnam