Hjem / Verden / Lööf: 30 millioner muggier til Sverige

Lööf: 30 millioner muggier til Sverige

Der bliver i 11. time en regering i Sverige, så de undgår et nyvalg. Det er en koalition hvor det forhadte Centerparti, som vores De Radikale, har skiftet fløj for at sikre maksimal skade for svenskerne og uhindret fortsættelse af GloboHomoGayPlex-kursen. Svenskere i alderen 0-44 er i mindretal i 2024, og vejen derhen bliver altså ledt med partier som holder det udkogte spaghettibundt, Sverigedemokraterne, uden for indflydelse og kursen med hundredtusindvis af nyankomne samt et enormt antal familiesammenførte lader til at fortsætte uændret. Som tidligere skrevet ville en hvilken som helst koalition af de indvalgte partier have fortsat dødskursen, så ingen bør egentlig fremhæves som værre end andre.

Annie Lööf, som deltog i Bilderbergs seneste møde, er som en superskurk, der med et undertrykt øre-til-øre smil taler om at udradere Sverige og lade enhver der kan passe et arbejde komme ind på svensk jord. 30 millioner er bare super, og Lööf revser værten, da hun ikke vil høre tale om ursvenskere. Hvad med hendes kanadiske mor eller hendes bosniske klassekammerater? Er de da ikke ursvenskere? Nej, Annie, de er per definition ikke svenskere.  Fremmede er fremmede. Folk fra vores egen kulturkreds kan få børn der kan blive en del af folket, men muhamedanere fra Balkan eller hendes mor fra Bladland, er naturligvis ikke svenskere.

Fremtiden tilhører dem der aktiverer sig selv, slutter sig sammen med andre og bakker op om initiativer der søger en nationalistisk kurs. At sortpille over det ufattelige forræderi vi ser i såvel Rigsdagen som Folketinget er spild af energi. Løft noget tungt i stedet og kom i sving med at være en del af forandringen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinKomponistenClausOversætterenGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Det bliver endnu værre nu. Regeringen havde bremset op for familiesammenføringer men det har været krav fra Center partiet at det skulle være muligt igen.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

WEW
E
W

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

LAD
A
D

Oversætteren
Skribent

Det skal nok vende. Det kan ikke andet.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Hvad fanden foregår der oppe i hovedet på hende? Hvad regner hun med skal ske, hvis det endelig lykkes, at få 30 mio. negere og perkere ind i landet??

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Hvorfor ikke 300 millioner? Hvorfor være så smålig?.

HJÆÆÆÆÆLP !