Hjem / Danmark / Magisk Jord: En guldgrube?

Magisk Jord: En guldgrube?

Alle ved at der sker noget helt specielt med vilde fremmede, når de når til lille Danmark, Europas nordlige juvel. Vi har et ganske særligt aktiv, som har befriet os for alle mulige problemer, der ellers plager andre lande vi plejer at sammenligne os med.

Et land som Sverige har for eksempel haft uventede kvaler med masseimporten af negere og såkaldte MENA-folk. Bander, ghettoer, voldtægter, gaderøverier, fattige pensionister, boligmangel, mord, børnemisbrug og andre for os danskere bizarre fænomener har vist sig som resultatet af disse millioners indtræden på svensk jord.

I Sverige er en fremmed stadig fremmed og de går med sjove hatte.

I Danmark har vi lutter trivsel. Fra det øjeblik flyveren sætter sine hjul på asfalten eller den eritreanske sandalklædte fod træder ind over grænsen, bliver de til fredelige danskere. Mehmet Shundullah Bahkari som kom fra Pakistan som analfabet på en tirsdag, siger fredag “giv mig en sofa og en pose chips, nu skal vi fa’me råhygge med noget (((Blachmann)))!”

Vi har et utroligt aktiv: Magisk Jord(TM). Hvorfor det virker vides ikke. Hvordan det har tilegnet sig disse egenskaber: videnskaben savner svar, endsige teorier. Men tallene lyver ikke. Vi har ikke haft en eneste anholdelse af folk der (inden Magisk Jord) var af fremmed herkomst siden 1964. Ingen dansk skjoldmø er blevet voldtaget, og derfor er der heller ingen i Danmark der ser faresignaler ved multikulturen. Vi kan kun prise os lykkelige over at vi ikke har Neutral Jord som i Sverige. Løkke kan ubekymret lade grænserne og pengekasserne være åbne.

Ovre på den anden side af Øresund er en blodtørstig neger stadig en blodtørstig neger efter han lukkes ud på svenske gader. Og en fanatisk muhamedaner er ej heller i nyt sindelag trods sin svenskerstatus. Selv deres jøder er stadig undergravende djævle der gør alt for at svække deres vært, hr. Jönsson. De har ellers været derovre i lang tid. Deres jord må virkelig være uvirksom siden de opfører sig så forfærdeligt og ondskabsfuldt.

Vi må takke de højere magter for ikke at kende til disse tilstande overhovedet.

Det er på tide vi eksporterer dette utrolige eje til andre der tydeligvis har brug for det. Ikke blot til Sverige, hvor vi hurtigt kan sprede lykke, men også til Somalia. Tænk hvis bare 10.000 ton Danejord kan gøre somalierne til danskere i Somalia. Deres fattigdom, terror og voldelige eksistens vil være en saga blot.

Vi skal have undersøgt hvor meget Magisk Jord der skal til for at have en effekt, og så sætte gang i salget. Det er ikke blot servicesamfundet der er fremtidens indtægtskilde men også den gyldne muld under vores fødder. Teknologisk Institut er på sagen. Der er også ekspeditioner i Congo og Bangladesh for at udføre en række faktahøstende eksperimenter.

Lars Løkke udtaler: “Vi har så meget at byde på. Vindmøller og… ja, vindmøller, og ja, så denne utrolige tryllejord, som vi kan være stolte af. Den skal gavne hele Jorden og vise at vi trods vores beskedne størrelse kan være en Hokus Pokus-stormagt. Jeg har allerede solgt 20% af vores jord til Goldman Sachs, men det er en yderst fair aftale, så intet at bekymre sig om dér.”

Hvilken ufatteligt lys fremtid vi går i møde. Så lys at du ikke kan se på den uden svejsebriller.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Faktisk en god måde at beskrive Danmark på i current year.

En Hokus Pokus-stormagt.

Oversætteren
Skribent

Haitian Mud Cakes btfo.