Hjem / Andet / Ruth Bader Ginsburg, i folkemunde kaldet RBG, er uden livstegn

Ruth Bader Ginsburg, i folkemunde kaldet RBG, er uden livstegn

Tredje dag. Det er tredje dag i træk at (((Ginsburg))), en af stammens udsendte, udebliver fra højesterets høringer. Hendes helbred er måske ikke blot i kritisk tilstand. Hvem ved om hun er død?

Den 85-årige Ruth havde i længere tid ladet til at sove under møder og taler, og så kom historien om at hun skvattede og brækkede tre ribben. Vi fik at vide at hun var på toppen alligevel, og hendes skelet, der var omtrent så stabilt som mel, helede med hjælp af hasteimporterede forhuder.

Reklame: Er DU svækket og skal have lidt stamcellehjælp? Så køb en pose af Uncle Mohels sprøde poser forhud.

Ganske kort efter kom så historien om at hun også havde lungekræft. Der blev fjernet kræftbylder og en tredjedel af en lunge. De mente at have nappet al kræft væk, og at Ginsburg var næsten klar til kamp. Vi fik at vide at hendes ribbensknækkeri var en velsignelse fra Molech, da man i den forbindelse opdagede  kræften.

Men en håndfuld uger senere er hun ingen steder at se. Alt tyder på at Trump ikke blot får lov at vælge endnu en højesteretsdommer, men at det kommer til at ske ganske snart. Og Ginsburg er jo hvad angår Trump ikke neutral og har på grund af Trump tilsværtet embedet med sine udtalelser.

“I can’t imagine what the country would be — with Donald Trump as our president,” Ginsburg said in an interview. “For the country, it could be four years. For the court, it could be — I don’t even want to contemplate that.”

Det var måneder inden præsidentvalget og Trump bad hende via Twitter om at trække sig fordi hun var blæst i hjernen. Det er nu nok mest Obama der ægrer sig i 2019, for han skulle blot i god tid, inden hans embede var slut, have lavet en aftale om hendes afgang. Så kunne en ung demokrat have været indsat, og dette offentlige dødscirkus kunne være undgået. Men de troede ikke det var muligt. Hillary vinder og højesteretsbænken fyldes op med rodløse globalister. Det var jo 97% sikkert! Obama forsøgte til sidst at få (((Garland))) på bænken, men Trump overtog som bekendt roret og indsatte Gorsuch i stedet. Nu sidder demokraterne i suppedasen og endnu en af deres sataniske samfundsundergravere ligger nu for døden. En hvid pille.

Jeg vil slutte med en ringe vits jeg så:

Hillary calls president Trump late at night.

Trump: “What’s so urgent. Can’t wait till morning?”

Hillary: “Chief justice Ginsburg just died and I’d like to take her place”

Trump: “Thats ok with me if is ok with the funeral home”

Er hun død? Eller er hun i gang med at løfte jern i sin Liftwaffe-trøje? Vi får vel noget at vide på et tidspunkt. Men vær uanset hvad forberedt på, at medierne vil fortsætte med at fremstille hende som en helteskikkelse og ikke som en manifestation af selve den ondskab, der har forpestet vore tidligere velfungerende, homogene nationer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenKomponistenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Lad os nu ikke sælge skindet før bjørnen er skudt.Eller rettere; ingen grund til at feste før den diabolske heks er havnet i det helvede hun hører til.

Men en stor tak for de herlige tegninger.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Der kommer sikkert en hel tudekavelkade af savn og sorg fra (((pressen))) og det amerikanske etablissement når hun dør, samt muligvis en hel episk roman om hendes heltegerninger – ikke at jeg ved så meget om hende, men hvis de hylder globalisten McCain (in the ass) som (((de))) gjorde dengang han røg ned i helvede, så ved vi hvad vi har i vente…

Oversætteren
Skribent

Har højesteret vikarer til sygemeldinger?