Hjem / Verden / Husker du Brexit?

Husker du Brexit?

Der var engang for mange år siden en begivenhed man kaldte Brexit. Jeg må have været omkring 8 år gammel på det tidspunkt. Det handlede om at briterne stemte for at forlade den globalistiske skurkeorganisation EU. Tænk sig, dette Brexit er stadig ikke en realitet og er i stedet en farce, der nu endelig får en afklaring i marts i det herrens år 2019.

Da jeg var en lille dreng, lavede jeg denne Brexit-tegning. Åh, jeg var så ung og fortrøstningsfuld. Der står Brexit på rebet i Ben Garrison-stil. Nuttet.

May og de fleste øvrige folkevalgte politikere er tilhængere af EU, og alle har bandet David Camerons navn, da han ikke blot lovede at afstemningen ville ske, men også gennemførte den. Ja, de forventede at et stort flertal ville falde til patten og stemme “remain”, men det gik som bekendt anderledes.

For ikke at skabe usikkerhed og økonomisk ustabilitet, skulle man have trukket sig så hurtigt som muligt, og fulgt internationale frihandelsaftaler samt, frie fra EUs bureaukrati og regelrytteri, have lavet yderligere aftaler med små og store nationer. Brexit var en gylden dør til uhørt trivsel, som man i stedet kæmpede for ikke at benytte. Det mundede som bekendt ud i en pinlig, patetisk og ydmygende aftale, hvor man fortsat var lænket til EU, bare uden indflydelse på diskursen.

Med denne form for udtrædelse af unionen får man kun sin frihed på papiret, og er ligesom Norge og Schweiz bundet af andre forpligtelser i forhold til EU. I dag skal May så forsøge at få sin lorteaftale igennem, efter at en mistillidsafstemning ikke fik afsat hende, og så må vi se hvad næste klovnekapitel bliver.

Aftalen og hele forløbet af Brexit har under alle omstændigheder været præget af noget der må være bevidst uduelighed, for at skabe så megen ængstelse og uro, at den britiske kanariefugl selv går tilbage i EU-buret og lukker lågen efter sig. Det grænser til forræderi at skylle folkeviljen ud i lokummet på den vis. Men det er jo helt efter den moderne politikers bog.

Bevares, Brexit er kun frihed fra EU. Man får ikke beskyttelse fra sin egen elites forræderiske, rodløse handlinger. Storbritannien reddes ikke, men det giver dem en stor fordel i det tilfælde at “sakseren begynder at hade”. Hvem havde for et år siden tænkt at de gule veste ville være en ting? Ting kan ske.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Tom VensterJohnnyClaus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

White people scheming behind the scenes against normal working class people?
……… And it’s the kikes..

diversitymachtfrei.wordpress.com/2019/01/13/a-very-jewish-coup-the-plot-to-stop-brexit/