Hjem / Danmark / Løkke er en forræder, ingen er overraskede

Løkke er en forræder, ingen er overraskede

I modsætning til Lars Løkke fra paralelunivers 1488 som man kunne høre på Radio266b afsnit 88 (og nu også se som video på youtube) udbrede sig om at brutalt myrde fremmede og sikre Danmark for danskerne, så er Lars Løkke fra vores univers stadig en forfærdelig forræder. En forræder der vil være med til at underlægge den danske hær EU så vi mister den sidste garanti for vores selvstændighed. Ikke at det er en særlig god garanti, den er primært gearet til at støtte USA i at udføre Israels ønsker i mellemøsten, men den er alt hvad vi har.

Danmark skal kunne indgå i et militært samarbejde med EU.

Sådan lød det fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der ønsker, at Danmark på sigt skal droppe forsvarsforbeholdet.

”Den verden, vores forbehold blev født ind i, findes ikke længere,” understregede han og tilføjede:

”Det tjener ikke Danmarks interesser og specielt ikke i en tid, hvor en amerikansk præsident skiftevis vender ryggen lidt til og ansigtet lidt fra.”

Løkke har på sin vis ret. Den verden vores forbehold blev født ind i, var en verden hvor der ikke var en lille fed fadbamse og hans kollegaer på borgen der havde travlt med at sælge fædrelandet.

Men han taler om Danmarks interesser. Hvad er Danmarks interesser? At vores soldater dør for fremmede magter? At skabe uro i gud ved hvilket ørkenland, så dets befolkning har en undskyldning for at storme vores grænse? Løkkes ide om Danske interesser er i bund og grund “Hvad kan jeg gøre for at få den bedst mulige internationale toppost når jeg er færdig her?”

Jeg vil mene at Danmarks fremmeste interesse er at Danmark forbliver dansk, og det kan vi tilsyneladende ikke opnå indenfor hverken EU eller NATO. At fjerne forsvarsforbeholdet vil kun yderligere forværre vores muligheder for at opnå målet.

“Det er sjældent sådan, at fortidens løsninger passer på fremtidens udfordringer,” sagde Løkke, der i samme ombæring nævnte, at de fire danske forbehold sidste år fyldte 25 år.

Selvom Løkke gerne vil af med forsvarsforbeholdet, understregede han dog, at han har fuld respekt for de danske forbehold, og at de hverken vil blive ”fiflet” med eller fjernet uden en folkeafstemning. En afstemning, som han erkendte, der ikke lige nu er flertal for at tage i Folketinget.

Det var da altid noget, vi får lov at stemme om det hvis han får sin vilje! Vi får lov til en gang for alle at afgive mere magt til EU, som vi aldrig vil kunne tage tilbage! Magt vi aldrig vil få lov at stemme om igen, med mindre vi stemmer for at beholde magten over vores eget forsvar. I så fald vil vi få lov at stemme igen, med nogle års mellemrum, indtil vi når det “rigtige” svar.

Fortidens løsninger passer på både nutidens og fremtidens udfordringer; I fortiden hængte man forrædere.

Løkke har før nævnt sit ønske om at slippe ud af forsvarsforbeholdet.

Og det er heller ikke første gang, at en Venstre-politiker puster til debatten om forsvarsforbeholdet. Da VLAK-regeringen i november sidste år offentliggjorde sin nye strategi for Danmarks udenrigspolitik, var holdningen til forsvarsforbeholdet et af de områder, som vakte opsigt.

“Hvis det står til mig, skal vi da have en folkeafstemning,” lød det dengang fra forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

3 partier hvis ledelser primært består af globalistiske trækkerdrenge (I Konservatives tilfælde, også almindelige trækkerdrenge) snakker jævnligt og entusiastisk om at sælge landet til EU. Hvilken overraskelse.

Da Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, kom på talerstolen til mandagens konference, afviste hun at gå til valg på en folkeafstemning om forbeholdene.

”Og det kommer heller ikke til at ske for Venstre, fordi de vælger at gå i regering med Dansk Folkeparti. Så det er en gratis omgang fra Løkke,” sagde hun og tilføjede:

”Alt tyder på, at danskerne er glade for forbeholdene, og derfor gælder det om at navigere i de forhold, der er.”

Oversat: “Vi skal ikke fjerne dem ENDNU, vi skal lige bruge et par år mere på at skræmme og propagandere folk med “RUSSERNE KOMMER” før folk er klar til at stemme for europahæren… Og det er mig, Mette, der skal have en international toppost”

Man får lyst til at kalde dem kontrolleret opposition, men det krævede at de i det mindste på overfladen var uenige i politikken der bliver ført, i stedet for hastigheden med hvilket det foregår og hvem der skal have løn for det mens det sker.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Tror efterhånden bare folk er så sure, at de intet ville give EU længere. Et samlet europæisk miltærsamarbejde er jo egentligt ikke en dårlig idé, hvis det bliver brugt konstruktivt. Fx ved at sikre de Europas grænser.

Claus Boatsinker
Administrator

Stemmer du forkert, så stemmer vi om. Globalister tager ikke nej for gode varer.