Hjem / Indsigt / DR: (((Logan Paul))) i MEGA skandale

DR: (((Logan Paul))) i MEGA skandale

Ja, YouTube-kendisbrødrene er delvis ashkenazi-møntklippere, så de får velfortjente paranteser i althøjresfæren. Men hvad laver en artikel om Logan Paul på Dagens Blæser? Jo, Danmarks Radio, der er budbringer og promotor af det mest ækle snavs og den stinkende tilsvining af vores samfund, har opsnuset en copy-pasta-skandale, som de – og vi – hver især vil formidle videre.

I en ligegyldig podcast for hans prepubertære fans har Logan Paul henslængt sagt, at marts er homomåned, så der vil han være homofil, og så vil han derefter være hetero igen. Stupidt? Jææp. Men kontroversielt? Det skulle man næppe kunne forestille sig. Men så ser man på kalenderen og det er såmænd 2019 og krænkelseskulturen er på sit højeste. Man kan få opmærksomhed for at være degeneret og frastødende, så selvom denne udtalelse var tam, så hægtede røvpulermafiaen, inklusiv DR, selvfølgelig deres AIDS-kløer i Paul.

– I marts er det ‘kun mænd-marts’. Så er jeg homoseksuel i en måned, og så går jeg tilbage til at være heteroseksuel igen, lød det i podcasten.

Det udløste en reaktion fra den amerikanske interesseorganisation for homoseksuelles rettigheder GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation), der mindede den 23-årige youtuber om, at man ikke kan vælge sin seksualitet til og fra på dén måde.

Det er da meget lidt 2019-agtigt at denne svanseklub ikke vil tillade at man selv må være herre over sine perversiteter. Det er jo vildt diskriminerende!

– Sådan fungerer det ikke, Logan Paul, skrev de i et tweet.

Hvilken intolerance! Vil de klynge negere op i træer som det næste?!? Jeg ryster bogstaveligt talt.

Logan Pauls bemærkning fik også flere internetbrugere til tasterne, der mente, at det var langt over stregen at joke med den slags.

Blandt andre tweetede Instagram-stjernen Daniel Preda:

– Det er ulækkert, når Logan Paul joker med at være homoseksuel i en måned, mens utallige LGBT-personer bliver slået ihjel og begår selvmord på grund af deres seksualitet rundt omkring i verden, skriver Daniel Preda.

Daniel Preda. Rettere Daniel ‘Child’ Preda-‘tor’, hvis man skal kunne afkode noget fra det sataniske billede.

Det er jo en komplet bizar udtalelse denne ækle bæskubber kommer med. Der er jo ingen sammenhæng mellem Logan Pauls sætning og så bøssers hærgen rundt omkring på jordkloden. Homofile begår selvmord nogen steder? Indsæt logik tak. Lad os tage en anden, nært beslægtet gruppe og se på det vanvittige i Preda(tor) og co.’s kunstige forargelse.

Vi siger at Logan Paul havde sagt: “Marts er pædomarts. Fokus på rollinger”. Forestil dig så at pædofile havde en mediepromoveret subkultur, hvor deres klamme opførsel blev normaliseret og de fremstod som en offergruppe. Ville disse udyr så klynke over at pædofile fængsles eller begår selvmord? Svaret er klart ja. Det er de homofile og pædofile som er ulækre. Ikke Logan Pauls udtalelse. Eller… jo, det var den jo sådan set. I er alle ulækre!

Og selvfølgelig har DR fundet en smælderfed lebbe, som kan prædike mere Weimar-moral for Licensdanmark.

Sofia Aastrup, der er en af de mest populære youtubere i Danmark, er selv homoseksuel. Og hun forstår godt den kritik, Logan Paul er blevet mødt med.

– Jeg synes, det er super ærgerligt. Når man er så stor som Logan Paul, er det ærgerligt, når man ikke er med til at bidrage med en positiv tone. For jeg synes generelt, at det ikke er noget, der skal laves sjov med, siger hun.

Julia Sofia Aastrup sprang i sommer ud på YouTube, hvor hun fortalte, at hun har haft en pigekæreste. Og gennem sin ungdom har hun brugt Youtube, til at komme overens med sin seksualitet.

Bag hver overvægtig kameltågnasker er en historie om misbrug eller sygelig trang til opmærksomhed.

Sofia har et nogenlunde normalt ansigt og hvis hun tabte 20 kilo ville hun sagtens kunne leve et normalt liv. Men, opfordret af et sygt samfund indsovset i (((moderne værdier))), har hun fundet stor succes med i stedet at lege kvabset lebbe. Jeg håber hun søger hjælp.

Vi siger tak til DR for endnu en ikke-historie og understreger budskabet om det vigtige i at få knust homolobbyen og genskabt normalitet. Jeg kan ikke klare mange flere år med dette klovnehelvede.

Så hellere atomkrig.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

“knus homolobbyen”

HHmmmmmm :thinking:
Hvor har jeg læst det før?

Oversætteren
Skribent

Det er da vist fra nogle svenskere er det ikke? 😉

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Prøv lige og vent lidt… Det onde nazist fascist NMR har sagt det… Nu siger Claus det… Jeg vil ikke springe til hurtige konklusioner men… Betyder det at Claus også er en ond nazist fascist?? 🤔