Hjem / Verden / Er du træt af at vinde? Trump underskriver (((Elie Wiesel))) Genocide Act

Er du træt af at vinde? Trump underskriver (((Elie Wiesel))) Genocide Act

Jeg kan ikke holde ud at vinde. Det må være nok. Sejr på sejr, vi vinder fra morgen til aften. Vindertrætheden melder sig. Og nu får vi så ny lovgivning i modige Elie Wiesels navn.

Godt nok blev han afsløret som en notorisk lystløgner, der levede hele sit liv på en fed løgn; den ukronede holocaustkonge.

Men det var virkeligt i hans sind, forstår du. Han VAR en helt, ser du. Og tydeligvis er denne ækle fupmager sluppet fra skandalen uden problemer, da holocaust ikke har noget at gøre med sandhed. Bare vammel, satanisk propaganda. Efter hans død er Mister Løgnevæsel Fuppenstein stadig en rockstjerne.

President Donald Trump signed into law on Monday an act declaring that the prevention of genocide and other atrocities are “a core national security interest” of the United States as well as “a core moral responsibility”.

The Elie Wiesel Genocide and Atrocities Prevention Act, named for the world-famous Holocaust survivor, author and activist, passed overwhelmingly in both the House of Representatives and the Senate at the end of 2018 after being sponsored by both Democrats and Republicans in each house.

It calls for the State Department to establish a Mass Atrocities Task Force to help it as well as other federal agencies to prevent atrocities from happening and, if they do occur, to assist in responding to the crimes.

Dykker man ned i den lov, vil jeg vædde 6 millioner shekels på at man finder værktøj til at stække dissidenter og midler til at bekæmpe hvide, der vil sikre eksistensen af deres folk og fædreland. Alt hvad der bygges på et korthus af løgne, på ryggen af Elie Wiesel og hans kumphaners shoah, har altid et formål, der specifikt tjener et vist lille bankmandsvælde og altid er til skade for menigmand.

Artiklen om dette er fra World Israel News og kommentarfeltet er cancer. Det minder om noget vi ser på hjemlige himmelstrøg. Se engang.

Ren delleretorik.

Det ville være skønt hvis vi kunne få en luns kød fra Drumpf, så vi kan have lidt at glæde os over. Det er ikke nok at tweete et par ok sætninger, når det ikke munder ud i handling. Lulz er ikke nok.

Der er dog én gruppe, som får i pose og sæk. Men det er ikke hvide amerikanere.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClausGenerisk navnLarsLarsenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Gad vide om det kan få betydning for Sydafrika? Har set nogle boere juble over det..

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg ville blive rigtig glad for et modsvar fra Blæseren. Jeg er overbevist om at denne artikel er løgn men jeg har ikke kilderne i orden www.dr.dk/nyheder/kultur/historie/vidste-du-de-foerste-danskere-var-moerke-i-huden-og-vores-lyse-haar-og-hud

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vent lidt. Så de siger altså at mellemøsten engang var beboet af høje blonde folk med blå øjne??? Hvad skete der med dem ? Hmmm

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Underskrev Drumpf ‘The Elie Wiesel Genocide and
Atrocities Prevention Act’ på en frikadelle?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Stanley som skriver den øverste kommentar i FB screendumpet, siger at det ikke kan være genocide hvis befolknings stiger i den mellemliggende periode.

Her fra Jewish World Almanac

Jewish world population 1933: 15,315,859
Jewish world population 1938: 15,748,091
Jewish world population 1948: 15,753,638

Før krigen boede der 2,4 millioner jøder i Tyskland, efter krigen skulle 3,8 millioner jøde have erstatninger for Holocaust! Men stadig 6 gazillioner døde!!!!

Do you even math! bro?

kilder:

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com