Hjem / Danmark / Millioner ofres på syg neger, DR skriver hyldestartikel

Millioner ofres på syg neger, DR skriver hyldestartikel

Hvis en congoleser nyser, så står der sytten journalister fra kloakpressen med mikrofoner klar, for at høre om han er okay. Hvis en tyrker får 38 i feber, så oprettes der studier på Københavns Universitet for at undersøge om strukturel racisme kan være skyld i hans helbredskollaps.

Og hvis en hæslig neger får knoglekræft, så laves der et eksklusivt program om hans sygdom og en tidligere genganger på Dagens Blæser, “””journalist””” Sofia Kruchov Sørensen, skriver en meget, meget lang helteartikel  om hans situation. Tænk engang at en afrikaner blev syg. Kan du rumme tragedien?

Han omtales bare som ung. Vi holdes hen i det uvisse omkring hvorfor hans negerfødder tramper rundt på Moder Danmarks hårdt prøvede muld, og vi får ikke at vide hvor han stammer fra. For i post-Danmark, anno 2019, er der ikke længere udlændinge i Danmark. Bare en jordboer et sted på kloden, og hans herkomst er tilfældig.

Helt tilfældig. Det er ganske givet også et tilfælde at man laver udsendelse og artikel omkring en kræftsyg neger og ikke fokuserer på et dansk barn. Måske har man længe villet sætte fokus på kræftsyge unge, men man har tålmodigt ventet på at en savlende kannibaltype skulle blive ramt. Nu blev drømmen til virkelighed. Martyren viste sig.

Kort før sommerferien sidste år oplevede 15-årige Gadafi Samatar en smerte, han aldrig havde prøvet før. Han kalder det selv “den værst tænkelige smerte”. Smerten sad i baglåret, og Gadafi gik rundt, som “havde jeg skidt i bukserne”.

Han blev skannet på Aarhus Universitetshospital i Skejby, og her opdagede lægerne en skygge ved den nederste del af rygsøjlen. En efterfølgende biopsi af korsbenet viste det værst tænkelige:

– Jeg var indlagt på Skejby, fordi lægerne skulle behandle mine smerter, og jeg lå og sov, da der kom en læge, og min mor vækkede mig. Jeg kunne godt se, at min mor så lidt tom ud, og så sagde lægen, at jeg har kræft. Det kunne de se ud fra knogleprøven.

– Jeg fik det forfærdeligt og begyndte at græde. Min mor græd overhovedet ikke, men det var, fordi hun sagde til mig, at hun ikke var bange overhovedet. For hvis der var nogen i hele verden, der skulle have det, så var det mig, fordi jeg var den, der kunne tage det allerbedst. Og hun var 100 procent sikker på, at vi nok skulle komme igennem det sammen.

Og herefter følger videoklip af negeren og yderligere 10.000 ord i en nærmest endeløs artikel. Alle klapper af modig neger.

Der er så megen kriminalitet, højlydt råben og ukastede håndtegn som Danmark er gået glip af mens Gadafi har drænet vores sundhedsvæsen. God bedring, brune engel.

Men som en af de danskere der undgår de danske pismedier, ser jeg stadig verden uden at have været bombarderet med multikulturel propaganda fra morgen til aften, syv dage om ugen. Og jeg undrer mig først og fremmest over hvad denne forfærdelige homo erectus laver i Danmark. Og hvorfor han får lov at gå i en dansk skole. Og hvorfor han får lov at blive diagnosticeret hos en dansk læge. Og hvorfor vi bruger, formentlig, millioner på at hele denne negerskabning.

Indtil vi bliver disse hundredtusindvis af djævelske muggier kvit, så synes jeg at vi skal lave mangfoldighedsbehandling. Det vil sige at danskere får vestlig behandling, god nordeuropæisk kemo, og således får hvad der passer med vores kulturelle baggrund. Omvendt kan negere, lad os antage at Gadafi Samatar kommer fra Rwanda, blive kureret med hans kulturs medikamenter.

Jeg tænker mig at en heksedoktor kunne ofre en ged, eller skære løgposen af en albino. Måske koge ørerne fra en hutubaby og bade i suppen? Hvad med at fjerne de syge knogler fra Gadafi og erstatte dem med næsehornshorn? Javel, det sidste kan måske ikke lade sig gøre, da budgetterne for behandling naturligvis skal stemme overens med de afrikanske ditto.

Så måske lader man i Rwanda knoglesyge negere ligge i en seng i en lerhytte og lader dem sejle deres egen sø til de kreperer? Det kunne man jo undersøge. Det kan være Mellemfolkeligt Samvirke så kan made ham med en ske.

Alt sammen alternativer til at lade denne ressourcedrænende, uvelkomne gæst fra et fjernt kontinent trække store veksler på vores fælles kasse. Hvert år smider vi over 100 milliarder kroner i den brunsorte indvandringssump. Hvert år. Derfor har vi ikke ambassade på Mars. Eller et storstilet vækstprojekt på Grønland, som endegyldigt kan give os oprejsning. Vores drømme blev knust i 1960’erne og nu trækker Gadafi Samtar og hans lige vores rigdom, trivsel og fremtid væk fra os. Og vi skal klappe imens og duppe vores fugtige øjenkroge. For en neger blev syg.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Lang kommentar.

Der var et tilfælde med en congolesisk familie på 11 medlemmer (altså 9 børn, fra 7 måneders spæd til 18 år), som var FN-kvoteflygtninge som Danmark havde taget til sig. Det viste sig at de havde været ud og samle svampe som de efterfølgende havde brugt til madlavning. Dette resulterede i en fatal forgiftning af flere af familiens medlemmer, selvom moderen benægter at det er selvplukkede svampe med grunden “Nej. Hvis vi havde plukket nogle, ville vi have sagt det. De koster jo 13 kroner i Netto” (udtaler hun i oktober 2017)

Efterfølgende viser det sig at ” Vi kan konstatere, at der ikke er tale om en kriminel handling, men en tragisk ulykke i forbindelse med svampe, der er plukket i det fri” siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til DR Nyheder. (udtaler han i maj 2018).

To af familiens børn døde af forgiftningen og to andre børn fik en levertransplantation. Det danske sundhedssystem agerede akut med ambulancer for at redde familiens medlemmer.

Det korte af det lange er, at familien har løjet om indtagelsen af disse svampe som de selv har plukket. Derudover får to børn, som følge af denne hændelse, gratis levertransplantationer, og dem som sidder på venteliste til organtransplantationer må altså vente yderligere med at få fixet deres lever.

Det var vist held i uheld at den congolesiske familie var kommet til Danmark. Uheld fordi congoleserne ikke kendte noget til svampejagt eller den danske natur, og held fordi det danske sundhedssytem er så velfungerende, på trods af, at lægerne havde svært ved at kommunikere med familien pga. en sproglig barriere, og derved finde den rette diagnose.

Så kan man altid tale om hvor meget Danmark og de danske skatteydere hjælper og betaler for andre mennesker som på ingen måde er genetisk relateret til nordeuropæere. Danskerne er virkelig et godt og totalt slet ikke naivt folkefærd… Vi ved jo at marrokanere, sudanesere, congolesere ville gøre det samme for os når vi er i nød, det er jo sådan verden fungerer ikke? #NoIngroupPreferences…

Oversætteren
Skribent

Udlændinge bliver brugt af overklassen til at destruere den hvide og patriarkalske middelklasse. Lidt ligesom Nordstaterne brugte sorte, irere og tyskere til at destruere Sydstaterne i USA.