Hjem / Samfund / Finske skolebørn tvunget til at se homoerotisk film

Finske skolebørn tvunget til at se homoerotisk film

“Vi skal være tolerante overfor bøsser. Hvad de gør i deres soveværelse er ikke noget vi skal blande os i. Vi bør fjerne homofili fra listen over psykiske lidelser og så kan de gøre hvad de vil i det skjulte. Jeg ser ingen problemer i dette og kan ikke forestille mig at dette bliver en glidebane mod et dystopisk mareridtssamfund hvor bøssepropaganda fodres til børn mod deres vilje og uden forældrenes samtykke. Det ser jeg slet ikke som et muligt scenarie, rofl.”

Sådan kunne det have lydt for en håndfuld årtier siden. Nå, men nu lever vi i det mareridt. Kun hårdhændet undertrykkelse vil kunne genskabe et normalt samfund. Lad os håbe på at det bliver snarest, for dette er for længst noget der burde mødes med vred modstand. Daniel Frändelöv rapporterer på Svegot:

Gymnasieeleverna i finska Karleby tvingades att se den homoerotiska filmen ”Call me by your name”. Flera av eleverna upplevde obehag av filmens sexscener. Att inte se filmen räknades som skolk, och då var man tvungen att betala 10 euro i böter.

At beskytte sig selv mod bøssepropaganda noteres som pjæk og de pågældende børn får udstedt en bøde(!). Tænk lige over det.

Filmen ”Call me by your name” handlar om Elio och Oliver. Elio är 17 år och blir förälskad i Oliver, 24, som är på besök under en sommar. Elio upptäcker (givetvis) att han är homosexuell och inleder en sexuell relation med Oliver.

Denna ”sensuella” film visades för gymnasieelever i Karleby, och flera reagerade starkt.

Svenska Yle har talat med några av ungdomarna som tvingades se den.

”Det var den sämsta filmen jag sett i mitt liv. För mycket sex och inte något man vill se med skolan”, säger en ung man. En annan säger att ”det nästan var som en porrfilm till slut”.

Reaktionerna är inte svåra att förstå. I en scen onanerar den 17-årige Elio en persika. Senare äter den Oliver persikan, inklusive dess opassande innehåll.

I Karleby finns en grupp som jobbar för jämställdhet och det var deras idé att visa filmen. Rektorn för skolan, Cecilia Hägglund-Nygård, försvarar beslutet. Hon menar att denna typen av filmer ökar toleransen för olikheter och sexuella minoriteter.

Gæt engang hvordan hun ser ud denne rektor, Cecilia Hägglund-Nygård. Du behøver ikke gætte.

Omg, det er sandt! Et billede siger mere end seks millioner ord.

Filmen är, enligt henne. ”lågmild och väldigt fin”, trots att huvudpersonerna äter gammal sperma.

— Angående sexscenerna syntes naken hud men aldrig könsdelar. Det var mest kyssar och hångel men visst blev det klart att sex förekom.

Giv mig lige ein Flammenwerfer, så dette pestbefængte klovnehelvede kan blive udrenset af ildens nådesgave. Jeg har fået nok. En gruppe der arbejder for lighed, synes disse gymnasiebørn skal se en komplet vammel homofilm. Rektor Kattedame McUltrakattedame klapper begejstret, og ingen griber ind. Der er så meget galt her. Vi ved alle hvad der burde ske.

Vi ved hvad vi skal arbejde for.

“HVAD VIL I GØRE? STOPPE MIG? VIL I STOPPE MIG?”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenDanielIngolf GaboldsenClaus BoatsinkerKrematorieEnthusiat Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Det er meget vigtigt at kvinder har stemmeret i vores demokratiske velfærdssamfund.

KrematorieEnthusiat
Gæst
KrematorieEnthusiat

Vi må sikre kvinders stemmeret og en fremtid for kvindelige stemmere…

Komponisten
Gæst
Komponisten

“Hon menar att denna typen av filmer ökar toleransen för olikheter och sexuella minoriteter.” Hun mener det, jamen så må det jo være rigtigt!

Daniel
Gæst
Daniel

Sjovt hvordan løgnepressen og skolerne vil tvinge folk til at se denne video og videoer der viser folk døde af Tyfus og sult i tyske KZlejre (fordi de (((Allierede))) bombede mange af madstederne så man ikke kunne give dem mad i lejrene) Men en video der viser ægte islamisk kulturberigelse vil de ikke have folk ser. Det handler ikke om at bestykke børn og unge, det handler om at hjernevaske børn til at være positive omkring homolobbyen og multikultur. Ingen kan seriøst sige at denne meget forfærdige og blodige Marrokovideo er værre end holohoaxvideoer og videoer der viser børn der er dragqueens.

Oversætteren
Skribent

Bingo. Det handler om magt. Moral er bare den overfladiske retfærdiggørelse.

Daniel
Gæst
Daniel

Her er tre måder man kan bestykke børnene på.

1. Massehjemsendelser af fremmede. Det vil gøre at børn ikke vil blive udsat for vold og trusler af perkerne i skolerne og i fritiden.

2. Dødsstraf til pædofile. Så er man sikker på at pædofile ikke laver flere overgreb mod børn. I KlovneDanmark får man en meget lav straf www.tveast.dk/artikel/landsret-halverer-dom-seksuel-kraenkelse-af-boern

3. At knuse homolobbyen så børn ikke bliver LBGTQP. Der er rigtig rigtig mange gode grunde til at knuse homolobbyen som både Blæseren og Nordfront.dk har skrevet om. Der er ingen tvivl om at børn vil få det meget bedre når homolobbyen er knust

Og så håber jeg både at børnene bliver kritisk til løgnepressen når de siger at man ikke skal se videoen imens at den selv samme løgnepresse siger at det ikke har noget med islam at gøre. Og ikke mindst får et meget mere kritisk syn for islam så de stemmer på Paludan (det er det bedste man kan håbe på de unge stemmer på som Danmark er i dag) Hvis jeg kender Fortniteungdommen ret så giver alle de artikler om at de ikke skal se videoen disse mennesker lyst til at se videoen. Sandheden er at det er langt bedre at ungdommen ser islamisk kulturberigelse end at de ser mindreårige fortælle om deres transseksualitet.

Oversætteren
Skribent

Jo men alt det der, ved vi jo godt. Os der læser dagens blæser. Det væsentlige spørgsmål er, hvordan vil du opnå, at disse ændringer kommer til at ske?

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er sortpilled på fremtiden. Det er jeg fordi for hver person som bliver rødpillet i Danmark, kommer der 50 perkere ind i landet. Det er et meget stort og åbenlyst problem som kun bliver værre. Men Paludans aktivisme og den aktivisme som NMR laver er vel det bedste til at få folk til at vågne op. Min ide til at få folk til at vågne op er en video der starter ud med nogle citater fra koranen om drab og lyve for vantro, så viser videoen drabsvideoen fra Marokko. Derefter viser videoen det klassiske klip af Babara Spectre. Til sidste viser videoen artikler som disse to
www.rt.com/news/448818-israel-arming-rebels-admission/
www.rt.com/news/428305-assad-israel-strikes-threats/

Hvis nogen kan klippe sådan en video sammen (jeg tror ikke at det er så svært, jeg aner bare ikke hvordan) så kommer videoen til at være en 10/10 propaganda video til at få folk på vores fløj. Men det er min ide uden at tænke så meget over det.

Oversætteren
Skribent

Ideen med at folk går undercover og forsøger at få magtfulde stillinger i samfundet er også god. Det kommer dog til at tage mange år, og jeg frygter, at når folks indkomst og social status først kommer til at afhænge af nogle bestemte værdier. Ja så glemmer folk jo deres nationale og konservative udgangspunkt. Det er jo helt naturligt.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det er prøvet de havde en gruppe, redox doxxede dem. Og de ikke aktive mere.

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4067496.ece

Oversætteren
Skribent

Så må man jo prøve at sørge for ikke at blive doxxet. Selvom det selvfølgeligt er nemmere sagt end gjort.

Daniel
Gæst
Daniel

Eller lev med doxningen. Det er trods alt Danmark så det har ikke en kæmpe betydning om man bliver doxxed som national (med mindre man bor i visse steder i København) Jeg kan huske et gammelt Nordens Grænse afsnit hvor de snakkede om Antifa. Der sagde Anders Kjær at Antifa i Danmark har maks 100 medlemmer og at det er en dødende bevægelse. Ser man på For Frihed så er der ikke rigtig nogen Antifatosser mere i forhold til for to år siden.

Oversætteren
Skribent

Nu var det ikke så meget de personlige konsekvenser, der kan være ved at blive doxxet, jeg tænkte på. Det var mere det, at hvis man nu havde opnået en vigtig stilling et sted, hvor man kunne være med til at forme samfundet, så duer det jo ikke at blive doxxet. Så ville man jo miste sine muligheder for dette.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

I 6 klasse, smækkede vores lærer også lige noget homosex i ansigtet på os, dog ikke hardcore.

Så det har været en del skolematerialet længe herhjemme. Filmen var fra 90erne og lavet til skolebrug.