Hjem / Verden / Det ufattelige had mod hvide drenge

Det ufattelige had mod hvide drenge

Som vi snakkede om i dagens Radio 266b, så var det en samlet løgnepresse og (((blue checkmark)))-Twitter, der lagde drenge fra en katolsk skole for had. Det var på trods af at man udmærket vidste at disse drenge ikke havde gjort en pind forkert. De var blevet verbalt angrebet og provokeret af nogle ildvandsdrankere, og tog det hele i højt humør.

Der er ikke nogen historie. Men så lavede de en. En mærkelig fortælling om at de omringede og truede disse tipibumser, som ifølge narrativet bare trommede og lavede strubesang i fred. Og så kom kravet om disse glade drenges blod. TV2 havde det som topnyhed på deres smudsside i går og her til morgen har de brygget en ny artikel, som i stedet for at være endnu et frontalangreb på børnene, var en “begge sider af sagen, men de er MAGA-racister”-artikel (TV2 er nærmest copy pasta af CNN, de har endda en Mirco Reimer-Elster, der ikke lavet andet end at pumpe anti-Trump artikler ud).

Men det er en bizar historie. I har nok set og hørt rigeligt. Jeg vil vise et ganske kort udpluk af hadet. Hadet mod dig og mig. Husk dette had. Vi må og skal lære at tage parti for os selv og alene arbejde for eksistensen af vort eget folk.

Ingen har haft skrupler med at doxe dem, at kræve deres hvide hoveder på et fad. Heller ikke den pædofile psykopat Kurt Eichenwald.

Ja, den Kurt Eichenwald.

Kathy Griffin skal forhåbentlig få betalt tilbage for sine forbrydelser en skønne dag, hvis der er nogen retfærdighed på denne klovneklode. Et fint eksempel på det heksehad som barnløse, skingre kællinger kan gylpe op i deres livs tusmørke.

Den jødiske politiker John Yarmuth vil minsandten forbyde MAGA-hatte, og angriber børnene ved samtidig at angribe Drumpfff. Til. Ingens. Overraskelse.

“Hvem kan dræbe disse børn?”, lød det implicit, da man lavede dette forbryderalbum af drengene, der havde deltaget i en manifestaion mod abort inden de fik at vide at de skulle skride tilbage til Europa af Høvding Stor Løgner.

Hvad? En countrysanger angriber sine egne? Nej, nu har jeg da aldrig….!

Bare rolig. Hver eneste gang og så videre…. Denne “Wheeler Walker Jr.” er i virkeligheden Benjamin Isaac Hofman, en jøde der bruger en hvid persona til at pumpe antihvid propaganda ud. Meget kreativt, faktisk.

Lad hadet flyde… og det gør hun/den så. Hvor vover hvide at smile?

Men der var også opbakning til dem, fra folk der endnu ikke er bandlyst fra Twitter.

Og en nøgtern chan-beskrivelse.

Disse fjerklædte spassere har altså droppet deres image som værdige ildvandsfolk, der passer deres skattefrie casinoer på deres kæmpestore reservater, og har kastet sig ind som en del af pøbelen, der kan fremstilles som ofre for den store hvide bussemand. Sørgeligt. Igen viser det sig at vores blødsødenhed rammer som en boomerang senere i vores historie.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Tom VensterGenerisk navnLord of the FrogsOversætterenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Her er unge der genere en ældre Trump-støtte.

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

>thots

Den havde jeg ikke set komme

Oversætteren
Skribent

Lad os nu bare få den krig, så vi kan få den overstået og komme videre. Alt det her sniksnak for at retfærdiggøre volden senere er så belastende. Kom nu bare igang.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Hej PET

Generisk navn
Gæst
Generisk navn
Tom Venster
Gæst

Mediene har virkelig tråkket i salaten denne gangen. Selv CNN måtte trykke uttalelsene til gutter fra den katolske skolen og deres beretninger er mye mer troverdige og stemmer mye bedre med videoen enn det denne fylliken av en indianer påstår. Som løgnene om Michael Brown og Trayvon Martin vil dette få opp øynene til enda flere slumrende amerikanere.