Hjem / Danmark / Blæseren anbefaler: “Uenige sammen”

Blæseren anbefaler: “Uenige sammen”

Nyt projekt inden vores klovnevalg i 2019 søsat! DR, som del af et fælleseuropæisk projekt, vil samle uenige folk så man kan sprede sine synspunkter og give dem til folk man ikke normalt diskuterer med. Folk trænger desperat til at høre om politiske løsninger fra nationalistisk kant. Derfor vælger Dagens Blæser at promovere dette initiativ. 

UENIGE SAMMEN: Vil du mødes med én, der mener noget andet end dig selv?

Hvordan går det i den danske folkeskole? Skal der lægges en klimaafgift på flyrejser? Eller skal vi forbyde rygning i det offentlige rum?

Skal vi sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn?

Skal vi rense landet for den ikke-vestlige plage og repatriere en million fremmede pronto?

Skal vi have dødsstraf for fremmede såvel som danske kriminelle i visse tilfælde?

Skal vi beskytte familien og knuse homolobbyen?

Skal vi tage et opgør med landsforrædere som har forårsaget ufattelige lidelser?

Skal politiske beslutninger altid tages ud fra hvad der gavner det danske folks interesser?

Se det er straks mere interessante spørgsmål. Der er kun en håndfuld spørgsmål når du starter, og de er komplet irrelevante og “mælketoast”. Det var noget med “skal man have en bøde hvis man ikke dukker op hos lægen”, “skat på oksekød fordi kuldioxid” og den slags. Ikke et ord om vores eksistensielle krise, den demografiske dødsspiral, eller rædslerne fra dagens Weimardanmark. Eller muggivældets hyperkriminalitet. Dette projekt er som at få en skål lunkent vand til aftensmad.

Bendtner har en ting eller to at sige om “fandens perkere” og han kan nok finde en at være uenig sammen med.

Men frygt ej. Der er felter efterfølgende, hvor du kan uddybe hvad ud holder af (onkler) og hvad du slet ikke kan lide (møntklipperi). Så man kan bringe andet på bane end ligegyldigheder.

I Danmark mener vi noget og står ved vores holdninger.

Der skal være folketingsvalg i Danmark i år, og derfor vil DR gerne invitere dig med til det, vi kalder ‘Uenige Sammen’. Nemlig at mødes personligt med en, der mener noget andet, end du gør. Én, du ikke kender i forvejen.
Er du frisk på en udfordring?

Mange af os lever mere og mere i mindre sociale cirkler, hvor vi først og fremmest taler og møder mennesker, vi ligner. Vi bliver sjældent udfordret på vores holdninger, fordi de fleste af dem, vi omgiver os med – på jobbet, til sport, der hvor vi bor, og på sociale medier – mener det samme som os.

Kan du genkende det billede? Og er du frisk på en udfordring? Så skal du herunder svare på nogle forskellige ja-/nej-spørgsmål. Så sætter vi dig op med en anden, der også har svaret – en, der bor tæt på dig, men som mener noget andet end dig.

Du og din samtalepartner skal så mødes den sidste søndag før folketingsvalget. Hvornår det helt præcist bliver, ved kun statsministeren – men i hvert fald skal der være valg senest den 17. juni 2019, og derfor altså inden for de næste måneder.

Ikke for at I skal diskutere og overbevise hinanden om, at hver jeres holdning er den eneste rigtige. Snarere tværtimod. Projektet er en demokratisk øvelse i at lytte, undre sig, spørge ind til og blive klogere på en anden, der ikke mener det samme som dig.

Vi giver jer mulighed for at mødes på et af DR’s ni distrikter over en kop kaffe – eller på en café eller et andet offentligt sted. Det er helt op til jer.

DR’s satsning “Uenige Sammen” er lavet i samarbejde med det europæiske projekt My Country Talks, hvor medier over hele Europa på lignende måde har samlet borgere til samtaler to og to.

Har du lysten til at sprede lidt nationalistisk stjernedrys over denne smagsløse vælling, så klik ind og giv din mening til kende. Du kan få fornøjelsen af at få en kattedame til at dåne i kødrummet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
ClausOversætterenDen gamleGenerisk navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Er racisme-paragraffen sat ud af værk, imens man taler sammen?

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Self. ikke goy. Og du skal også godkende at de bruger dine svar til (((redaktionelle formål))).

Oversætteren
Skribent

Jeg tror, at jeg hopper over så.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Hej Oversætteren
Har du lyst til at kaste dig over Culture of Critique? Så ville du få stor hæder herfra. 🙂

Oversætteren
Skribent

Det lyder da bestemt spændende. Men tror nu, at det ville tage en del tid.