Hjem / Verden / Italien og Frankrig i signaldyst

Italien og Frankrig i signaldyst

Siden Femstjernebevægelsen og Lega dannede regering har de været fælles om en ganske underholdende orddyst mod Frankrigs regering. Nationalt orienterede, folkelige ledere mod rodløse globalister. Gentiles versus merchants, eller hvad det var det hed på fransk. De gode mod de onde.

Nu er dysten kørt lidt af sporet, fordi spaghetgnaskerne har spillet det kvalmende kort “franskmændene er de ægte niggerhadere”. Er det virkelig dér vi er?

Der blev uddelt diplomatiske skideballer, da Italiens ambassadør i Frankrig, Teresa Castaldo, i går stod skoleret i det franske udenrigsministerium.

Hun var blevet indkaldt, efter at den italienske vicepremierminister, Luigi Di Maio, i weekenden havde beskyldt franskmændene for at være årsag til, at hundredtusindvis af afrikanere i de senere år er rejst mod Europa.

– Hvis folk vælger at forlade Afrika, skyldes det europæiske lande – Frankrig, frem for alt – som aldrig er holdt op med at kolonisere dusinvis af afrikanske lande, sagde premierministeren, som kommer fra protestpartiet Femstjernebevægelsen.

Hooool up. Der er ikke noget scenarie hvor negere ville kunne etablere noget som helst andet end dysfunktionelle lortehuller med barbarisk brutalitet, kort tidshorisont og primitiv livsførelse som deres eneste kendemærker. Det er simple kendsgerninger. Men skal man udpege forbrydere i forhold til at disse kaosskabende, bipedale væsener søger nordpå mod vores hellige jord, så er det dem der giver ulandshjælp og de organisationer der uddeler den. Hvis vi ikke havde pillet ved Moder Naturs børnedødelighed, fødevarelevering, sygdomsbekæmpelse og infrastruktur, så ville vi ikke været gået fra 200 millioner negere i afrika til 4 milliarder inden år 2100. Denne økologiske katastrofe skyldes ikke Frankrigs kolonisering. At made en ballonmavet neger er en forbrydelse mod menneskeheden.

– EU burde indføre sanktioner mod Frankrig og andre lande som Frankrig, der udpiner Afrika, og som får disse mennesker til forlade deres hjemlande. Afrikanere burde være i Afrika – ikke på bunden af Middelhavet, sagde han med henvisning til de mange migranter, der i årenes løb er druknet på deres færd mod Europa.

 

“Frankrig er de virkelige racister”, sagde Luigi og spillede det han troede var sit trumfkort. Faktum er at den europæiske mands tilstedeværelse har bragt ufortjent rigdom og trivsel til afrikanere, der inden frelsernes ankomst levede som blodtørstige kannibaler uden kendskab til hjul, mursten eller krudt. Læs om de første opdagelsesrejsendes uhyrlige beskrivelser af de afrikanske eksistenser i bogen “Negroes in Negroland”. Den kan hentes gratis på nettet. Så får man kendskab til afrikanerens sande natur, når denne lever uforstyrret.

De bemærkninger faldt bestemt ikke i god jord hos den franske regering med præsident Emmanuel Macron i spidsen.

Ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa blev de betegnet som både ”fjendtlige og uberettigede” af den franske regering. Ikke mindst, når man ser det ”i forhold til det partnerskab, Frankrig og Italien har i EU”, lød det ifølge nyhedsbureauets kilder.

Men det er dog langt fra første gang, at den italienske regering, der udover Femstjernebevægelsen består af det højrenationalistiske Lega, sender verbale stikpiller af sted mod deres franske kolleger.

Luigi Di Maio har offentligt bakket op om den franske protestbevægelse ’De Gule Veste’, der i den seneste tid har demonstreret rundt om i Frankrig mod regeringen og præsident Macrons politiske kurs.

Mandag var det så Lega-partiets leder og indenrigsminister, Matteo Salvini, der langede ud efter franskmændene. Han påstod i et tv-interview, at ”Frankrig ikke har nogen interesse i at stabilisere situationen” i det borgerkrigshærgede Libyen.

– Sandsynligvis fordi de har olieinteresser, der strider med Italiens interesser, sagde Matto Salvini, som tidligere har betegnet Frankrig som et hjemsted for ”en række terrorister, der har slået folk ihjel i Italien”.

Hvor er løgnen? Hele situationen omkring Libyen var en farce. Sunniterrorister som på magisk vis manifesterede sig “demonstrerede” mod den nationalbankløse Gadaffi, og på få uger var en (((international koalition))) stablet på benene som skulle bringe kaos, død og masseindvandring med sig. Utvivlsomt har Frankrig ingen interesse i stabilitet, præcis som Israel.

At Di Maio har givet sin støtte til de gule veste er fantastisk, og hele denne dyst mellem afrofile globalister og folkekære populister viser at vi er i en brydningstid. Front National har også taget det ret overraskende skridt ikke længere at arbejde for at forlade EU, da der nu er så mange EU-lande, ikke mindst Visigrad-landene, der har en kritisk og trodsig linie overfor den rodløse, globale og grænseløse tilgang til samarbejdet. Italiens åbenmundede stil er endnu et skridt i den rigtige retning. Hvis ikke fordi pasta var selve inkarnationen af kulhydratsjøden, ville jeg æde en gang spaghet med rigelig parmesanost for at fejre det.

P.S. Abonnér på PewDiePie.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Simon TemplarDanielOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Overordnet set er det positivt idet, det viser en yderlige splittelse mellem Frankrig og Italien og derved internt i EU. Men ja selvfølgelig udnytter mennesker hinanden. Det har vi altid gjort og vil altid gøre.

Daniel
Gæst
Daniel

Der mangler et offtopic så jeg deler denne artikel her. www.rt.com/news/449463-syria-threatens-israel-airport/
En meget spændende artikel. Jeg syntes den fortjener en Blæserartikel da der er en hel del at snakke om her. Kommentarfeltet er i sig selv værd at læse.

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Moar’s drenge vil altid være moar’s drenge..