Hjem / Danmark / Rugbrødsrevolutionen

Rugbrødsrevolutionen

Venner, Danskere, Landsmænd! Lån mig Øre!

Hvis der er nogen på denne hjemmeside, en eller anden stor elsker af rugbrød, så vil jeg sige til ham at min kærlighed til rugbrød ikke er mindre end hans. Hvis så denne rugbrødselsker spørger, hvorfor jeg rejser mig mod rugbrød, er mit svar dette: Ikke fordi jeg elsker rugbrød mindre, men fordi jeg elsker Danmark højere. Vil i hellere have friskbagt rugbrød og alle dø som tredjerangsborgere i jeres eget land, end have dårligt tørt rugbrød, og alle leve som danskere i Danmark?

Det var månedens Shakespeare reference. Vi er vældig kulturelle som i ser, så giv os mediestøtte, be’ om.

Ovre i Jydernes land, det mørke kontinent, lå en lille kæde af bagerforretninger kaldet Langenæs. Langenæs havde et rugbrød, kaldet Aros, der var meget populært og sørgede for at de primitive jyske stammefolk fik energi nok til at arbejde hård og tjene penge til deres ø-boende koloniherskere. Så en dag kom den Sjællandske kæde Lagkagehuset og købte Langenæs-kæden fra de indfødte, formodentligt for en stor håndfuld glasperler.

Og de ændrede på Aros-rugbrødet for at gøre det økologisk.

Men det var ikke bare økologisk. Smag, farve, konsistens og fugtighed var ændret. Jyderne var rasende. En fremmed magt der kommer og ændrer på noget så fundamentalt som deres rugbrød!? Det går ikke! Jyske rugbrødselskere klagede til ekspedienterne, til firmaet, til hinanden og til alle der ville høre det på Facebook. Månederne gik, men jyderne accepterede ikke den nye normalitet, de klagede på livet løs. Ekspedienterne mistede al arbejdsglæde på grund af de uendelige rugbrødsklager, og man satte skilte op der forklarede smagsforskellene med blandt andet “jAmEn nU dEt eR jO øKoLoGiSk oG uDeN kAraMeL-fArvE!”. Men lige lidt hjalp det, de jyske sind var stadig i kog.

Klagerne fortsatte. Det blev til en lokal nyhed, en regional nyhed, og nu også en national nyhed.

Den sidste eskalering kom tidligere i Januar, da en rugbrødselskende jyde lavede et drive-by mod en af bagerbutikkerne; han kastede et eksemplar af det omstridte rugbrød gennem drive-in lugen. Jyderne var parate til oprøret. Parate til at gøre alt, inklusiv rugbrødskast, for at få deres stemmer hørt. Men lige som det så ud til at alle rugbrødsgourmeter i det østlige Jylland lagde an til at klæde sig ud som indianere og kaste te rugbrød i Boston Århus havn, klar til åbent oprør mod kolonimagten, gav Lagkagehuset sig endeligt og genindførte det originale Aros-rugbrød, men insisterede dog på at beholde det omstridte økologiske Aros ved siden af.

Vi kunne, som jeg oprindeligt havde tænkt mig, brokke os over at folk kan blive så opkørte over rugbrød men stiltiende acceptere forrædertinget forære fædrelandet bort. Men vi kunne også prøve at lære af sagen.
Præcis hvad kan vi lære af denne absurde historie om kolonioprør over rugbrød? Jeg ser 3 primære lektier vi kan tage med hjem:

For det første ser jeg et eksempel på succesfuld modstand mod en overmagt.
Bagerkæden er måske ikke en overmagt i samme forstand som en stat, den har for eksempel bedre mad og færre bevæbnede håndlangere end staten. Bagere og demokratier har det til fælles at der altid vil være mange der bare følger med og acceptere systemet, fordi de tror at de eneste alternativer er dårligere eller at der ikke var noget system. Der vil altid være folk der er så ligeglad med kvaliteten af bagværk/regering at de bare fortsætter med at købe/stemme, så det kan være svært at samle folk nok til at udfordre bagerens/statens monopol på levering af brød/love ved kundeklager/revolution. Men som vi så i Jylland kan det lade sig gøre.

For det andet ser jeg at den danske krigersjæl kan vækkes… Om end den virker MEGET kræsen med hvad den vil stå op for.
Enten ser gennemsnitsdanskeren ikke befolkningsudskiftningen som lige så alvorlig som ændring i en populær rugbrødsopskrift, ellers er vores samfund ikke ændret lige så meget som rugbrødet blev. Hvis vi skal vinde på lang sigt må vi vække folket, og hvis det som rugbrødet kræver at der først ændres fundamentalt på sammenhængen før folk vågner, så har vi et problem, for det er langt lettere at skifte rugbrødsopskrift tilbage end at bringe landet tilbage i orden efter en så enorm indvandring af fremmede som vi har set.
Men igen, vi så at den danske sjæl kunne vækkes og endda føres til vold ved rugbrødskast mod uskyldige ekspedienter. Så det må være muligt at vække den for andre, mere alvorlige emner, til rugbrødskast mod folk der virkelig fortjener det. Og når det sker, når den danske krigersjæl vågner, så vil selv hadet fra Kiplings vækkede saxer blegne.

Sidst men ikke mindst ser jeg et eksempel på mediernes rolle i folkelige oprør.
Når du brokker dig over mondæne ting såsom rugbrød er medierne enten neutrale, eller ligefrem positivt stemte for at få en historie ud af det. Når du brokker dig over indvandrere ignoreres du, eller kaldes racist og der gøres alt for at andre folk ved at du er ond, og at de selv er onde hvis de er enige med dig. Var løgnerpressen erstattet af sand neutral nyhedsformidling, eller nyhedsformidling med en nationalistisk vinkel (Læsere og skribenter søges, del eller skriv), så ville nationale krafter kunne guide folkets retmæssige vrede over angrebene mod vores nation og fædreland. Men i stedet får hr. og fru. Danmark at vide at det mest “ekstreme” de kan gøre (uden at være en ond super-nazist) er at stemme på Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige, så den mest meningsfulde modstand forbliver diskussioner om svinekød og ikke hjemsendelser.

Det var så den mest overanalyserede artikel om rugbrød verden endnu har set. Grin færdig, tag dig en halv rundtenom med karrysild, og skriv eventuelt en kommentar om at jeg skal få mig en hobby eller finde på noget mindre gak at skrive om end rugbrød.

Kilder:
Østjysk rugbrødskrig: Mand kastede brød efter ekspedient
Omstridt rugbrød vender tilbage: – Utroligt at der skulle en shitstorm til

Dagens Blæser tager afstand fra alle former for vold og selvtægt. Vi mener at rugbrødskast mod fjenden først kan foregå når man har gennemført love der kan lade domstolene bestemme hvem rugbrødene skal kastes imod og præcis hvor mange kerner de skal have når det sker. Eventuelle opfordringer til udenretslige kast med rugbrød i kommentarfeltet afspejler ikke redaktionens holdning.
-Lord Lars Altissima Beta Vulgaris Lolland von Lalandia, Uansvarlig Chefredaktør

PS: Alle referencer til Jylland som en koloni og jyderne som laverestående stammefolk var satiriske. Ekstreme jyske nationalister (Ja jeg mener dig, Natt) bedes lade være med at skalpere mig og ofre min hovedbund til deres stammegud Fleggaard.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
jacobhephepGenerisk navnDen gamleClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Smukt skrevet. Som jyde er jeg bare glad for at have overlevet “Rugbrøds Nacht”.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Der var også fra undertegnede en undren over at benzinpriser fik så mange frølår på gaden i Frankrig, men det viste sig jo at der var mere kød på den sag og en kampvilje uden vilje. Om Brødets Dag vil udvikle sig til rebets ditto afventer vi lige.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Landssvigere skal Foie gras tvangsfodres med så mange tørre rugbrød at de kvæles i dem. (Naturligvis i overført betydning)

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Dit folk bliver tilintetgjort
I sleep
Dit rugbrød ændres marginalt
Real shit nigga

jacobhephep
Gæst
jacobhephep

Rugbrødsnationalisme er sandheden.