Hjem / Indsigt / Andrew Anglin i London

Andrew Anglin i London

Jeg stod i køkkenet og lavede noget næringsrig danskerkost, mens jeg lyttede til en tale af Andrew Anglin. Den er ikke spritny. Rent faktisk ville det være utænkeligt at han i 2019 overhovedet fik lov at rejse ind i Storbritannien. Så Anglins tale er ikke blot en glimrende optræden i sig selv, informativ og dybsindig, men også et vidne om det store skred der siden er sket, hvor dissidenter er blevet persona non grata i Klovnevesten.

Nyd den hvis du ikke har hørt den.

www.bitchute.com/video/mGTlad75TPGF/

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om