Hjem / Indsigt / Journalister fyres i flæng *glædestårer*

Journalister fyres i flæng *glædestårer*

Den absolut værste slampresses værste ansatte får i disse uger kniven. Det er ret bemærkelsesværdigt, faktisk. På papiret burde det ikke være muligt at undergrave sin egen virksomhed fra en så priviligeret position, men det er præcis hvad der sker.

Man har valgt ikke at ville underholde folk.

Man har besluttet ikke at formidle nyheder.

Man har valgt ikke at servicere sit (hvide) kernepublikum og de brede masser.

Alt hvad der hedder god forretningssans, obektiv nyhedsformidling og anstændig optræden er trådt i baggrunden. Alt er blevet ofret på (((undergravningens))) bål. Det koster læsere at promovere prepubetære drenge som transstrippere. Det bløder læsere at lave væg-til-væg tilsværtning af en folkekær præsident. Det støder en del at skulle have raceblanding og feminisme viftet i deres fjæs konstant. Det er ikke udelukkende populært at fortælle folk at deres land ikke tilhører dem. Og så videre.

Disse nyhedsorganisationer har adgang til alle reklameindtægter. Alle bannerreklamer. Alle måder at modtage betalinger på. De kan sige hvad de vil om hvem de vil på Twitter. De har store finansielle og etniske veksler at trække på.

Og alligevel kan de ikke få det til at løbe rundt. For goyim ved besked og er trætte af at få proppet GloboHomoGayPlex ned i halsen 24/7. Men deres redaktionelle linje kan og vil de ikke pille ved.

HuffPo fyrer, BuzzFeed fyrer, Jew York Times fyrer. Løgnepressen har det svært. Der tales om sammenlægninger og kriseplaner.

BuzzFeed began laying off 15 percent of its staff — about 200 employees — on Friday. Its next move could be a merger with Group Nine, another big digital publisher.

Speculation about a tie-up between the two companies has been bubbling in the media industry for months, and sources familiar with both companies say the two have indeed been discussing a merger. The two companies aren’t close to a finalized deal and may ultimately find different partners. If there is a merger, sources say, it won’t happen imminently.

A BuzzFeed rep declined to comment; I’ve asked Group Nine for comment.

There is some logic to a deal, as both BuzzFeed and Group Nine specialize in generating relatively low-cost, high-volume video designed to travel around the internet with the help of platforms like Facebook and Google. Last fall, BuzzFeed CEO Jonah Peretti publicly floated the idea of merging big digital publishers together so they can get better terms from Facebook and other distributors.

Jonah Peretti? Er en italiener krøbet til tops i en verden, der eksklusivt bestrides af jøder?

Der har vi svaret.

Nå, men det er meget sørgeligt. Find jeres papirservietter frem, puds næse og tør jeres øjne. Disse arbejdsløse dæmoner, der rygklapper sig selv på sociale medier i deres svære stund mens hele internettet griner, har en hård tid foran sig. Det er virkelig en tåreperser, u guyz. Vi kan godt give os selv grønt lys til en lang snor for skadefryd.

Hvad skal der dog ske med disse rodløse skribenter?

Nogen foreslår at de lærer at kode.

Måske kunne de få en meningsfyldt tilværelse på den måde? XD

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Tom VensterLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Alle fyrede journalister med korte næser er naturligvis velkomne her på Dagens Blæser som skribenter. Der er dog ingen penge i det, eneste betaling her til journalister er syndsforladelse for det pladder de måtte have lukket ud i mainstreamen tidligere.

Tom Venster
Gæst

Stakkars lyvende journalister. Hvordan kunne dette skje? Er det virkelig ikke populært å gjøre sitt ytterste for å få folk til å hate seg selv? Jeg tror det var Sam Hyde som sa noe om hva journalister virkelig bør begynne å bekymre seg for, men jeg husker ikke nøyaktig hva det var. Hmm…