Hjem / Danmark / Dansk Folkepartis strategi i 2019

Dansk Folkepartis strategi i 2019

Jeg læste en analyse af Dansk Folkepartis politiske strategi op til det kommende valg. Den er tilsyneladende den samme som i 2015, og går ud på at klappe i som en østers og sige “du ved hvad vi står for – æd en delle og gå en tur med græsslåmaskinen, vi har styr på det du ved nok”.

De danske værdier, grænsekontrol, mere politi, bedre forhold for de ældre, de syge og de udsatte, mindre EU og mere Danmark har altid været vigtige mærkesager for os. Håber I tager godt imod kampagnen :)”. Sådan skrev Tullemand i 2015. Ikke et kvæk om den fremmede million og landets dødsspiral. Komplet håbløst og patetisk.

Men der er flere grunde til at folk har lugtet lunten og fundet dette “danske” “folkeparti” for lette på vægten, hvilket vælgerflugten i undersøgelser tyder på. Nej, det er ikke billedet af kostskoledrengen med nudelarme, som folk fandt afskyeligt. Vi snakker perkere, perkere og atter perkere. DF fandt det smart, ligesom Sverigedemokraterne, at opgive det allermest grundlæggende synspunkt: Danmark er danskernes land og det danske folk har en ubrydelig første- og eneret til den denne mikroskopiske plet på kloden.

I stedet har man indsmigret sig hos de værste landsforrædere i landets historie, godkendt statsborgerskab til blodtørstige barbarer fra lortehuller, arbejdet for integration af det mest afskyelige muggiavl og hoppet på det store fupnummer med fordummende, ligegyldig symbolpolitik der enten er komplet virkningsløs (burka-durka-durka-lovgivning) eller direkte landsskadelig (nedriv perkerghetto og spred bioaffaldet til etnisk danske områder).

Løkke og Tulle inviterer Jamal og Adbulhani til dit kvarter.

Det er indflydelse. At opgive at være såvel danske som et parti for folket. Bevares, jeg er ingen strateg, men at dømme dem på hvad de gør, på frugterne af deres politiske arbejde, er vel ikke helt tosset? De er blevet så uduelige, at selv et liberalistisk mareridtsparti som Nye Borgerlige har formået at overhale dem indenom på muggiområdet. Man kan altid finde en ligegyldig stramning at vifte foran vælgerne, mens antallet af fremmede i Danmark stiger med titusinder og atter titusinder år efter år efter år.

Hvert år med DF er et år med flere fremmede i Danmark. Hvis dog bare det var noget de var oprørte over.

Deres “du ved, hvad vi står for” er nærmere et “vi håber du tror, vi står for det du tror vi står for”, hvilket alle dage har været Danmark for danskerne. Men virkeligheden er en anden og man kan ikke narre hele folket hele tiden, trods alt. Og at DF har en forbryderisk slap tilgang til befolkningsudskiftningen er svær at skjule. Men Tøsedrengen Tulle er ikke opsat på at ændre på tingene, at fjerne sig fra den lune slummer ved Løkkes fødder, så de vil formentlig følge Tavshedens Strategi endnu et valg, mens Danmark brænder og katastrofen udspiller sig endnu en valgperiode foran deres øjne.

Det er en ærgelig situation. Selvfølgelig kan de i teorien skifte til en nationalistisk linje, men med deres mangeårige iver for at ekskludere enhver fornuftig stemme, hvem skulle så være primus motor for en sådan forandring?

Skal vi komme med et godt råd og ikke bare dunke dem i hovedet? Ok: arbejd for at sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for vores børn i et dansk Danmark. Grønlands- og Norgespørgsmålet behøver I ikke engang røre ved. Tiden er moden til nationalisme, men kan DF trækkes med ind i fremtiden?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Michael NielsenGenerisk navnLord LollandDanielOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Her er et par eksempler på deres kampagnemateriale

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Den gamle
Gæst
Den gamle

Sandt! Hvordan indsætter man billeder?

Lord Lolland
Administrator

Linker direkte i kommentaren til et billede der allerede er online (Jeg har brugt imgur her), så viser det sig direkte i de fleste browsere.

Oversætteren
Skribent

Ja det er underligt, at de ikke skifter strategi, når vælgerne jo nu flygter fra dem..

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

View post on imgur.com

Jeg har merchantnæse-klistermærker klar til næste valg.

Lord Lolland
Administrator

Jeg MÅ have et par stykker 😀

Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Måske kan vi sælge dig nogle når vi får dem. Ellers er det et spørgsmål om tid før Greenpilled får nogle.

Generisk navn
Gæst
Generisk navn
Michael Nielsen
Gæst
Michael Nielsen

En ting er at de ikke væltede landsforræderen Lars Løkke, men underskrev DF marrakech aftalen?