Hjem / Samfund / Nyheder fra fremtiden: Løkkes transplan

Nyheder fra fremtiden: Løkkes transplan

Det er maj 2019 og vi skal være foregangsland på endnu et område. Sådan kan man læse i statsminister Lars Løkke Rasmussens seneste udspil, der kom som pressemeddelelse i dag, sammen med pressemødet afholdt i statsministeriet. Det er et drønvigtigt budskab og vi bringer den fulde tekst:

“Kære landsmænd. Kære Søren og Pernille. Kære N’wandeesha og Karim.

Vi har altid gået foran i Danmark. Se bare vores natur og landskaber proppet med vindmøller overalt, vores elbilsladestationer ved hypermarkeders parkeringspladser og vores ekstreme ligestilling og frihed. Men vi kan være bedre på mange områder. Mere proaktive og holdningsorienterede. Det giver muligheder for vækst og for at være den du er.

Vores børn skal være børn. De skal have lov til at lege, at tabe en torskerognsmad og gå i svømmeren. Men også de skal udfordres. Vi lever i en tid hvor vi ved, at ingen fødes som noget. Vi bliver til noget. Danskere med penis. Eller et forhul. Det er et rent lotteri og det er ikke altid, at dem der har en forhuls-baghuls-kombination eller en penis-baghuls-ditto føler sig hjemme i det kødhylster naturen har leveret. Måske er mor og far uopmærksomme på dette. Det vil vi lave om på. Jeg, og regeringen, præsenterer lovforslaget transboyz 666b, som skal sikre alle børns erkendelse af deres identitet gennem aktiv, obligatorisk transeksistens, men fortrinsvis drenge, da de indpodes med en giftig, cis-hetero maskulinitet gennem patriarkale påvirkninger fra hid og did.

Alle drenge skal således inden de fylder 12 have levet mindst 12 måneder som pige, med tydelig make-up og glittertøj dagligt, og få oplevelsen af dette identitetsvalg. Dette skal noteres og kontrolleres af skolernes transkonsulenter, der indberetter det til Styrelsen for Trans- Homo- og Kønsperspektivering. Nogen drenge vil blot finde det som en sjov oplevelse. Andre vil transificeres til deres sande jeg.

Der vil løbende under drengenes forløb være samtaler med psykoterapeuter og læger, der, hvis de fornemmer eller konstaterer at drengen er en pige, kan igangsætte et straksforløb med hormonbehandling og kirurgi, der kan hjælpe dem hurtigst muligt ud af det helvede det absolut er at være i en helt forkert krop.

Vi indfører også faget transstudier og frivillig seksualforskning, der erstatter historiefaget. Gennem denne undervisning kan børn lære alle facetter af deres krop og kønsidentitet og, med workshops og udflugter arrangeret af relevante interessegrupper fra LGBT-miljøet, få livsvigtig viden og erfaring. Således sikrer vi trivsel og tolerance hos næste generation af danskere.

Vi præsenterer transboyz 266b i forlængelse af FN’s Transgender Children Global Mandatory Trial Initiative 2020, som Danmark underskrev i Rabat sidste måned.

Danmarks børn går en lys fremtid i møde, og det gør mig umådelig stolt at vide at Danmark endnu en gang er en stormagt, hvad angår moderne værdier og innovation.”

*tørrer tåre væk fra øjenkrogen* Man kan kun være stolt over at være dansker. Denne leder vi er begavet med i Danmark, denne Lars Løkke Rasmussen, må være sendt ned til Marienborg af englene selv.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
AndersOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ethvert system opdrager deres børn til at kunne indgå i det system. Spørgsmålet er så bare her om systemet er bæredygtigt?

Anders
Gæst
Anders

Fremtiden ser sgu mere grum ud end jeg havde forestillet mig