Hjem / Danmark / Skolevalg

Skolevalg

Ahh, skolevalg, det eneste valg der bliver ignoreret mere end EU afstemninger. Til ingens overraskelse er skolevalget fuldstændig ude af trit med virkeligheden, da det er børn der stemmer. I et par eksempler på den voldsomt anderledes stemmefordeling, kan vi nævne at det Radikale Venstre scorede 11%, og “Konservative” er helt oppe på 13%, hvilket man kan håbe er et udtryk for en blanding af sund indstilling og uvidenhed hos ungdommen om hvad Papepartiet står for.

Men noget der er ligesom virkeligheden, er systemets modstand mod nationale kræfter. Stram Kurs er ikke ligefrem ærkeeksemplet på et godt nationalt parti, med deres kosher tilgang til nationalismen og dybt liberale argumenter (Islam slem pga. stakkels homoer), men i det mindste taler de for hjemsendelser i stedet for integration så lidt er der ved dem. Partiet har i forbindelse med skolevalgtet gjort deres bedste for at få fat i børn og unge, med gratis pakker af klistermærker som de små poder kan bruge til at få ræverøde lærere til at gå op i limningen.

Det er nettop de klistermærker, der har givet anledning til denne lille artikel. For ifølge Rasmus Paludan på twitter går lærere benhårdt efter at banke selv den mindste smule nationalfølelse ud af unge mennesker, ligesom medier og embedsmænd -kattedamer gør det når man prøver at stille et nationalt parti op i de voksnes verden (Se Danskernes Parti).

twitter.com/RasmusPaludan/status/1091077800654716928

Det vigtigste billede er det tredje, hvor der angiveligt er en ung person der har skrevet til Paludan om sine oplevelser som partisoldat

Nu ved jeg godt at det er Paludan der er advokat og ikke mig, men jeg vil altså sige at det ikke er hærværk at rive klistermærker ned. Men at eleven konfronteres med at klistermærkerne støder “folk med syrisk baggrund” og lærerne, og ligefrem trues med udsmidning for at dele klistermærker ud, virker for mig som noget der godt kunne være ulovligt, hvis ytringsfriheden ikke er blevet afskaffet helt endnu.

Vi må dog give læreren ros for at vise eleven hvordan de voksnes verden fungerer, hvor det er forbudt at dele klistermærker ud hvis de er sat på hårspray.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Eric KreutzmannClaus BoatsinkerJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Paludan er svær at tage seriøs. Sry not sry. Lad frikadellerne have ham.

Claus Boatsinker
Administrator

Vi må aldrig glemme at vi lever i et land hvor du får din dør sparket ind og dit hjem ransaget fra kælder til loft, fordi du har delt hårspray ud til piger. Danmark er pilråddent.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg kan se, at DF og NB fik hhv. 37,9% og 10,3% på Læsø. Sydesaltsetnostat hvornår?