Hjem / Verden / Tyrkere laver deres eget falske holocaust

Tyrkere laver deres eget falske holocaust

Det hænder at man ser en historie og så ved man ligesom hvordan det udspiller sig derfra. Det er god underholdning når to grupper, der begge er en plage for vores eget land, signaldyster mod hinanden.

Endda med det jødiske hjertebarn: Eventyret om de seks m̶i̶l̶l̶i̶o̶n̶e̶r̶  trilliarder.

The premiere of the movie “Çiçero”, which was directed by Serdar Akar and features a story of espionage that took place in the Second World War (1939-1945), was held in İstanbul on January 16. On the red carpet, there were baby dolls that were piled upon each other.

Åh gud! Det er jo en bunke sko. En vaskeægte bunke sko. Det er cirka den bevisbyrde vi kræver for at legitimere udsagn om seks millioner dræbte. Hvad er der foregået inden denne filmpremiere?? Hvor er FN? Hvad siger Bent Melchior? Og dukkerne, som møntklipperbørn blev fravristet inden de blev klipset fast til masturbationsmaskinerne. Gru. Rædsel. Væmmelse. Jeg overvældes af følelser. Hvad sker der?

The pictures showing the guests passing by the ‘mise-en-scene’ of a concentration camp on the premiere, which was held shortly before the January 27 International Holocaust Remembrance Day, were denounced by minorities in Turkey as well as various social media users.

Molinas: An inconceivable ignorance

Editor-in-Chief of Şalom newspaper İvo Molinas shared a message on Twitter and said, “Look at the premiere of the Çiçero movie. How will we depict this inconceivable ignorance, this inconceivable unawareness?”

Så kan vi ellers bare høste. Hvis dette havde været internationalt kendt og det bredere (((blue checkmark))) Twitter-NKVD havde kendt til det, så ville vi kunne have haft endnu sjovere reaktioner. Men tyrkelak-ting er små kartofler i nyhedsbilledet. Desværre for os.

Karel Valansi from Şalom newspaper also said on Twitter,

“It is repugnant, disrespectful… And, to top it all, as if they were trying to ridicule, on the week of January 27

 Oy vey, det er en af årets 291 mindedage for den Store Løgn, der skal tryllebinde goyim til en påtvunget skyldfølelse, og derigennem frasige sig nationalisme og pervertere den åbenlyse godhed det er at kæmpe for sit folks eksistens og trivsel. Hvordan kan disse ufølsomme tyrkere trivialisere denne finpudsede propagandajuvel? Ubegribeligt!

Og en ægte wow, just wow:

(((Louis Fishman))), an expert on Turkey and Middle East from (((Brooklyn University))), also wrote on Twitter:

Wow, just wow: Cicero, a new Turkish movie about WWII has a screening and at its opening gala, a makeshift concentration camp is set up among the party goers. This just days after International Holocaust Remembrance Day. What the hell were they thinking?”

En falsk holocaust? Tyrkere laver en falsk holocaust?!? Det er OS der har monopol på falske holocausts. Ingen andre!!!

Here and there, photos show striped uniforms caught on barbed wire, as if captured by the spikes as prisoners tried desperately to escape the camp.

En arbejdslejr hvor manuelt arbejde er dagens menu (foruden svømning, teater, orkesterspil, fodboldturneringer, vielser og andre sådanne dødslejrting), er et sted jøder desperat vil søge at flygte fra. “Bed mig om alt. Bare ikke giv mig en skovl i hånden!”, kunne man forestille sig at have hørt.

Ja, ja, en sjov lille fredagshistorie. Med hensyn til info omkring bjerget af bizarre løgne og vanvittige historier omkring det såkaldte shoah, så talte de også om det i 2. time af TDS, afsnit 398. Det er helt klart værd at lytte til og giver et indblik i det jødisk arbejde for at undgå forskning og bevissamling, ikke mindst fra rabbinsk side. Særligt snakken om Treblinka er lærerig for den uindviede.

Dem vi skal tro på er kvinder. Tro på kvinder.

Jeg tror på wahmen. Jeg tror på Ursula.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenRetepLord LollandTom VensterDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Man kan lære meget af herstorien. Især Ursula’s

Daniel
Gæst
Daniel

Offtopic. Jeg ved godt at man kan komme med kritik mod Paludan og Stram Kurs fra Blæserens side, men jeg syntes at det at en folkeskole truer med udsmidning og siger at det kan støde folk med syrisk baggrund (lol) at sætte klistermærker op på skolerne (som jeg synes er fine nok) fortjener en artikel i sig selv på Blæseren.
twitter.com/RasmusPaludan/status/1091077800654716928

Lord Lolland
Administrator

En sådan artikel er hermed strikket sammen. Du er ellers velkommen til selv at skrive en artikel og sende den til radio266b@gmail.com hvis der er et emne du mener Blæseren bør dække som vi ikke har nået. Vi publicerer gerne artikler som passer indholdsmæssigt til siden.

Tom Venster
Gæst

Når andelen brune øker i hvite land, kommer også “kunnskapen” om de seks milliardene til å gå ned raskere enn en jøde etter et gullstykke. Sammen med Generasjon Zyklons manglende sympati for kremmernes lidelser vil det plutselig væ’re som om dette aldri har skjedd. Hehe. Altså slik det burde være.

Oversætteren
Skribent

Så nu er det både forkert at huske holocaust og ikke huske holocaust? Det er ikke nemt, det her..

Retep
Gæst
Retep

Jeg ser ikke problemet. Plejer det ikke at være, jo mere folk får holocaust propaganda i fjæset og proppet ned i halsen, jo bedre?

Oversætteren
Skribent

Jo. Men det skal vist helst være ekstremt respektfuldt.. Never forget du ved..