Breaking News
Hjem / Video / Frodi Midjord (Scandza Forum) hos Red Ice

Frodi Midjord (Scandza Forum) hos Red Ice

Frodi er gæst hos Henrik Palmgren og berører en række interessante emner: Scandza (chok), svensk politik, skandinavisk konsensuskultur, anarkotyranni, demografi med mere.

Lyt til vores færøske ven, der gør en god figur som sædvanlig.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Martin Sellner afbildet som morder på tysk tv

Troede du, at Danmarks Radio var det eneste statsfinansieret affaldsmedie, hvis opgave er at skide …

nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Han virker som en konstruktiv og produktiv mand.

Svend Goenge
Skribent

Hvis man vil have et godt eksempel på en russisk bot, så burde man kaste et blik på Loanesphage

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Google translate oversættelse:
Køb koreanske kosmetik billige i Moskva beautyline-shop.ru

Koreansk kosmetik vinder fart dagligt. Og det er slet ikke overraskende, fordi de kosmetiske virkninger på hud, hår og hænder er fremragende. Det er baseret på naturlige råvarer, ideelle kompositioner, sjældne elementer, smuk emballage samt lave priser og levering til dine døre. Du kan teste dette og meget mere ved at gå til vores websted.

Hvis du vil finde koreansk kosmetik at købe i Moskva, glæder vi os over kosmetik i vores butik. Webstedet beautyline-shop.ru præsenterer et omfattende udvalg af koreansk dekorativ kosmetik og krop, hår, ansigt og anden kosmetik. Gå til det ønskede afsnit for at finde det fulde katalog. Vi anbefaler, at du er opmærksom på hudplejeprodukter i ansigtet.

Ansigtsmasker af alle typer, rengøringsservietter, vaske, serum, emulsioner, geler, cremer og meget mere. For at lære mere om ethvert produkt skal du bare klikke på billedet, og de fulde beskrivelser er åbne for dig. Såsom tilstedeværelse på lageret, produktkode, producent, sammensætning, anvendelsesmetode, volumen og så videre. Du vil også se priser, og du kan placere din ordre med et enkelt klik, eller når du køber flere midler, er det bedre at tilføje varer til din kurv.

På siden for din komfort sorteres midlerne i sektioner. For eksempel kropsplejeprodukter, kan du kun vælge produkter til pleje af hænder, fødder eller hele kroppen. Brusekremer, fugtgivende lotioner, skrælning, cremer, balsamer og sæt af de mest berømte producenter venter på dine ordrer på online-ressourcen beautyline-shop.ru.

Klik på – Koreansk kosmetik for at købe i Moskva med hurtig levering for at afgive en ordre. Snart helligdagskiftet, inklusive den vigtigste kvindedag den 8. marts. Hvis du er midt i en gave, anbefaler vi dig at glæde dine kære damer, piger og hustruer med koreansk kosmetik. Dette produkt har ikke kun en fremragende sammensætning, fremragende kvalitet, men også et meget munter udseende. Det vil være meget behageligt for enhver kvinde i alle aldre at modtage sådanne unikke produkter til pleje af hendes krop og ansigt som en gave. Og det er meget sejt, at du kan bestille koreansk kosmetik ved levering.

Firma adresse: 115093, Moskva, Bolshaya Serpukhovskaya street, 48, fra 1. Ring for at stille andre spørgsmål om produktet, ordrer og levering på telefonnummer +7 (495) 748-95-47. Vi arbejder hver dag fra kl. 9 til 21.

Det er også muligt at bestille et opkald tilbage på vores hjemmeside, klikke på det grønne telefonrør, indtaste dataene i felterne i spørgeskemaet, og vores operatør vil helt sikkert kontakte dig i den nærmeste fremtid. Glem ikke at besøge sektionen med rabatter og tilbud, der finder du de mest attraktive tilbud. Kære piger, venligst dig selv med den mest fremragende kvalitet kosmetik beautyline-shop.ru.